ako brnovic ostane trener jedino moze cudo da se desi pa da se kvalifikujemo za svjetsko...
Printable View
ako brnovic ostane trener jedino moze cudo da se desi pa da se kvalifikujemo za svjetsko...
Zveroticu prirodna pozicija desni bek i citav zivot to igra u klubovima,a duplo bolji kao zadnji vezni.Jovanovicu priorodna pozicija stoper i citav zivot to igra,a duplo bolji kao lijevi bek.Sto vise gledam Savica i za njega mi se cini da je duplo bolji(ili duplo manje los:shock:) kao desni bek.Kod nas ne moze nista prosto da bude.
Da ne zaboravimo Damjanovica i Drincica-citav zivot igraju kao napadac i zadnji vezni,a najkorisniji su kad nisu ni na stadion.Ono malo sto sam gledao Volkova ove sezone,mislim da ce se i on uklopit sa ovom zadnjom dvojicom.
^^ a tek Batak! :D
Mogu ruku da dam da cemo sa Brnovicem igrati 1:1 protiv San Marina tamo kod njih!
Pod hitno treba smijeniti Brnovića ako se misli očuvati makar mali dio timskog duha koji imamo.
Ako iko iz FSCG čita ovaj forum, evo javno ga molim da urgira kod koga treba i da se pljunu pare za kvalitetnog trenera. Teško da će jedan Mirko Vučinić koji je ove godine osvojio Skudeto sa Konteom, kojeg su trenirali neki od najboljih evropskih trenera, a potom u reprezentaciji Zlatko Kranjčar, moći s poštovanjem da gleda u ono što mu Brnović priča i savjetuje. POD HITNO mora trener da se dovede, jer je ovo samo glupiranje i sramota za reprezentaciju. Mislim da smo svi kao navijači CRNE GORE puneći stadion na svakoj mogućoj utakmici zaslužili jedno RESPEKTABILNO ime na klupi, umjesto ovih cirkusanata od Vlaisavljevića i Brnovića.
Svaka im čast, sve su to pošteni fudbalski radnici, ali jednostavno nisu za funkcije koje obavljaju. Mjesta pomoćnih trenera kako u mladoj, tako i u ''A'' selekciji su njihov krajnji domet. Eventualno treniranje nekog od klubova iz sredine tabele Crne Gore ili Srbije. Dalje - NE.
Volkov se sprda s našom reprezentacijom kako mu je milo. Te oće, te neće. A Brnović ga opet zove. Viđite nešto, ne znam za vas - ali sve i da nećemo nikad imat lijevog beka, ovo smeće mi ne bi igralo. Još je javno rekao ''U Srbiji nema mjesta za mene, nisam u planovima Siniše Mihajlovića - pa ću za Crnu Goru igrat''.
ALO!? O ČEMU SE RADI!?
A koliko sam samo grla na $ever prosuo za ove momke...
I s Basom je bilo slicno, ali on ipak nije toliko pljunuo po reprezentaciji i drzavi ka ovo ***** volkov. Valjda ce se docekat kako dolikuje.
Samo da pozdravim gospodina Brnovića. Apsolutno sam siguran da on ima ideju kako da uklopi sva 4 lijeva beka u startnu postavu.
A Volkov, što reći, momak igra đe može, nije on kriv što je naš savez od njega napravio Bejla.
Ako ima zainteresovanih, evo ja sam prvi spreman da na prvi trening reprezentacije pozdravimo sva najnovija dešavanja.
Pridružujem se Ramosu,
IZDRŽI BRNA!
Vidim ja da cemo mi morat sa Calovickom da pravimo protest protiv Valisavljevica i bRNOVICA samo nam to ostaje .....
Druga stvar sad mi je krivo sto se Misa ne povuce iz repke jer bi onda bilo u medije sukob na realciji trener kapiten , i normalno da bi onda dejo morao da makne brne ako bi htio misu da vrati... Ocekujem 5 mjesto u ove kvalifikacije cak cemo i filipovica da nadmmasimo imam neki los predosjecaj
Ako je savez trebao nečemu da se nauči za sve ove godine, onda je to da smo mi još uvijek samo potencijal koji samo uz dobro vođstvo i iskusnog čovjeka na klupi može da uradi nešto. Sa Brnovićem ćemo u kvalifikacijama za Brazil biti samo turistička grupa...
Daj Bože da progutam ove riječi...
ja se nadam da ćemo nanizat sve poraze i da će Joveta i svaki reprezentaivac iole sličan njemu da istupi iz reprezentacije jer ne treba da dozvoli da ga povezuju sa ovom fudbalskom bagrom
Mora se neki protest napravit protiv Duska i dr. Brnovica! Sta bi sa onim transparentima sto je neko spominjao?
Hahahha, za Brnino vodjenje bi ipak bio prikladniji ovaj meme Attachment 88272
Bojkot jeste malo drakonski potez ali mozda i jedini koji bi doprinio kakvom boljitku. Ja se nekako nadam da cemo puc od Belgije jedno 5-6 komada, mozda bi se tad napravio malo pritisak medija i navijaca na Deja da mice tog strucnjaka. Ali, kad se sjetim Duleta i njegovih bravura sa mladom reprezentacijom nesto sam skeptik sto se tice takvog scenarija...
Ljudi samo transparenti, prozivke, grafiti.
Kakav bojkot, mislite li da nekoga boli q?
Od bojkota nema ništa,vođe će ionako povuć jedan dio na tribini. Čudo da se već nije neko javio da reče kako nemamo pojma i kako ustvari treba dat podšku Brnoviću u narednih 10tak godina,jer pobogu bitno je učestvovat a ne pobijedit.
Iste te vođe će napravit frku oko unošenja transparenata,siguran sam 99%.
Očigledno bi trebalo zagorčavat život i Brnoviću i Vlaisavljeviću a bogme i Savićeviću. Prozivke na svako viđanje u grad isl. Pa bi se onda nakanili da podnesu ostavku sami.
Ma kakvi druze na utakmicu,dje?Odma bi bile intervencije glavasa i kompanije.To ovako u nasu organizaciju,na trening ili tako nedje.
Cudi i mene sto se vec neko nije javio.
Fino bi bilo da se organizujemo, napravimo letke i izlijepimo sve veće gradove po CG, tako bi se privukla i medijska pažnja i poslije bi sve išlo samo od sebe
Podjebavaj ti podjebavaj.
Ja sam baš ozbiljan što se ovog predloga tiče! Ali da se baš napravi akcija, da im se da do znanja šta mislimo o njima
Mescini da si bio neozbiljan.A ti ako jesi ti fino uzmi i stampaj.