Не него ће да их схвати озбиљно, наш МУП ???
Потпуно си неозбиљан у критици.
Дигао их је на спрдњу и њих и наш корумпирани систем. Толико
Sent from my HTC One_M8
Ja ne vidim ovdje da je iko digao ikoga na sprdnju. Jer policajac te pita automatska pitanja koja postavlja po navici svakom i njega libo sta ces ti da kazes on ce to doslovce da napise i da proslijedi tuzilastvu a tuzilastvo ce poslije da ti prilijepi svasta kad krene prpfesionalac da te obrce sa putanjima.
Mali je gad decenije ma najvece smece koje je crna gora izrodila.
Svako ko moze da se poistovijeti sa ovom ljigom za mene je gori nego ovaj kvazi politicar kvazi borac za pravdu kvazi covijek...
Bebo isuse, na kreku i metadonima.
Moje gadjenje je generalno za svu politicku scenu ali prednjaci opozicija po gadosti zbog svoje nesposobnosti da u ovih 25 godina ista napravi. Aj da se oni i trude pa da ih shvatimo ali oni su se uortacili svi medju sobom skidaju svi zajedbo kajmak i uzivaju... I onda pored cijele ove garniture mi izraste jedno smece malo koje oce da se proslavi i da mi se on pita za nesto... Pi!
Tacno se treba u politiku ubacat i svima im na svako postavljeno pitanje odgovarat sa MRŠ! Naravno i partija bi mi se zvala MRŠ!
Quote:
Jos uvijek nije prerastao srednjoskolse doskocice i forice.
Quote:
Tacno se treba u politiku ubacat i svima im na svako postavljeno pitanje odgovarat sa MRŠ! Naravno i partija bi mi se zvala MRŠ!
Nasmijao sam se na zakljucak da je zastava kolateralna steta. Mada su neke kolateralne stete na Balkanu bile puno bolnije.
Primitivizam je smjesan samo primitivcima. Ako je htio da napravi gaf onda je trebao uredno da podje da je skine i fino zapakuje. Pa sa pismom zahvalnice i odbijanja posalje americkoj ambasadi.... i to bi postiglo efekat a ovo sad je ono kad gadjes u srednju mrznog profesora kredom pa kad se obrne ne smijes se mrdnut...
A sto se tice ove tvoje insinuacije da je ova moja fora sa mrs u rangu njegove... Grijesis. Jer meni ovo ne bi bila fora vec moralna obaveza ako bih imao svoju partiju da zabranim bilo kakvu komunikaciju svoje strane sa cijelom politickom scenom danasnjom. Ni kafu da popiju...
No kad bi ovom narodu izlozio program koji zahtijeva od njih da rade... Proglasili bi te za ludog...
Meni ovako primitivnom nikad ne bi palo na pamet da bombardujem nekog jer mi eto može biti. A kad pobijem neku đecu, da mrtav ladan tvrdim kako je to kolateralna šteta.
A kad je kolateralna, onda se kao ne broji.
Naš genije je davno napisao:
Kome zakon leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom.
Lijepo oslikava Nato, a i malog Putina.
Imati negativan stav o njihovom liku i djelu za nekog nije primitivizam nego moralna obaveza.
Drzave nemaju prijatelja vec samo interese ko to nece da shvati moze da zapali dzok i bavi se necim drugim a politiku ostavi na mir...
Tvojom logikom bi trebali da srbima uskratimo sva prava jer je srpska vojska na bozicni ustanak pobila 5000 ljudi i popalila imovine svima koji su podrzavali... Da se porokamo sa turcima jer su nas tlacili 500godina...
Covjece, nato je nasa trenutna sudbina jer alternative nema.... Neutralnost je za male bebe a rusija kao protivteza je daleka...
Upalite te mozgove i ugasite emocije pa vidjite koji je model moguc realno...
P.S. Nikome nije palo na pamet da bombarduje ikoga zato sto mu se moze! Vec se tadasnja SRJ bombardovala zbog etnickog ciscenja albanaca sa kosova... Nemoj da smo plitkoumni... Ne opravdavam nit podrzavam nikakva bombardovanja ali agresivne nacionalisticke ideologije vode samo ka destrukciji...
Evo jedan pametan potez pokreta za neutralnost
Pokret za neutralnost neće učestvovati u organizaciji anti-NATO protesta
http://www.vijesti.me/vijesti/pokret-za-neutralnost-nece-ucestvovati-u-organizaciji-anti-nato-protesta-864662
Tri tačke:
1. Pokret za neutralnost neće sistematski ćutati kao DEMOS i DEMOKRATE i baviti se kritikom NATO-a, između redova, dok NATO aždaja nadire! Bavićemo se žestokim Otporom u odbrani ideje neutralnosti. Sve drugo je opasno po ideju.
2. Pokret za neutralnost neće, kao DF bazirati antiNATO retorku sa nacionalnim, vjerskim i partijskim predznakom! Bavićemo se nenacionalnim, nekonfesionalnim i nestranačkim pristupom. Sve drugo je opasno po ideju.
3. Pokret za neutralnost će uvijek biti i jeste van blokovskih opozicionih, ali i ostalih podjela. Bavićemo se Otporom mimo partikularnih partijskih intresa. Sve drugo je opasno po ideju.
A ovaj brat pise cijelo vrijeme policiski sluzbenik.
piši kao što govoriš, realno to j niko i ne izgovara :)
Izgovara izgovara
Ja ovo nisam napisao, nego ti. Dakle ovo nije MOJA logika , ovo je TVOJA logika.
A logika ti je potpuno pogrešna.
Srpska vlast koja je Crnoj Gori ukinula državu iz ličnih interesa odavno ne postoji. Turska sa kojom su naši prađedovi ratovali odavno više ne postoji. Nacistička Njemačka je propala 1945.
Dodatni problem u TVOJOJ logici je što poistovjećuješ čitave narode sa političarima koji su nažalost bili na čelu tih naroda u jednom istorijskom periodu.
NATO koji nas je bombardovao i DANAS postoji i funkcioniše na isti način kao kad nas je bombardovao.
Jel sad kapiraš zašto je TVOJA logika pogrešna?
Ako si ukapirao..... ukapirao si. Ako nisi, praštaj, nemam baš vremena ......
Iiiiiiiiiii stigao je :)
http://www.cdm.me/politika/momir-bul...inato-protestu
Још им само баба Јула из Москве фали...мада очекујем најмање писмо подршке.
http://gdb.rferl.org/BAB037FD-7004-4...6BBECA4096.gif
А зашто нас је НАТО бомбардовао? Колико пута су представници НАТО-а долазили да буквално моле Милошевића да престане.
Данас постоји Србија чији су органи МУП-а заједно са Војском Југославије протјерали милион људи из својих кућа.Приштина је исељена за првих неколико дана бомбардовања, које је добијало на интезитету како је операција "Потковица" добијала на интезитету.
Данас постоје сљедбеници политике у ЦГ, која је по завршетку операције "Потковица" озбиљно планирала да започне сличну операцију и у Црној Гори, а то значи да доведе разну паравојну дрогирану, пјану и крваву банду са Косова да уз помоћ сличних припремљених јединица у ЦГ, сломе ову државу.Зашто су десет дана по почетку бомбардовања смијењени командант Морнарице и командант Друге армије, један од најперспективнијих генерала ВЈ, генерал Мартиновић?
Ко им је био брана.НАТО, који нас је наоружао и опремио да издржимо први удар уз јасну поруку да ће у случају напада на ЦГ копнено интервенисати и преорати тамо гдје треба да се преоре, тепих бомбардовањем.
Но добро наставите да живите у паралелном свијету у којему је Слобо побиједио неоправдану и ничим изазвану агресију и подијело чинове војсци.
I kada je izgledalo da će prihvatiti uslove i prestati, dođe Madlen Olbrajt i doda nekoliko uslova koje nijedna država u istoriji ne bi prihvatila, a koji su uključivali i Crnu Goru, ukoliko ste zaboravili. Zanimljivo bi bilo naći neđe na netu sve uslove kapitulacije Japana i Njemačke, da uporedimo. Jer svakako ukoliko bi uslovi bili realni i SRJ prihvatila, od bombardovanja ne bi bilo ništa, što nije odgovaralo SAD. Nakon bombardovanja, svi ovi uslovi nijesu nametnuti Srbiji, niti su ikada više spomenuti. Toliko o tome da je njihovo neprihvatanje razlog bombardovanja.
Ova logika da nešto što se dogodilo nakon odluke da se bombarduje može biti opravdanje za bombardovanje mi nikako nije jasna. "Potkovica" možda jeste podmetačina, možda nije, ali to je nebitno ako govorimo o razlozima i legitimitetu bombardovanja. I SAD ima u nekoj fioci detaljno razrađen plan invazije na Iran, pa niko ne kaže da Iran ima pravo da sravni SAD sa zemljom. Ali valjda bi imao pravo ako bi ga SAD počele sprovoditi nakon što Iran prvi napadne? To je toliko glupa priča da je ne možeš naći ni u najgorim kafanama, ali kad je u pitanju NATO protiv Srbije, nastupa kolektivna amnezija iz nekog razloga i brka se redosljed događaja. Na to dodaj da je čovjek koji je rukovodio agresijom mjesec dana nakon početka bombardovanja rekao da nikada u životu nije čuo za "Potkovicu" i da bombardovanje nema nikakve veze sa čišćenjem Kosova od opresivnih snaga Miloševića. Ođe se priča o Račku i Potkovici kao da su ljudi lično bili tamo i znaju svaki detalj, a za ove riječi je vezano toliko nebuloza i kontradikcija. Povlačenje posmatrača nije pomoglo. Valjda moraš biti 100% siguran u svoje informacije ako donosiš odluku o bombardovanju neke zemlje? Istih tih godina, kada su postojale samo priče i relativno sitni incidenti na Kosovu, Turska je obrisala sa lica Zemlje hiljade kurdskih sela, uz pomoć NATO članica tj. njihovim oružjem. Ništa od ovoga nije teško provjeriti u 21 vijeku, ali mnogo je lakše biti zadojen natovskom mitomanijom i, ironično, optuživati sve neistomišljenike da su zadojeni srpskom (ođe ne mislim na BAR-a).
NATO nas je mogao poštediti dosta ovih problema da je pružio ruku Gorbačovu kada je imao priliku. NATO je umjesto toga krenuo u agresivno širenje i dobio Putina na drugoj strani kao rezultat. Valjda sam ja kriv za to, nije NATO kriv ništa tu. Opet je lakše pripisivati to megalomaniji, ruskom duhu, vizantijskim kalupima razmišljanja i drugim budalaštinama. Valjda je na drugoj strani vatikanski kalup razmišljanja, krstaši itd? Ne znam, nijesam najbolje shvatio o čemu se radi. Kako god, širenje Putina je fašizam, a širenje NATO-a je civilizacija.
Nas je zapalo da budemo sa ove strane te granice, ali ne vidim zašto bi to bio razlog za gubitak zdravog razuma.
А што је рађено од прољећа 1998. до Рамбујеа, посебно на потезу Пећ-Ђаковица-Призрен? Ја ћу ти рећи, систематски прогон становништва и уништавање њихове имовине, уз примјену прекомјерне силе и бројне ратне злочине, као у септембру 1998. у Горњем Обрињу.Сјетимо се само потпопљених хладњача...
НАТО је дао разуман рок да СРЈ да ријеши проблем тероризма на Косову.Само тамо није проблем био тероризам, већ општенародна побуна толиког обима да држава СРЈ није имала капацитет да ту побуну ријеши стандардном комбинацијом политике и дозиране силе.
И сви су знали да је једини начин да СРЈ задржи контролу над Косовом, дјелимично или потпуно протјеривање албанског становништва.
НАТО представници су долазили да моле, долазили су чак и Руси, али Милошевић није хтио да посустане јер му је Косово било питање на којему је градио свој рејтинг.Мислио је да ће бомбардовање трајати три дана, али се преварио.
О ономе што се десило послије почетка бомбардовања, не треба трошити превише ријечи.То је за разлику од Сребренице, несумњиви геноцид.
---------------------------------------------------------------------------
А гдје је ту Црна Гора.Какав је крвави план лудачка екипа у Београду, и ту најмање мислим на Слоба лично, припремала за Црну Гору?
Добро размисли зашто је неколико стотина активних, али и велики број резерних војника и старешина ВЈ, међу којима су били најперспективнији официри те војске, почев од команданта Друге армије, напустили ту ВЈ и обукли униформе МУП-а Црне Горе, да не говоримо о онима који су били спремни да пређу?
Ко је тада био непријатељ Црној Гори, НАТО пакт, који нам је много помогао да организујемо одбрану Црне Горе или злоупотријебљена Војска Југославије.Мени је одговор потпуно јасан.
Ni ti odavde ne možeš biti 100% siguran šta se dešava(lo) u Turskoj koja je na 1000 km pa te to ne spriječava da pričaš to što pričaš jer je to opšte poznata stvar, a sa druge strane braniš da neko iznosi opšte poznate stvari o svojoj zemlji. Sasvim novi nivo licemjerja