Onda je krojf dalabu.Kraj price
Printable View
Da ti nijesi Krojfov neki savjetnik pa se tako pricas u njegovo ime :D
Kad bi Inter pristao bolje bi im bilo da vrate Ibrahima + pare za Etoa mada Vilja moze predstavljati adekvatnu zamjenu ukoliko se to ne ostvari :D
Najbolje bi bilo da se krojf i gvardiola bace na izgradnju vremeplova
Covjek koji izjavi nesto ovako...
...najmanje sto treba da ucini je da se samobanuje, a ne da nadje obraza da i dalje komentarise :cool:Quote:
Originally Posted by Spidey131 https://forum.cdm.me/images/buttons/viewpost.gif
ipak je ibra igrao neralno losu sezonu i to iskljucivo zbog toga jer nisu imali lijevo krilo i onda je lopta kad tad morala ici po sredini i tako se coek prosto izgubio...
Kapelo se malo zanio, ne znam sta mu bi da odvali takvu glupost :D Da je to rekao Pele, ne bih se cudio, ali ovako...
Ima takvih bisera koliko hoćeš u svijetu fudbala, i to sve od eminentnih stručnjaka. :)
Dobro, tačno je i da dosta njih jednostavno hoće da postignu odredjeni efekat i da uopšte ne misle ono što kažu (kao na primjer Murinjo kome je svaki drugi - njegov - fudbaler najbolji na svijetu), ali bogami ima i dosta onih koji žestoko lupaju. :D
Mislim da je ovaj transfer vilje skoro gotova stvar.
Mada valensija ce svakako potencirati krkica da dobije pod obavezno + pare.
S druge strane ovaj potez barce je dobar i zbog toga sto onda valensija gotovo sigurno nece prodati silvu realu,sto je veoma dobro znajuci kakav je silva igrac.
Meni je iskreno villa pomalo star , 29 godina je ipak dosta.Ja da sam na njihovom mjestu bih se maksimalno potrudio torresa da dovedem.Ili teveza,posto procitah da je mancini rekao da moze da ide ako oce xD
Kako si tužan. :)
Da ako smisliš jednu svoju foru, pa da ti i čestitam kad bude dobra, ali ovako... kad provlačiš kroz prepisku moje doskočice (uz male izmjene doduše), onda stvarno mogu samo da ti se zahvalim što me toliko uvažavaš i voliš. Lijepo je znati da sam nekome idol, pa makar to bio i ti. :)
Ove godine to ne prica, vec hvali tim iskljucivo (najbolji su na svijetu :) )
Ibrahimovic je u Interu bio ubjedljivo najbolji igrac, sad je tolko los da vise ono sto je prije radio odlicno, u Barsi izvodi ko amater.
A otisao je iz Intera jer sa njima nije mogao da osvoji LS, a mislio je sa Barsom da moze :D Kakva pravda, 2x da se vrati u sezoni na isti teren, i na kraju bude izbacen u borbi za finale. Ispao je gubitnik.
To nije igrac za tim. Njemu valja tim razbijaca iza njega, kakav je imao u Inter dok je igrao. Ja mislim da on igra u Chelsea ili Liverpool, ne bi ovako los bio. Naravno, da ovamo nema Drogbe i Torresa. On treba da bude glavni i vjerovatno jedini spic u formaciji da bi pokazao nesto. Vi niste vidjeli koliko je on grijesio dok je za Inter igrao, jer su dobre stvari koje je radio zasijenile njegove greske. Ali koliko je on samo zicera promasivao po utakmici, vi svjesni niste. Ja sam to tada govorio, ali se nisam smio cut od vas, jer je on najbolji igrac po vama tada bio. On je igrac koji trazi sanse, samo da se njemu lopta daje, pa sto ubode - ubode. Takvih igraca imas milion, i ne vrijede preko 15-20 miliona. On nije umio odigrat lijevog beka kao Eto'o protiv Barce. Eto'o jeste dosta slabiji realizator nego prije sto je bio, ali makar igra srcem za tim.
E tu je problem - Zlatko ni nema srce. :D
Njegov mentalitet se najbolje vidio u odnosu prema reprezentaciji. Čim je prešao u Barsu, rekao je da ga više reprezentacija ne interesuje i da nema vremena za to. Neka što bi to trebala bit njegova država (jer koliko je Zlatko Švedjanin, to je diskutabilno), nego što je reprezentacija učestvovala u njegovoj afirmaciji skoro isto kao i njegova karijera u Ajaksu, ako ne i više. Sigurno je bio i više nego zahvalan kad je prvi put dobio poziv.
Pa upravo to sam i rekao u prethodnom postu. Nikad se nece pamtit igraci kao on. Nikad nece uc u legendu. 20 godina od sad, niko se nece sjecat Ibrahimovica, bez ovako kad se pomene. Vazda ce se ljudi sjecat Maldinia, Zanettia, Neste, Gerrarda, Del Piera, Xavia, Raula i kompanije sto su igrali srcem za svoj tim, i postali legende svojih klubova. Takve igrace i najvise cijenim.
Mesi 1-0.Barsa ima srece - posle dvije 100% sanse Viljareala (od toga jedna sut na prazan gol) Mesi daje gol zahvaljujuci devijaciji nakon uklizavanja odbrambenog igraca...
ova barsa lose igra nije bio dobar pas onog balvana od xavi-a kod ovog gola
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO
another koja je tvoja zamjerka na ovaj gol cisto da znam
0:3
svaka cast barci
posle onako teshkog meca sa interom i ispadanja.... doslo je do velikog emotivnog praznjenja ekipa je odigrala fanasticno prvo poluvrijeme
znaci ostaje nam sevilla od teshkih meceva do kraja primere
ok sam ja samo na svaki gol koji barsa da tvoj komentar je tipa imali su srecu ovaj je napravio gresku itd
poslije ovakvog gola krkica ne znam koliko je pametan potez mijenjati krkica za vilju + brdo para. gvardiola nije izgleda naucio lekciju od prosle godine dje je napravio epic fail kad je razmjena tj kupovanje velikog napadaca u pitanju, no dobro, nista jos nije zvanicno a vilja je svakako vrhunski napadac i masu bolji od krkica samo sto je 5-6 godina stariji a to znaci dosta..
u svakom slucaju, ples barse i sto je najbitnije veliki korak ka odbrani titule.
Zasto pricas gluposti?Jel' to neka konstantna potreba, ili ti tako cesto "izadje" neplanirano i podsvjesno? :rolleyes:
Rekao sam da je Barsa srecno dala PRVI gol, zbog devijacije od odbrambenog igraca, buduci da je samo par momenata prije toga Viljareal promasio 2 stopostotne sanse.Za druga dva gola potom nisam rekao nista, niti za Barsinu dominaciju.Jesi sad ukapirao? :roll:
bravo za barsu...posle ispadanja u ls tesko je bilo igrat protiv bilo koga a ne protiv ekipe koja se bori za evropu
dobi li buskets drugi zuti ovo?
ee ne znam nisam siguran
eo na el mundu pise da je sudija krenuo da mu da zuti, ali kad je video da ce mu biti drugi, nije
ludi sofro je ponavljao 2-3 puta i napadaju sa igracem manje... nesto su mi premocni djelovali sa igracem manje, viljareal prakticno loptu nije vidio od tog detalja kad smo se utripovali da je lepi iskljucen...
bojao sam se od ove utakmice ali ispade prelagano. lagano ih barsa isjecka. krkic iili ibra? krkic 100x !!!
osta jos sevilja mada ce ral imat 2 paklena gostovanja- majorci za CL i malagi zadnje kolo za ostanak u ligi.
treba je krkic dobijat vise sanse tokom sezone jer sam uvjeren da bi dao dosta golova
kako je samo prosa stopera viljareala kod 3 gola
Vidje li ko promashaj Osasune kod 2:2 ? :D
Vidjeh ja, evo sad real steze obruc :)
Ronaldoooooooooooooooooooo!!!!!!
kad se ono promasi stize kazna :)
E ono bi i ja da :)
ona utakmica je prodata 1/1.
Osasuna prešegana. Vjeruje se da će Sevilja ishapsit sigane, pa da se ta titula osvoji.
Ćavi rizikuje Svjetsko prvenstvo. Prepametan je.
voidgp svaka cast za dokumentarac
arsavin izjavio da na leto prelazi u barsu i da klisi ide zajedno sa njim, videcemo sta ce od toga biti
xavi zeli da nastavi da igra za barsu na sledeca tri meca, iako time rizikuje svetsko prvenstvo. ne znam koliko mu je to pametno, ali ovim pokazuje ko mu je na prvom mestu
laciale nemoj da mi vredjas konicare, ono je vise za vrela ribnicka.
ali sta promasi osasuna kod 2:2, sprdnja, sto bi kusutdic rekao: ono bi i sasa matic pogodio