Zar tako u Ameriku? Ja mislio oni prisli fino legitimisali, zamolili njega, pa otisli kod komsije da utice malo na njega, a ne odma batine.... KO bi reka' da i kod vas Milova policija uh
Printable View
Idi prije svega završi školu, obrazuj se radi sopstvenog dobra, pa onda možemo da diskutujemo o nečijem mentalitetu.
"Šupačko-špijunski". Eto Čelzi, dokazao si da se za 20 god. ništa nije ni promijenilo.
Što se mene tiče, slobodno ti idi na megdan sa policijom, nemoj da te ja sputavam.
Očigledno ti nisi ni razumio moj post, te se onda vrati na početak ovog odgovora.
Džaba, pristup internetima te ne kvalifikuje kao inteligentnu osobu.
https://www.youtube.com/watch?v=S_dEc3sXozo
Nije da ga nisu ugazili.
6 policajaca povrijedjeno
Ahahahahahhaha!
Izgleda da su ih u cb primali na lijecenje.
Jel to g. lucke91 tj. jedan od te dvojice?:)
Hvala Lepo
Eo форумски мудраци рекоше прво да особу са имунитетом можеш и да хапсиш и бијеш , колико год пута било потребно, а ево се промјени прича да не можеш ни да хапсиш , што и има смисла.
Но небитно, класика форумска.
Него како се форумаши брину за полицију , свака вам част, прави сте милаши нема што.
Sent from my HTC One_M8
ali ja i dalje ne vjerujem da je liku palo na pamet da krene kolima put naroda, na policiju, preko satora. moga se vala i opasat eksplozivom kad je toliko ekstreman. :D
Nimfa, dokazao si svoje znanje o toj tematici, savjetovao bih te da pređeš na topik "Šta spremamo danas" ili tako nešto.
Brate mili nije problem zakon i sta pise,svi bi mi bili srecni i zadovoljni kad bi se svako slovo na papiru postovalo.Meni smeta sto neko likuje nad tim sto milicija nekoga mrcenika batina.Ne znam koliko covjek treba da je prazan i nezadovoljan sobom kad mu je satisfakcija da gleda milicijska batinanja.Ti ljudi su mi mozda i gori nego sama milicija.
Evo i vidjeh snimak sto biju ovoga tipa.Pratite samo bratica sto udara pendrekom po auto,pogledajte kako je neizivljen ahahahaha Mislio brat da ce sinoc taslaciti zenu svu noc i sad ispizdio sto je mora dezurati cijelu noc.
Pa dobro, dogurasmo od tobosnjeg premlacivanja do toga da nisu trazili legitimaciju i razbijanja stakala i usput osudi i odbornika koji ulijece autom u policiju i poslanika koji drmusa policajce pa se poziva na imunitet i slazem se sa tobom kakva drzava i narod takvi i poslanici
Sa druge strane jastuka.
https://www.facebook.com/nikolic.dra...6308225481733/
Interesantno kako isti koji dozhive vishestruki orgazam kad policija u Moskvi razbije paradu homoseksualaca ili demonstracije protiv Putina i koji su navijali da Janukovich ugushi Majdan u krvi sad se zhale protiv upotrebe sile od strane policije i prichaju o diktaturi i fashizmu. Pendrek je izgleda lijep samo kad njime vitla sveti Vladimir a inache ne valja.
A on je samo htio da prodje zurio je pa da ne ide okolo. Ja mislim da mu mogu stavit prolazak kroz crveno.