I to sam zadnji stavio Hapoel. Bilo je ili to ili Milano ispod 147.5 poena. A vidim sad da je i Berdych dobio na 3 i nesto kvoti... Dade ga Hapoel u 93. minutu. No, dako baci ova Oklahoma nocas, da mi ne bude zao.
Printable View
Oce li mi neko rec sto se desava sa kosarkom? Sinoc Euro kup, nocas Euroliga, sve po kurcu rezultati.
Nema tu previse razmisljanja. Evro kup i Čelendž over, a EL under. I odmaras.
***** benfiku, ***** CSKA....crno mi otvarat tikete...možda kresnem još koga....
e vujosevicu dabogda se nikD VISE NE Zposlio kad ovo dobio nocas nijesi sad vidjoh da su izgubili gadovi a sve ostalo doslo pih matraci mrzni
Sadje Kvota na Djokovica 11. Mozda napokon namjesti socivo...
CSKA sad kad krenete iz Milana,slećeli u kakvu planinu
sa 30e za 1480e na CSKA...
Druze koja je tebi muka??samo se vrijedjas,zebavas druge,sprdas...jesi li se registrova zbog toga ili zbog neceg drugog???ako jesi,odma obrisi akaunt,ozbiljno ti kazem...iz cista mira diras i provociras....druzi se maloo jadan,odje smo da bi pare uzeli,a ne da bi se vrijedjali i fukarisali,ka sto ti radis... :shock::|
ja reko mancester2,laganooo... izzy rekoh ti :)
pazite sto vi velim. Sad brejkuje djokovic i vrace se u mec... 26 kvota na djokovica, namjestio je socivo.
Ne bacaj pare na tu drtinu...
Inter 0:0 Twente ~ ppx
Totenhem 3:0 Werder ~ 1-1
Valencia 6:1 Bursa ~ 1-1
Salke 3:0 Lion ~ 1
Rendzers 0:1 Manchester ~ 2
Hapoel 3:0 Benfica ~ 2
2 = 87
Panatinaikos 0:3 Barcelona ~ 2
Totenhem 3:0 Werder ~ 1
Salke 3:0 Lion ~ 1
Rendzers 0:1 Manchester ~ 0-2
Valencia 6:1 Bursa ~ 1
Hapoel 3:0 Benfica ~ 2
5 = 80
yeah...
Nista. Djokovic je samo pokusao da skrije da mu socivo ne smeta, kao pravi borac koji ne zeli da stvara alibi. Ali ocigledno je da ne vidi nista trenutno. Nema mu se sto zamjerit. Nije mogao protiv Nadala polu-slijep. Ali naredni gem ce ga brejkovati, cisto da mu pokaze da je i dalje tatamata. kvota na brejk je 6 i vrijedi probati!
Izgleda da betting master ima vise para na racunu nego sto bi trebalo :)
ipak je to nadal koji sve vraceee.... :D
Brejk Djokovic @8? :D
Eo ga sad brek, tacno ga vidim... A koja drtina... on je sad i imao odlicne prilike, pa je bezvoljno udarao onu lopticu. Vise bih ja namucio ovog Nadala... Kvota je 7. Probati.
Idi Nole imitiraj nekoga, pametnije ti je.
Podje ovo malo bonusa... Evo mu sad objasni Djokovic da nista nije vidio. Vidjelo se to, ali ja rekoh da pomognemo covjeku u nevolji. Greota je. Onakvom borcu bas da se to desi. Naredni put ce ga grlo zaboljet. Pa onda zub, pa glava... Nikad kraja pehovima.
Kakav si bonus dobio?
Bice loyalty?
A? nema ga ove srijede? :D To meni od prosle. Nisam ga bio ispuca, nisam ima zivaca. A imao sam i kinte do prije par dana. Sad sjedoh malo da ajvanim i brzo zavrsih posao.
inter hx
totenhem h1
lion 2-3
mancester 1-3
benfika 2 :(
jbg, kao i sinoc samo jedan nerealan rezultat i to bas taj na koji su svi igrali...
@Master
Koji su uslovi da se dobije?
Lojalti da si igrao u predhodnoj nedelji nesto. bude od 5-15, zavisno koliko si uplatio. Cesto mi na 50e uzplate bude i 15. A ponekad samo 5. Valjda uplate 30-40e i vise se razmatraju. Drugim rijecima, neka hvala. Dam im 200e, a oni mi daju bonus od 15.
Kakav shitty bonus.
Eo izvukoh uloge i 9eura preko, tj dobih 13e na:
Salke AH1
Valensija 1
Barca 2
Rubin AH1
Rangers Mancester 0-2
Inter 1,
sa 1,30e
Benfika me bači za 35e...kurca se napušili!
Poceli azijati da se sibaju, milo mi je sto smo moderni. :) Pretpostavljam asian (0)?
Vidjeh nedje davno u Meridian da imaju i druge azijate u ponudi.
jes, azijski zakon, ja ne igram puno kladionu, al masu mi ljepse od duple shanse dodje.
na njih dobih i juche, svaki je prosha, a kvota se ne smanji puno, za 0.25 najcesce.
Ak dobijesh, kuca ti se koef, ak ne, kuca se jedinica.
Nego me sad zanimaju sistemi, može li to ukratko ko da mi objasni, koji su mi uslovi i sl?
Ukratko, uslov ti je da imas para ili da imas bas jake kvote :D
U sustini sistem je samo prakticna olaksica, umjesto kucanja ogromnog broja listica, sve staje na jedan.
Posto bas ima da se pise, ostavljam to nekom drugom ali ako mene pitas, ne treba ti to.
a reko poshto padam sve po jednu, dvije....može li se to sa 5 e igrat, na kvote 1,50-2,00?
eo cu guglat, no mi muka