e, da mi je barem jedan od bivših znao boju očiju...
Printable View
Koncentracije bez.Ne radi mi se nista.
Ljudi koji su ``ok`` sa tobom a iza ledja te ogovaraju. Licemerje. Pogotovo zensko.
Znaci, ne verujem koliko me iznervira ovo. Pih.
Postuje se "O mrtvom sve najbolje", ali jos vise "O zivom sve najgore". Novinari.
Nesanica.
takođe
ovo više postaje smiješno
srušiću se ovih dana na sred ulice, kao sveća, baš
iznervira me doktorica koja me pitala "gdje su promjene" zamislite retardirano pitanje.
evo godinama me nervira sestra od strica, vi ne mozete da zamislite koji je to debilizam od djevojke. ona misli da je pokupila svu pamet svijetaa a glupaaaaaa...
Forsiranje rodno senzitivnog jezika.
Nanovije što čuh je 'roditeljica'.
ne no psihološkinja...
evo ja sam joj dao :)
ništa vala.
Upravo ovo... mediji.
http://img337.imageshack.us/img337/6489/image0014t.jpg
Mislis ovo?
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...43217477_n.jpg
:)
Neverovatna količina poltronstva i dupeuvakača u ovoj državi, fazon rektalna sonda.
nervira me sto svi oce da me mijenjau i tvrde da cu se promijenit dooookle vise eo 20 godina ista prica ;p
Momci p*cke
oho ho cujes cujes ........................ i mene vala
Kad zene dignu nos, aoooo...
poremećeni odnosi
ovaj snijeg sto se razgaca.
kad dobijes infreksh a dolje pise all the best hahahahah shmrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
shunjo beranska za jezik si me povukao, nervira me tattoo
nervira me kuler od kompjutera, poludje me
Pa popravi ga, guzico lijena.
160 stranica stvari koje nas nerviraju i 97 stranica stvari koje nas chine srecnim
zenski plac
Vanzemaljci.
Backero-vo zapazhanje.
kad se zene neckaju ...
Rijesio sam da se vise ni oko cega ne nerviram jer sam dosta sklon nervozi pa da malo pocinem.
To je i meni odmah proslo kroz glavu ali sasvim sigurno prilicno dugo,vise od nekih prosjecnih ocekivanja sto je sasvim dovoljno za jedan odmor.Hvala sto brines.
nesto me ne nervira nista posebno danas, mozda onda treba da idem na topic ono sto me cini srecnom :)