Meni je 10/10 5%novca,tako da to su mi to standardni ulozi uglavnom.Nebitno je jesam li ja jak igrac ili nisam,ja toliko puno meceva igram da je nemoguce da ne promasim nekoliko meceva u nizu ponekad.
Printable View
Meni je 10/10 5%novca,tako da to su mi to standardni ulozi uglavnom.Nebitno je jesam li ja jak igrac ili nisam,ja toliko puno meceva igram da je nemoguce da ne promasim nekoliko meceva u nizu ponekad.
Ja u klin ti u plocu.
Nebitno potpuno, eo 1-1, da ako vam dobiju plavci.
Nadam se da ce Njukasl da padne u drugom poluvremenu kao sto mu se cesto desavalo ove sezone,sve je otvoreno i dalje.
Aoooo...u Bresu snijeg ,a igrao sam GG...katastrofa:mad:
ovaj bari nikakav
kvote na 3+ mečeve italijanske i španske lige su postale nevjerovatne, mada nije ni čudo, ponekad stvarno zakoče sa golovima.
danas je recimo 3+ na Kaljari bilo 2.00, Udineze - Napoli takođe.
Aooo ovaj Bari se raspada,pih..Igrao sam 1x nadam se da ce barem izgurat da ne prime gol do kraja ...
Nema bolivijske lige u nađe kladionice jel?
AAaao sto je porasla kvota ovoliko na Bazel?
Mnogo pricate u prazno :)
Evo par singlova od mene
Toronto - Atlanta+1 H1, @1.85
St Truden - Briz GG3+, @2.00
Okser - Tuzul 1, @2.00
Djor - Ujpest GG3+, @1.80
Deksi, cuvaj se tih dama sumnjivog morala :)
svi mi govorili da ne igram celzi, i ja rekoh doce on,izgubio je prvo mjesto, pa nece izgubiti. pu eba im pas macke!
Pi ispali iz lige, sve im *****. Jel neko vidio sta je Kalu promasio u 79. min?
ajmo Bari, još jedan. :)
2.00 kvota bila da daju dva gola, Ćazena ih jednostavno prima dosta na gostovanjima, red je i da Bari živne.
Kaljari i Udineze prošli 3+ , isto poklon kvote 2.00
Celzi promasuje prazan gol.Tu se nista ne moze.
Black Velvet@,Znam brate,ne jurim ja kurve,ova mi je za provod i to je cak inzinjer hehe.
meni naginje na golove :)
Sta radi ovaj Kaljari jebeN ti...Sa 3-0 na 3-2,jos ce ih stic Lece...Aooo!
ja igra nesto bzv, pa mi glupo da kacim odje...
Toronto ispod, Toronto ispod, Fedica, Ruch corzow 0-2, hercules, Biella ispod, Dinamo sassari ispod...
o, tranje iz Barija, cunami vas fištio.
alo .. ja mislim da je najjaci fix COLO COLO 2 (1.75) za titulu....
Igrao sam sa 2e bazel 1/2 isplata 60e...kvota 30...da probam ono moje svajcarce svako kolo....jao jos 15min
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Bravo kotoranin,a i povedilja ga o$etio...
Bice ovo los dan,cini mi se.
Kakav sam maler...ova Bresa jedina koja nije dosla GG ,i jedina se igrala po snijegu...cekao bi Palermo 1X i Valensiju
http://i52.tinypic.com/ziu5ba.jpg
Sa 30e si igrao 1/2 ??? lele ahhahaah
Jesi li to uzeo nocas 900 eura, jesi? :D
:respect:
ps Steta sto ne vidjeh predlog pa da stavim 2 eura. :P
Hahha muci dobio si skoro 400e :D ahahah