View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam sta da kazem,a da objasnim sta osjecam trenutno prema strucnom stabu i upravi reprezentacije. SRAMNO!
    1908.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Brav.

Neki kršten trener bi ovu reprezentaciju mogao odvesti do Brazila.
    I sve nas nagnat da dižemo kredite.

Ovaj serdar će sve upropastit...

Ali eto... ako ništa biće laganih fikseva u kladionicu...
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Ovo je BRUKA,SRAMOTA!!!!! alo 4 lijeva beka alo citaj pise cetri. On nije normalan , ufffff vjerujete da mi je sad zao sto smo izbborili nerijeseno sa englezima i igrali baraz. Nadam se da cemo sad svaku narednu izgubiti i gospodin da se makne, kako ce nas unisti , nikog pozva nije osim Volkova stid i sramota da ga je i onog ko ga je stvaio tu jos vise

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Kako se Dejo i Brna sprdaju sa reprezentacijom... ne znam jel ko primjetio al je covjek zvao 4 lijeva beka i 1 desnog pa to samo takav strucnjak moze jos mu izgleda kriv teren bio protiv islanda pa nije mogao da nam demonstrira taj njegov stil igre sto je on zamislio taj ples na terenu dje bi drincic i pekovic bili nasi xavi i iniesta a vucinic messi aoo

Jos ovog placenika sad zvao koji cas oce za Srbiju cas za nas a koliko sam cuo imao je ocajnu sezonu u Partizanu i za taj jedan mec u dresu Srbije uspio auto gol da postigne pa bi sad na ovaj nacin da se spasava ili da se proda(sto mu nece uspjeti dok imamo naseg Brnu).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne razumijem ovog covjeka zvao je samo jednog debitanta,na ovom spisku ima samo 5 igraca koji igraju standardno u svom klubu ostali su na klupi a ima ih dosta koji nisu ni na klupi poput simona itd.... Mislim da je trebalo na ovo okupljanje bit vise debitanata....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobro, zvao je 2 desna beka (Zveroticu je to prirodna pozicija, u repci igra veznog) i Savic takodje moze da ga igra, ali najmanji je problem u desnom beku...
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kako bi bio srecan da nas ljudski pljusnu, da ako bi doshlo predsjedniku i struchnom savezu iz guzice u glavu.....cus da igramo ka barcelona, i barcelona igra ka barcelona pa ispadoshe iz LS i ode im trener...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by tritripet View Post
    kako bi bio srecan da nas ljudski pljusnu, da ako bi doshlo predsjedniku i struchnom savezu iz guzice u glavu
    Aha, kako da ne, doci ce im isto kao shto im je doshlo da smijene Dushka posle poraza od 3+ golova razlike od Jermenije, Azerbejdzana, Lihtenstajna i koga li vec.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kako bi bio srecan da nas ljudski pljusnu, da ako bi doshlo predsjedniku i struchnom savezu iz guzice u glavu.....cus da igramo ka barcelona, i barcelona igra ka barcelona pa ispadoshe iz LS i ode im trener...

Do ceka su nas doveli jbte...Bukvalno da covjek prizeljkuje nekakvi debakl protiv belgije ,ne bi li se promijenio selektor ,odnosno cijeli strucni stab.Bolesnici,prave od nas fakine....S druge strane treba uzeti u obzir da je predsjednik FSCG jednoumac,tesko je od njega ocekivati nekakve promjene...A i ponasaju se kao da je reprezentacija njihov privatni klub.Pogledajte ovo sa Volkovom,cista blamaza.Tim potezom su bukvalno oduzeli identitet reprezentaciji .Poslije neuspjeha u barazu,iako je zataskano,atmosfera je poljuljana.Jos kad im upane ovaj ruski srbin,koji samo zeli da se proda i uzme pare preko nase reprezentacije.Uzmite za primjer Boatenga iz milana.Odigrao je za Ganu na SP,prodao se u milan,i odmah se oprostio od reprezentacije...jos je njemu otac iz Gane...

Ovo pisem jer vjerujem da imamo kvalitetnu reprezentaciju,i sa dobrim selektorom bi imali relane sanse da se plasiramo na SP u Brazil...O Dejanu Savicevicu pricamo kao o nekom ko ima prolaz svudje u evropskom fudbalu,a on nam postavi za selektore Duska Vlaisavljevica i Branka Brnovica...i sava milosevica..Fala mu za te veze.
    Last edited by Insua; 10-05-12 at 15:49.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

A taman sam ocekivao neko osvjezenje na spisku, kad ono... Kakav australopitekus od "selektora".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vladimir Volkov nije zadovoljio na probi u Srbiji tako da ce potpisati za Crnu Goru.

izvor: http://www.fkcrnagora.me

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a ako volkot ne zadovolji protiv belgije,on moze opet za srbiju da igra,jel?
    1993-2020

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne, nego ide na Evropsko sa Engleskom.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Izdrži Brna!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ali mi smo mi
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Jedino da se Vučinić i Jovetić pobune da maknu ovog tupsona...

I onda da se dovede Ćiro Blažević i napravi čudo

Šteta što je Dejo tako ograničen čovjek pa ne kapira koliko je bitno da se psihički podupre ova generacija koja bi stvarno mogla da napravi nešto...
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Jednostavno, nisam primetio da je Fudbalski savez Srbije nešto mnogo zainteresovan za mene u poslednje vreme i mislim da je odluka da igram za Crnu Goru u mom, i u interesu Partizana. Konkurencija u srpskoj reprezentaciji je velika, ima mnogo dobrih igrača na mojoj poziciji i ne znam koliku bih imao minutažu. Nisam pozivan posle debija i nemam šta da razmišljam više o tome. - rekao je Volkov agenciji Beta

Mene je on sad mio postao, momak je iskren , nasao na nas budale , profitirace i to je to . Mi cemo mu sluziti da sebe digne cijenu.. Na kakve smo niske grane spali ...... MOmku nista lose ne treba skandirati no samo Deju i Brnovicu

A dejo neka je osvojio sve sto je osvojio, neka ga postuje svi u svijetu, al od FSCG je napraio priwatnu svoju firmu ko serif se ponasa
    Last edited by djordje1990; 10-05-12 at 19:12.

Thanks Thanks Given 
    6,191
    Thanks Thanks Received 
    13,738
    Thanked in
    5,204 Posts

Upravo tako, bez dlake na jeziku je lik, svaka cast. Brnovic ne sad da mi je mrzan no mi dodje da zvizdim svojoj drzavi. Da ce ucijenit Joveta i Mirko savez da micu ovu BUDALU...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vi ne shvacate ljudi, branovic je tu samo marioneta.. dejo voli da namjesta rezultate a brnovic mu je idealan za to, cuti i ne ljuti se.
    dok je sa kranjcarom druga prica, ono sa alkoholom je bila samo sminka

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

sto se tice volkova njemu nista ne zamjeram, posto je on odmah prihvatio i ko zna kakvi su pritisci bili na njega da zaigra za srbiju. pa islo je dotle da mu je partizan cak prijetio ugovorom i sl. znaci po meni momak korektan i sl. meni ne smeta sto je pozvan , smeta mi ta spanska serija prije ali me vise iznerviralo nepozivanje nekih mladjih dok neki sto su pozvani nisu ni na klupi. kako moze vukcevica da zovne koji u jbn ekipu koja ispala iz lige nije ni rezerva a nije ni zaigrao 90 min citavo prvenstvo. svaka cast njemu ali nema tu osnova za poziv.
    onu cackalicu od luke pejovica necu pominjati ali me zanima ko njega forsira od kad se reprezentacija nastala. da je kvalitet jovetica ne bi se toliko forsirao.
    a jos je smjesan kad se pravda kao liga je u toku nasa pa zato neke nije zvao. iz nase lige nema koga da zove, imao je zvati kasalicu, vesovica i ostale iz drugih liga.
    najgore od svega je taj sto imaju ovih 18 igraca i sto ne pokusavaju da prosire spisak. kad im izostanu 2- 3 igraca onda ce da kukaju i da se pravdaju kao nismo mogli bez njih.. prvi put da su me uspjeli iznervirati
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

ne znam...
    znam samo da mi se ovo "epizoda" sa ovim placenikom beograckim ni malo ne svidja.
    zao mi je sto su poceli (zna se ko) da narusavaju ovaj kult koji je reprezentacija bila sagradila oko sebe... i to zbog jednog prosjecnog igraca. da je neka top klasa, kao kad smo basu cekali pa da kazes, ajd...a ovako...
    no, oni znaju najbolje a koliko znaju (bojim se) brzo ce mo se i mi uvjerit!
    ono sto me najvise zabrninjava je to sto dejo nece maci brnovica pa da izgubimo tamo sa 5 razlike, iz prostog razloga sto bi to znacilo da priznaje da je pogrijesio onda kad ga je doveo za selektora... zivi bili pa vidjeli (iako me ne bi bilo srecnijeg da grijesim)!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    Dakle, ni Kujovic, ni Kasalica, ni Kecojevic, ni Bojovic, ni Vesovic ali zato je tu Volkov. Blago nama s njim
    Mislim da tvoj avatar genijalno opisuje trenutno stanje sa reprezentacijom i Brninim vođenjem iste.

Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post
    ne znam...
    znam samo da mi se ovo "epizoda" sa ovim placenikom beograckim ni malo ne svidja.
    zao mi je sto su poceli (zna se ko) da narusavaju ovaj kult koji je reprezentacija bila sagradila oko sebe... i to zbog jednog prosjecnog igraca. da je neka top klasa, kao kad smo basu cekali pa da kazes, ajd...a ovako...
    no, oni znaju najbolje a koliko znaju (bojim se) brzo ce mo se i mi uvjerit!
    ono sto me najvise zabrninjava je to sto dejo nece maci brnovica pa da izgubimo tamo sa 5 razlike, iz prostog razloga sto bi to znacilo da priznaje da je pogrijesio onda kad ga je doveo za selektora... zivi bili pa vidjeli (iako me ne bi bilo srecnijeg da grijesim)!
    Nickname, da budemo realni: kult stvaraju rezultati. I nishta drugo. Kad ima njih tu je i kult, kad nema nema ga. The end. Nishta tu Volkov ne moze da promijeni ni pozitivno ni negativno shto se tice kulta i image-a reprezentacije.

Na kraju krajeva, mi vec imamo igraca koji su porijeklom iz drugih zemalja, ne vidim shto bi se posebno ovaj docekivao na noz i neprijateljski. Pogotovo, shto se svi slazemo da je solidan igrac i trenutno (dok Balic, hopefully, ne izraste u neshto konkretno-za sad je samo talenat) najbolje sa cime raspolazemo na lijevom beku.

Nego, sami Volkov nece promijeniti nishta dok se Tetejac ne makne. Onaj covjek bi Manchester United doveo do toga da se bore za opstanak u Premiershipu. Jednostavno ne zna. A iskreno, bilo bi pozeljno da i komplet FSCG garnitura sa njim zajedno napushti livadu. Sama cinjenica da su ga postavili tu gdje jeste ne govori dobro o njihovoj kompetenciji.

Ne bih da nacinjem staru pricu, ali, kad je tu bio trener (nebitno kako se zove, da li je alkoholicar, narkoman ili mozhda ima triskadefobiju, umije li da svezhe cvor na kravati kako treba i slicno)-niko nije pominjao ni shpanske serije, ni namjestanja, ni kladionice, karte za utakmice su se po 3 mjeseca prije nabavljale, a stadion bio 80% popunjen na utakmici sa Azerbejdzanom (prijateljskoj) koja je pocinjala u 1 popodne(bio je radni dan). Zashto-zato shto je sa tim momcima radjeno kako treba, bili su mashina posvecena rezultatima, koji konsekventno nisu izostali. A sad: medijska preganjanja, tracevi, spletke, prica o kladionicama, mafiji, namjestanjima...Tako, da se razumijemo i budemo realni-Volkov (ili bilo ko drugi) teshko da ce moci nashkoditi kultu reprezentacije, jer je to vec nepostojeca kategorija. Unishten nestrucnim i, da budemo iskreni do kraja i bez dlake na jeziku, jednostavno idiotskim vodjenjem reprezentacije od strane shtaba i Saveza (mladu selekciju da ne pominjemo, to je posebna prica). On se moze ponovo izgraditi samo dobrim rezultatima, do dobrih rezultata se stize organizovanom, timskom igrom, a do toga smjenom kompletnog strucnog shtaba.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Ajmo da ne pricamo vise o brnovicu jer mi je lose. prosle god u ovo vrijeme sam sanjao da cemo ici na EP, sad je trebalo da brojimo dane, da se pakujemo ko moze...ufff
    Tacno znam dje sam bio i zamalo sam se slupao kad sam na radio cuo da ovi ludaci ceraju choeka pred zadnji mec i baraz. sto napravismo... i oni mecevi sa ceskom, nekakva nada da igraci mogu na foru nesto uradit jer trenera nemamo, sansa simona za 0:1 u cesku, precka damjanovica, mirkovi promasaji... ufff, place mi se. skrhan sam kad su emocije za sport u pitanju, nista me vise nikad nece ni djelic razocarat i unistit ovako.
    A sad su me doveli da cu ako vidim da se raspadamo u belgiju ili da imitiramo barselonu, navijat da nam daju 5 kako bi ovaj kralj posao u drezgu. i to lazem, ne mogu navijat protiv jovete i svoje ekipe... pi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sta reci,kakvu posluku porati...
    Ovo sto Brnovic radi se kosi sa zdravim razumom i ako on ovakvim vodjenjem ekipe uspije nesto da napravi u kvalifikacijama,onda je stvarno nevidjeni vizionar,jedan u milion i treba ga odlikovat,ne znam sta drugo rec.

Page 1006 of 2251 FirstFirst ... 650690695699610021003100410051006100710081009101010161056110615062006 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)