Drogba je igracina.
Spustio sam uloge,odigrao sam dublove.Totenhem je bas posle dobrih igara u Ligi Sampiona znao da poleti i posle da ga neko spusti u Engleskoj ligi.Danas ocekujem da konacno iskoriste momenat velikog samopouzdanja koji sigurno imaju i da dobiju Liverpul,jednostavno vjerujem u njih.
deksi
Drogba je igracina.
Last edited by Deksiiii; 28-11-10 at 10:40.
deksi
Mislio je na to što Drogba ima malariju
Ako nisi upoznat sa time,dovuka je evo par nedelja i ne može da se izliječi![]()
Ath.Bilbao 1
Bari 0-2
Lacio 0-2
Keln GG
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
Palermo 3+ 1.85
Totenam >6.5 corners 1.90
Chelsea >5.5 corners 2.10
gdje moze da se provjeri za kad je odlozen rendzers ako moze da se provjeri
Probat Ceara 1-x i norwich 2/1 sa sitno nesto
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Udrite na brazilce ove ...
atletiko go,avai i ove sto im treba za spas...
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
udineze-napoli x 3.00 (1:1 ili 2:2), xpp 2.00
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
Nesto mi Xamax-Basel mirise na neki prelaz recimo 1/2.Koliko se sjecam nesto dugo nisu svajcarci odigrali neki ovakav prelaz![]()
jedina rečenica koju sam danas čuo za pola sata šetnje kroz Blok 5: AJMO FEJENORD!![]()
Dobice ih i bez Drogbe, Terija i Lamparda opusteno, Njukastlu ne igraju Coloccini i Williamson, a stvarno ne vjerujem da ce Campbell moc da stigne Kalua, Anelku i Maludu...Carrol ne moze sam da igra i daje golove...no, kako vi ocete.
@somwhere-else
Bazel je 2 cista, a valjda probat prelaz, imas pravo.
edit: igra Drogba![]()
Bari 1X
Kaljari 1
Valensija 1
Herkules 1X
3.60
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Apsolutno je nebitno to da li je Drogba Celzi ili ne. Ti kao "jak" igrac, neko ko se ozbiljnije bavi ovim, bi morao bar pogledat informacije oko sastava prije nego sto lansiras neki pik a kamoli 10/10.
No dobro, zaboravi svu pricu, samo sibaj...
Bijo si poziw koi se neodbija
Meni je 10/10 5%novca,tako da to su mi to standardni ulozi uglavnom.Nebitno je jesam li ja jak igrac ili nisam,ja toliko puno meceva igram da je nemoguce da ne promasim nekoliko meceva u nizu ponekad.
deksi
Ja u klin ti u plocu.
Nebitno potpuno, eo 1-1, da ako vam dobiju plavci.
Bijo si poziw koi se neodbija
Nadam se da ce Njukasl da padne u drugom poluvremenu kao sto mu se cesto desavalo ove sezone,sve je otvoreno i dalje.
deksi
Aoooo...u Bresu snijeg ,a igrao sam GG...katastrofa:mad:
There are currently 8 users browsing this thread. (1 members and 7 guests)
Bookmarks