na koju foru?
Printable View
Ne naravno, nego pričam hipotetički, interesuje me što vam je ovdje dobro, mislim iz kojeg razloga? Kad se uvelo da se mogu editovati poruke, to mi je bilo super, izgriješi se u kucanju, zaboravi se neđe zarez, uglavnom super opcija, nebitno što je pisalo da je poruka editovana.
Sad u ovom slučaju đe neće biti naglašeno da je poruka editovana, ne pada mi na pamet zbog čega se to uvodi, tj. jedino što mi pada na pamet je ovo što rekoh u gore.
edit: @Dasho
Tek sad vidim tvoj post, u redu ako je vremenski ograničeno, to je onda skroz ok.
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Ko ne uzima za ozbiljno dogovore preko vibera ne treba ni da se śekira je li izgriješio u kucanju odnosno kako će sagovornik posmatrati greške u kucanju i oće li ljepše/ozbiljnije izgledati ako ne piše edited
I po meni nikakvo bitno unapređenje što se ne vidi da je poruka editovana...čak masuprot
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Ono što bi ja priznao kao upgrade vibera,samo zbog nekoliko meni dragih ženskih osoba,je da se uvede vremensko ograničenje između poruka za slanje.Npr.da mora proteći 10-tak sekundi između poruka.E za to bih platio neki premium viber[emoji1787].
Do tada,što ću,trpjeću da mi dvije prosto proširene rečenice od po 9 riječi,stignu kao 12 zasebnih poruka...svaka sa zasebnim zvučnim signalom[emoji1787]
3 minuta je edit time.
Iritantno mi je kada mi pišu drugi, šta si to brisao (ranije) ili šta si ti mijenjao...
Većinom su typo greške... Za ovo bih dao i ja par eura mjesečno.
Ali sa mogu da biram delay time, stavio bih na minut...
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ma za njih ne fali ništa.Nasuprot,višak je ono "typing" ili "..." [emoji1787]
Ili lajkovanje poruke.
Sent from my 2409BRN2CY using Tapatalk
Zabodu ponekad poruke na viber,tj posle 15 minuta nekada stigne.
Jedan dan normalno,jedan ne.
Nebitno jel wifi ili 5G.
Brisanje viber komplet ili cijelog telefona?
Sent from my RN12 Pro using Tapatalk
Battery optimisation na OFF prije svega.
Jos kada bi znao kako se gasi to na Kineza Xiaomi bi ti zahvalan[emoji16]
Ne koristim Xiaomi ali AI kaže
To disable battery optimization on Xiaomi devices running MIUI, navigate to Settings > Apps > Manage apps. Then, find the specific app you want to disable optimization for, tap on it, and go to Battery saver. Finally, select No restrictions to prevent the app from being optimized. You can also find MIUI optimization settings in Settings > Additional settings > Developer options, but this option is generally not recommended for disabling optimization.
Detailed Steps:
Open Settings: Access the main settings app on your Xiaomi device.
Navigate to Apps: Find and tap on the "Apps" option.
Manage Apps: Select "Manage apps" to view a list of installed applications.
Choose the App: Locate the specific app for which you want to disable battery optimization.
Battery Saver: Tap on the app and then find and tap on "Battery saver".
No Restrictions: Select "No restrictions" to prevent the app from being optimized by MIUI.
Alternative Method (MIUI Optimization):
Open Settings: Go to the main settings app.
Additional Settings: Tap on "Additional settings".
Developer Options: Find and tap on "Developer options".
MIUI Optimization (Optional): If you understand the implications, you can toggle "MIUI optimization" off. However, this is generally not recommended as it can impact system stability and performance.
Hvala Bugi,al to nije opcija [emoji16]
Mislio sam da je nesto drugo u pitanju.
Al ugasis to,dizes koristenje vibera na 30-40% potrosnja jer non stop radi i crpi bateriju.
To mi zaista ne treba.
Ovako je na 20-25%
Svakako hvala na savjetu.
Sto bi rekla stara reklama za MB pivo "neka čeka Ceca(viber/korisnik)[emoji1787]
Kakve su ovo sad budalastine sa marketplace
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja market place i nemam...
Ali mi je iskočilo Meeting sa ljubavim na viber...
Meni stalno iskače neki viber dating, kako to da maknem ?
Nemam tu nalog niti išta, samo mi stalno stižu notifikaciju
Imam dva broja i na oba isto [emoji849]
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Pa to je i meni iskočilo, ne znam šta znači...
Riješio sam tako što sam na kraju prihvatio, dobio grešku da zemlja gdje živim nije podržana i više me nije smaralo..
nakon nekoliko godina, opet mi na desktop vajberu stoji reklama u donjem lijevom uglu, pici video nekakvi. Je li i vama isto i ima li opet neka caka da se iskljuci?
Reklama, nisam pokusao a mislim da ne moze
Sent from my RN Pro 12 5G using Tapatalk
one dosadasnje su mogle da se blokiraju, istina nesto se prckalo po registry, ako se dobro sjecam
To remove ads from Viber desktop, users can modify the hosts file on their computer to block the ad server. This involves adding specific lines to the hosts file, which redirects the ad server's traffic to a local address, thus preventing ads from loading. This method can be effective in removing ads that appear in the lower left corner of the Viber PC application.
Here's a step-by-step guide:
- Open Notepad as Administrator: Locate Notepad, right-click, and select "Run as administrator".
Code
127.0.0.1 ads.viber.com
127.0.0.1 ads.aws.viber.com
127.0.0.1 ads-d.viber.com
- Save the File: Save the hosts file and exit Notepad.
If you continue to see ads, it may be necessary to add additional ad server addresses to the hosts file. Some users have reported success blocking other addresses like rmp.rakuten.com, s-bid.rmp.rakuten.com, ams1-mobile.adnxs.com, api.mixpanel.com, fra1-ib.adnxs.com, and mediation.adnxs.com
Open the Hosts File: In Notepad, go to File > Open and navigate to the following path: C:\Windows\System32\drivers\etc.
Select "All Files": Change the file type filter to "All Files" to view the hosts file.
Open the Hosts File: Open the hosts file.
Add Ad Blocking Entries: Add the following lines to the end of the file:
Restart Viber: Close and reopen the Viber desktop application for the changes to take effect.
posto niko da se zahvali, zahvalicu se sam sebi, jer je upalilo :)
mozete da dodate i ove>
privacyportal.onetrust.com
geolocation.onetrust.com
cdn.cookielaw.org
sendtonews.com
mp.mmvideocdn.com
embed.sendtonews.com
hvala za hint, stari dobri send to localhost :D
Ove 3 adrese za viber sam davno dodao u hosts i nisu se vracale reklame. Koristite editovane hosts fileove i nema reklama.
https://winhelp2002.mvps.org/hosts.htm
https://someonewhocares.org/hosts/
Evo 2 puta mi se dseava da imam kontakt u imeniku,a viber ga ne prepoznaje.
Imenik je sacuvan na gmail nalog,nije sim ili telefon.
Kada udjem sa vibera da snimim kontakt,pojavi mi se ime iz imenika.
Jel ko imao slican problem i kako ga rijesiti?
Sent from my 22101316G using Tapatalk
Jel ti puna memorija na google drive.
Sent from my S24 ultra tastature
Nije, 50% slobodno.
Sent from my 22101316G using Tapatalk
Mogu li kako da promijenim viber ID, prikazuje se ljudima kad ih zovem neki idiotluk totalni, a zasto ne znam :D
Daj broj da vidim pa cu ti reci :lol:
Kako ide ovo sto ljudi reklamiraju biznise na viber? Moze li se direktno na viber uplatiti novac i on to da salje ili mora neka agencija i sl?
https://www.admind.me/
ovi su se valjda bavili/bave time. Rade Milošević, nekadašnji kadar URA-e.
Ne znam kako i šta, samo sam čuo za ovaj njegov biznis, dok je još bio politički prisutan
Tako je... Moraćeš da nađeš posrednika
Nasam sam neke agencije, poslao im poruku, pa da vidim sta ce mi reci. Budzet mi je 150e pa da vidim koliko poruka mogu poslati.
Meni dosli hakeri na viber, pa sms.
s pricom da mi je blokiran viber na mom broju pa da unesem kod.
javljam vam da prenesete svojima starijima koji bi unijeli kod ili kliknuli link
Poceli su Indusi i Nigerijanci da migriraju na Viber i WA.
Do sad je bilo skoro iskljucivo Telegram koji je i dalje najbolji/najlaksi za preuzimanje tudjeg naloga u 2 poteza.
A dzabe je kod nas pricat' bilo sto... eto se oko onih prevara za Postu CG i sl. brujalo na sve strane pa opet ljudi redovno ostavljaju podatke kartice na phishing sajtovima.
Izgleda se skoro svi moraju zayebat' bar jednom.