Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
Nije uhapsit nego ishapsit. :mrgreen:
Najveći poznavaoci fudbala znaju razliku.![]()
Što bi ih pominjao tad?
Prvu utakmicu je Barselona dobila golom iz ofsajda (gle čuda, ponovo arbitri nisu nešto dobro vidjeli), a drugu je jednostavno nadigrala Real i pobijedila ga na Bernabeuu.
Nije teško pružiti ruku boljem nakon čiste pobjede, no u slučaju Barselone poslije svih ovih smećarluka koje su izveli u toku ovog dvomeča s Interom... strah me da ruku nakon toga ne bih moga oprat ni Ariel-om... :lolblue:
To je razlika izmedju velikog kluba, kao sto je Real (koji je htio da im napravi domacu atmosferu ukoliko dodju do finala) i malog smecarsko-pobunjenickog kakav je Farsa.
Nikad nece ni primirisati Realu, instituciji svjetskog fudbala.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
ako ovu utakmicu dobijemo 50% smo sampioni jer najteze je igrati ovaku teshku utakmicu posle ispadanja u polufinalu.....real ima lagan posao u ovom kolu tako a i do kraja tezak mec mu je samo sa majorkom u goste
sve zavisi od nas ako budemo igrali dobro i uspijemo da se dignemo uzimamo primeru u suprotnom mrka kapa
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
nisam je zaboravio ali imam osjecaj da je ovo najtezi mec do kraja prvenstva.......
najveci problem nam je shto ne igra iniesta i to se osjeca u igri ali koga nema bez njega se mora
ubijedjen sam da ako ovo dobijemo da uzimamo primeru
ali mislim da nam je najveci probem ove godine shto igramo bez klasicnog spica jer ti-ti je van forme krkic slabo ulazio mesi jeste dao dosta golova
a o ibri necu nishta pisat.....
ipak je eto jedan
najveci problem ove godine je taj sto su doveli ibru , kojem bih toplo preporucio da se vrati tekvondo da trenira.
zatim anri je oslabio jer je sve stariji i stariji,prosle godine su koliko toliko mogli da racunaju na njega.
Ali sve bi ovo nekako proslo da se iniesta nije povrijedio,ovako sad moraju da strijepe i za spansku titulu :/
mislim da su to ukratko glavni razlozi sto su ove godine slabiji nego prosle xD
edit : Ove godine je pedro eksplodirao , sto ih je itekako spasilo
Vlado nije davno bilo, Sveti Jakov Bernabeu se poklonio Boginji fudbala. Nego se ti igraj sa Kaseom cojkanja, kako se fino dopunjujete kad bljujete po fudbalskom Bozanstvu, pa se falite medjusobno ono "ja tebe vojvodo ti meni serdaru" . . . o jada i cemera.
Zurka 24/7. Eeeee, to su srecni ljudi.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Malo je Barsa podbacila sinoc, ali joj se sve oprasta kad u direktnom okrsaju dva puta ove godine gazi Reala.
Blago onome ko mlad poludi.Citav mu zivot u veselju prodje
Raise my hammer,take my aim
nekome je zurka u glavu od kad se rodi
Sheganje je kad nekoga razbijes kao napr. kad te razguzi treceligas u kupu sa 4 komada razlike, pa te razguzi liverpul u Cl sa 4 komada razlike, pa onda najveci neprijatelja na sred tvog stadiona sa 4 komada razlike. E to je braco sheganje. znam kako se osjecate, a jos poslije onih 6 titula, ali dajte malo optimizma.
I znate kao znam da je sve ovo tacno? Zato sto vise pricate o barsi nego li o tom timu "za koji zestoko navijate i koga toliko jako volite". Da, to su ti pravi navijaci reala iz madrida. Posteni, dobri i pravicni - madridisti !!!
p.s Vlado, kako mozes da navijas za real i partizan? molim te objansi mi kako je to tebi poslo za rukom jer meni evo en ide. orgulo, markys i jos poneki me ne srazumiju pa ako bi mogao ovdje da im napises kako je to kod tebe. Hvala ti moj dobri partizano-madridista !!! Pozdarvlja te tvoj barsa-lacijale![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
e ovo ja pravi igrac za barsu..... ako se ovo obistini onda je ovo najbolji potez uprave barse u zadnjih par godina.
http://www.marca.com/2010/04/30/futb...272603459.html
nije u formi ali opet je dao 21 gol ove sezone. starsan igrac.
ODLICAN igrac, i bio bi strasno pojacanje.Jos da nisu dali Etoa - zamislite kombinaciju Eto-Vilja-Mesi naprijed :o To bi bilo nehumano za protivnikeAli ne - htjeli su da budu pametni i da po svaku cijenu pariraju Perezovim transferima, i doveli su DRVO od 70-ak miliona (Ibrahim)
Doduse - i DRVO je dalo 20 golova, a Vilja 21, tako da to nije neko mjerilo...
EDIT:Zaboravih: u pitanju su, po meni, prevelike pare - 40 miliona + Hleb + Krkic.Ispade to malo mnogo za Vilju...
Last edited by Equilibrium; 30-04-10 at 11:36.
Il calcio sono io...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks