Parlamentarni izbori - 11. jun 2023.
Quote:
Originally Posted by
Laik
Tako je, sve si u pravu. Ne nego su Srbi gnjide koje se slikaju sa rankovom zastavom i maskom protiv korone... Nismo baš toliki mentoli. Koalicija Zbcg jedina (koliko toliko) zastupa interese pravih Srba, kome se ne sviđa nek jede krstove makarone, samo neka nas zaobiđe u širokom luku.
Ujedinjenje ili smrt!
kako to zastupaju interese Srba? tako što Pipun ide na miting stranke koja uništava Srbiju? i sprda se svakom normalnom gradjaninu Srbije? udarnu ekipu dfa zabolje briga za Srbe, tamo jednog Srbina nema. isto ka što je dps na čupri branio nas Crnogorce
zanimljivo je kako kolega nekadašnja udarna igla dpsa, kojem su Crnogorci bili samo oni koji su u dps sad fura priču kako su Srbi samo u df
eo odje ima kolega sa foruma koji su Srbi, i ja ne vidjeh sem par vas da brane df. no ih napadaju
Quote:
Originally Posted by
JigSaw
Bolje da mi Srbi sacekamo jos neke izbore nego da nas DF predstavlja, sto je mnogo mnogo je
ili si za df ili si protiv pravoslavlja i Srba. to je narativ [emoji3] taman ka što mi nismo Crnogorci jer nismo za dps [emoji3] najbolje da mi sa foruma napravimo stranku. Srbi koji nisu za df i Crnogorci koji nisu za dps, realno bi imali 10tak mandata. i udjemo u prejak keš [emoji23] kako bi zapošljavali po dubini [emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk