Kako je ovaj covjek je li preteka od spreja?
Kako je ovaj covjek je li preteka od spreja?
f6
Огласио се и "неутрални" Чмарко, вели да треба блокират улице колима и слично, организује револуцију путем фејсбука...
Црногорце је одржало црногорско срце.
Po Pravilu Prsta je tako kako zakljuciH..
Zlatno pravilo je za druge teme..
Hvala Lepo
Čujem Radulovića na snimku kako se dere na policiju da je on podpredsjednik skupštine da prestanu odma...
Sad je našao da se poziva na funkciju, a nije mu padala na pamet kad je izazivao na dvoboje tuda...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
A to su ovi mladi revolucionari koji bi se iživljavali i na policiju.
Gospodo, u policiji ima raznih (i dobrih i loših), ali u ustavu stoji da je njegova (pol.) dužnost da rizikuje sopstveni život ako situacija to nalaže.
Znači u situaciji stani pani, jedan policajac mora da rizikuje sopstveni život radi nekog lika koji ga pljuje i omalovažava poput Biznismena, Čelzija i sličnih članova navijačkih grupica ili wannabe huligana.
Nije sve crno ili bijelo gospodo.
Takođe, prije 20 god. se za ovo dobijao pendrek direkt čelo i dodatno gaženje u betonjerci.
Od tad se mnogo stvari promijenilo u postupanju policije na ometanje JRM-a, i palica se poteže u krajnoj nuždi.
Ali jedno se nije promijenilo za 20 god. - ovaj narod.
Last edited by Zedd; 17-10-15 at 16:24.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ovi momci i đevojke nijesu blokirali saobraćaj. Ali kako je to ljevičarski šljam, samo udri.
Znaš kako, nije da je to nemoguće izvesti. Eno ih živi ljudi u tim institucijama i dan danas kao dokaz.
......Novinarima je jutros bio zabranjen pristup ispred Skupštine Crne Gore, kao i dijelu Ulice Slobode gdje se nalazi Vrhovno državno tužilaštvo (VDT) gdje je postavljen kordon policije. Novinaru "Vijesti" naoružani policajac je prišao kod zgrade Vrhovnog državnog tužilaštva i ne traživši mu legitimaciju, kolegi policajcu rekao "Ukloni ovoga, neka se makne s ulice". Nakon toga novinar "Vijesti" se okrenuo ka njemu da ga slika, a od policajaca je neko doviknuo "Nemoj ga slikat, puknuće ti aparat".
★
Evo ga sofer sto je pokusao da gazi policiju.
A neka su ga isprangijali malo.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ahahahahahahahahah a koliko vas je nisam znao da vas ima toliko auuuuu..
Veli evo ga onaj sto ne postuje zakon oce policiju da gazi ahahahahahhaha a onaj gore veli i da mozete policiju da bijete ahahahahahahahahhahahahaha a sto se radi ovdje...
A nemojte vise da vas ne kunem.
Mozete li sad na posao da stignete taj dobro placeni oce li biti guzve oko 2h po gradu....Salim se ocete li sad moci do biroa da se prijavite.![]()
![]()
![]()
Ne samo policiju. Momak je preletio preko satora... Odbornik
f6
Ja ne vjerujem kakvih sve odje likova ima, citam o nekoj brutalnosti policije i slicno? Pa jbt ako niste granice prelazili imate internet pa se malo informisite kakva je situacija s policijom u srecnim zemljama. Ti druze ne smijes mrko pogledat policajca nidje na svijet a ne da se guras, pljujes i dzamparas sa njima.
Probijanje kordona autom? Pa jbt svudje na svijet bi bio LIKVIDIRAN istog sekunda...a u auto bi okvir citav bio ispraznjen.
Koliko je ljudi ubijeno u USA greskom samo zato sto su nagli pokret napravili, cimnuli se i slicno. Ja ne znam je li se desilo (da kucnem i nece) da je neki policajac metka opalio odje? Daj nemojte da se zajebavamo ljudi...
Da se odma ogradim, ne mislim da je nasa policija bajna, osjetio sam i ja na svojoj kozi debelu nepravdu od strane njih, ali sto se tice ovog jutrasnjeg razbijanja demonstracija, ja ne znam kako su mogli tolerantniji bit.
Pa mirne demonstracije se ne razbijaju kordonom policije..
To se radi kad su neredi i kao u Kini nekad davno...Bjese neko gazenje demostranta tenkom sta li...
Elem, opstinska policija je trebala davno da pridje i svakom podnaosob da zatrazi ID koju je svaki gradjanin u obavezi da ima kod sebe, da popise, i davno da uruci na licu mjesta napismeno kaznu, ukoliko su krsili zakon o okupljanju itd...
Ali, u CG samo razumiju cizmu, batine, agresiju, silu, masu, guranje, gazenje....
Ja pricam o "spanskim selima", pa zato g. safra rece da me sigurno niko ne razumije...
Hvala Lepo
Kakva crna upotreba sile, pun vam je internet snimaka dje se za manje stvari u USA glava gubi. No je Knezevic dobro prosao kako su po pravilu trebali da odreaguju.
I da se razumijemo: ACAB
Уз ограду да не познајем детаљно правилник, лимит за имунитет je кривично дјело које се кажњава до пет година.Није полиција тај орган који може процијенити да ли се ради о кривичном дјелу испод или изнад пет година, стога је потпуно логично да полиција може привести посланике, али им нико не може одредити било какво задржавање у притвору ако се позову на имунитет.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Policija je ocigledno prekrsila zakon po vise osnova i tu nikakva pravdanja "ovi drugi su bili gori" ne pomazu. Policajci su placeni i obuceni da postupaju po zakonu.
A ne ovako, privode poslanike koji se pozivaju na imunitet, hapse novinare bez pokazivanja legitimacije, evo sad vidimo na ovom videu, razbijaju stakla na praznim kolima. Kakva drzava takva i policija.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks