"A" na ispitu me bas cini srecnom, jos kad je iz najtezeg predmeta, ihaaaa...
Printable View
"A" na ispitu me bas cini srecnom, jos kad je iz najtezeg predmeta, ihaaaa...
Kad se istripujem da sam se zaljubila :D onda sam zaista presrećna!
Tema Islam
opcija za sakrivanje pojedinih podforuma!
fala vi, dovijeka!
uklanjanje oglasa zauvijek iz moje pretrage!!!!! uraaaaaaaaaaaaa uraaaaaaaaaaaaa uraaaaaaaaaaaaaaa uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! i ova utakmica shto dolazi, plus izgleda da sam postao magnet za pare poslijednjih dana :)
A konačno! Odma da maknem sport generalno i Fudbal Soccer Nogomet Calcio... ćao!
lov i ribolov.. i zena:D
Nađoh jedan mail koji sam slala drugu koji je išao za Milano sa ženom i djecom..prije skoro godinu je to bilo
Uglavnom, pitam ga kad kreću i jesu li se spakovali, a on meni piše:
'a jadna ne bila...evo se pakujemo, pa sve jedno preko drugog kroz kucu, ne zaboravi ono ne zaboravi ono, dje mi je licna, ja cu da sjedim naprijed, ocemo li kuci jesti ili nedje na putu, dje mi je punjac, nije isti tvoj od samsunga, treba li mi sta "debelo" za gore, nece valjda kisa, oli ti nositi patike, a kad ce Jelena vratiti onu veliku memorijsku, Zade ne kupuj onu smrdljivu salamu...
hahahahahaha odlican ; )a mene cini srecni sto moram za nk, a to znaci samo jedno besnooo rvanje i skakanje sa medjedom od oktagona po livadi, wrooooarrrrrrrrgh
skace se nogama, iz mjesta il u trku zavisi ;p u pitanju je igranje sa njegovim 80 kila teskim srednjeazijskim ovcarem iliti alabai-jem
Dolazak kuci u nedelju. :)
full rezervorar koji traje mjesec dana :mrgreen:
Gooziceeeeeeeee :****
OT
Skori pocetak meca Djokovic-Federer.
duuuušoooooo :********
OT: NOOOOOLEEEEEEEEEEEE! :D
I mene je Fedex uchinio srecnim... Veoma.
Mene sladoled cini srecnom. Lisko.
Jutarnje trcanje pored rijeke. Ja + priroda + muzika = uzivanje. :)
Ovo vece, odlazak na svima znan sportski objekat i navijanje sa hiljadama istomisljenika.
Samo da se ne nose bijele kukuljače i da se ne promoviše kolektivno samoubistvo...
... i onda dođe kumara koji mi donese sladoled od čokolade, uh, zlatio se!
Nema više kenjkavosti! :mrgreen:
Projekti kao ovaj:
http://www.365lepihdana.rs/
Divna ideja, obavezno pogledajte.
babi sa preko 70godina, ovako piše doziranje na kutijama ljekova:
FLONIVIN BS - KAD KAKIM DA NE KAKIM 3X2
PANLAX - KAD NE KAKIM DA KAKIM 1X2
HAHAHAHAHAHAHAHAHA :lolblue: :lolblue: :lolblue:
Pomisao na lose stvari koje su iza mene (nas). I naravno Pink Floyd :)
kad vec pominjemo hranu koja nas cini srecnima, onda su to kod mene definitivno majkin rastan i teta Julkine urmasice :D mljac mljac
Tol'ko sam umoran,da ne znam sto bi moglo da me drasticno naparavi srecnim..ne znam..:D