jel moguce da RTCG ne prikazuje jedan od najvecih derbija u svjetskom vaterpolu...nevidjena SRAMOTA...
vazno da prikazuju odbrojavanje do evrovizije
ovakvu televiziju bi trebali svi u Crnoj Gori da bojkotuju...
Printable View
jel moguce da RTCG ne prikazuje jedan od najvecih derbija u svjetskom vaterpolu...nevidjena SRAMOTA...
vazno da prikazuju odbrojavanje do evrovizije
ovakvu televiziju bi trebali svi u Crnoj Gori da bojkotuju...
primorac - jadran 7:5
Eto tako, u sva tekmicenja bolji od JHN medjusobno. Jbg, njima titula zahvaljujuci prslom savezu i Saku pojmasu koji je pristao na ovaj debilni sistem takmicenja........PIH
Jug - Mladost 11:9 :)
to sto je primorac bolji medjusobno nije narochito bitno, i jadran je u prosle dvije sezone bio bolji medjusobno ako se ne varam, pa je primorac uzimao titule. da ne pominjem neke druge slicne primjere, kojih je u sportu gomila. sistem takmicenja, pak, jeste idiotski i mora se pod hitno mjenjati.
Budva - Kataro 3 : 4 xexexexexe, crne Budve :)
Ne znam. .
Fino odigran mec,setka se na pravi nacin vratio sa 2 gola.I eto znaci definitivno smo svuda bolji od jadrana a oni su opet ispred nas...No sad imamo vaznije stvari.Po meni bas fina uvertira za mladost i to jos bez pavlovica.Sve u svemu zadovoljan sam(cemu doprinosi i poraz budvanske)
Nije bio jadran bolji pretprosle (kako kad smo dobili obje u play off, mogli smo samo bit jednaki!?), a za proslu bi trebalo provjerit, jer koliko se sjecam mi smo dobili tamo, a vi u Ko. ;) Jedino ako ta vasa pobjeda u Kupu nije prevaga.
Ovo nocas... Jadran je igrao dobro, ali mi smo imali odlicnog Radica (mislim da je Ivovic imao preko 10 suteva, samo 1 gol).
Tesko je igrat' sa 1 klasicnim sidrunom i kad u takvoj situaciji dobijes velikog rivala - mislim da je jasno ko je bolji. Sudije su me iznervirale, jer onaj rijecanin Brala (koji je u u Budvi zbog prigovora iskljucio Pavlovica sa pravom zamjene, te ovaj nije igrao nocas) ocigledno sudi po direktivi (imali smo 1x igrac vise u prve dvije cetvrtine!!!).
Konstantno smo vodili 2-3 razlike, igrali lose sa igracem vise (tu se nesto mora mijenjat!), ali iz igre precizno sutirali. I Jadran je bio los sa igracem vise...
Ne znam, osvoji jadran titulu ni kriv ni duzan, a mislim da su i sami svjesni da smo bolji od njih...
''Kol'ko kosta titula?'' se cesto orilo bazenom nocas.
Edit:
Sjecate se moje price o medijima? Zamislite nocas, na IN-u, nakon prenosa Valensija-Real isao je prilog (ukraden sa HRT-a) utakmice Jug-Mladost, potom je isao prilog (ukraden sa RAI-a) Posilipo-Savona, a o utakmici u Kotoru ni rijeci!
Sagnite mi se svi vi sa IN-a, jeb'o vas Mustur u dupe! FUJ!!!
jadran je i pretprosle dobio 2 u prvenstvu + u kupu, a primorac 2 u finalu plej ofa. prosle godine je jadran u superligi dobio i u kotoru i u novom, ne znam kako je bilo u prvom, 'regularnom' dijelu prvenstva, ali recimo da je primorac dobio obje - jadran je dobio 1 u kupu i to je to.
a i ove sezone, u prvenstvu je 2:2. ne znam o chemu vi ovdje prichate, kao da je primorac svaku dobio sa po 5 razlike pa je jadran 'slucajno' osvojio titulu. lijepo je biti navijach, ali malo objektivnosti nije na odmet
Big ti si nesto slabo informisan....U ligu sampiona smo vas izbacili,u jadranskoj ligi smo bili bolji od vas medjusobno(9:5 ste nas dobili u hn mi vas 10:5 u Kotor),U kupu vas takodje dobili u hn 11:10.i sad u ovo nasoj ligi smo vas dobili istim rezultatom kao i vi nas u hn......ti gledas ukupne dobijene a ne gledas ukupnu gol razliku iz tih utakmica.
Sinoc na bazen oko 30-tak Bestija bila dobra zajebancija,mahali smo sa zastavom jadrana ahhaahh....Ali najjaca scena kad je bacena srpska zastava na mustura i ostala mu oko vrata kad smo poceli "Musture srbine,Musture srbine..." :))
znachi, ako je vasha gol razlika bolja [za 3 gola u 7 utakmica] to znachi da je primorac bolji? ko yebe broj bodova?
ne bih vishe o ovome, stvarno. feel free da nastavite sa tom prichom, ako mislite da ima ikakvo uporishte u realnosti.
Stvarno je vise bzv. se nadgornjavat. Nije stvar u gol razlici 4-1-2 za nas na kraju krajeva. Bolji u kup, bolji u JL, bolji u EL, bolji u prvIJenstvo (tu je go razlika, vise golova u gostima). Iskrene cestitke na tituli koje ne bi bilo da nije ovako smijesnog sistema takmicenja.
Ja zavrsavam na ovu temu. POZZZZ ;)
Ajd' daj te rezultate od prije 2 godine i od lani, da ne bismo napamet pricali... ;) Jer, cini mi se da smo pretprosle godine 1 remizirali u Ko... Mozda i grijesim, ne zamjeri, 8 mjeseci godisnje nisam doma pa mi se desi da pobrkam...
Dalje, ove godine smo vas naigrali i u Kupu i u EL, dok smo u prvenstvu bili isti.
Ukupno, od 7 utakmica 4 nase pobjede, a 2 vase, uz 1 remi.
Vi u Ko ove godine niste dobili, a mi u novi 2 puta!
Mislim da je jasno ko je ove godine bio bolji, makar kad su medjusobni susreti u pitanju.
Ovo je jedna velika glupost i ja se ovoga, kao kotoranin, stidim!
Imajuci u vidu da je ovo napravio maloljetnik - razumijem, ali ne odobravam!
Mustur jeste kreten i treba da mu se svasta skandira, ali ovo je...glupo.
Sve sam to jako dobro vidio, klinac je sjedao 3 reda iznad mene...
Proslo je vrijeme politickih prepucavanja sa novljanima i ako nastavimo tako - mi smo onda gori od njih. A mi kotorani nismo optereceni time kao oni, tj. onaj dio njih koji je u novi dosao 90-tih.
Najjaca scena nije bila to vec skandiranje Final Four-u...
;)
E, i ovo da dodam: pobjedom nad budvanima i u goste Cattaro se pokenjao na citav sistem takmicenja!!!
Dakle, ekipa koja u prvenstvu udje sa -5 u odnosu na prvoplasiranog (a nije ucestvovala u Jad. ligi!!) je uspjela da ovu ligu odigra malte ne ravnopravno sa ostalima!
Cestitka Mirku Vicevicu, napravio je veliki uspjeh vec u 1. sezoni. A Savez neka se zamisli.
Budvani i dalje seru po novinama kako su osvojili Kup i za jedan gol ispali iz EL,
kako su odigrali najvise utakmica u prvenstvu... To stoji, ali realnost je drugacija: BUDVANI SU IGRALI KAKO TREBA 3 MJESECA.
A to je premalo za ozbiljniji uspjeh.
kakav je taj bazen u rijeku?igra se na otvoreni ili zatvoreni?ima li se dje zastava okacit?
nemoj mi zamjeriti, smara me da trazim to. uglavnom, u super ligi jesmo sigurno dva puta dobili, i u kupu jednom [jer da nismo imali te 2 pobjede, plus 1 kuci nad budvom ne bi ni bili u igri do kraja, do gostovanja u budvi], a za prvi dio prvenstva ne znam, ali i da uzmemo da je primorac 2 puta dobio, to je opet manje od 3 :) ipak, mislim da je to sve nebitno.
da bude jasno, ja MISLIM da je primorac jachi tim, makar pojedinachno. ne toliko koliko bi se moglo zakljuchiti po nekim postovima ovdje, niti je cijele godine igrao na nekom impresivnom nivou, ali jeste jachi. uostalom, i ulozio je vishe, ako se ne varam.
takodje, nemam apsolutno nikakve dileme da je jadran zasluzeno prvi i skoro sigurno ce uzeti titulu - sistem takmicenja je takav kakav je, potpuno promasen, ali i u takvom je primorac imao sansu da bude, prvi ali nije.
sve zaboravljam da..tj ne stizem da odem da uradim 10-tak fotografija naseg nam vaterpolo centra u pg :)
da vide nasa braca iz Kototora i Boke...da ce imati rivala tamo za jedno 5 godina :)
Teoretski bismo mogli imat' rivala i dogodine, nisu Budva i Cattaro nista drugaciji od vas. Sa budzetom od milion i po' eura mozes napravit ekipu koja ce ic' na titulu.
Cattaro je sklopio ekipu za godinu dana i ispred Budve su koja umalo da udje u 8 najboljih u Evropi...
No je kod vas jedan drugi problem, a to je da vi ni u fudbal ne ulazete tolike pare, a ne u vaterpolo. ;)
Sad nakon SL treba u Podgorici napravit' (ili osposobit' postojeci) zimski bazen, najmanji je problem klub. Jos bolje bez njega, vise termina za kupanje. 8) :D
Nikola Janovic u pregovorima sa Budvom. Izgleda da su budvani shvatili da im 13 isprdjenih (ili da budem fin "isluzenih") igraca ne moze donijet nista sem onoga sto namjeste (kao sto je nacionlani Kup). Tu naravno ne racunam Sefika. Pregovarali su i sa Pavlovicem, odbio ih je...
No, kasno su se sjetili, zakucala kriza i na njihova vrata, te sada igracima ne mogu ponudit astronomske ugovore kao do sada.
Sutra mec u novi, CG-ITA, mi bez Zlokovica i N.Janovica. Utakmica za prestiz.
Samo da obavijestim postovane forumase, da Bestije nece prisustvovati utakmici SL izmedju Crne Gore i Italije. Razlog je jasan, bili smo i ostali nepozeljni na bazenima u Budvi i Herceg Novom, pa s toga necemo dozvoliti da se s nama zaebavaju celnici saveza i ini uz njih. Zao nam je sto se sve ovako odigralo, ali mi smo najmanji krivci zbog toga. Nadamo se pobjedi i osvajanju SL-e, BICEMO UVIJEK UZ REPREZENTACIJU, ali ovoga puta pokraj malih ekrana.
SAMO KOTOR I CRNA GORA BICE UVIJEK U SRCU MOM !!!
neka ticic i mracevic navijaju,mad će tamo ja vjerujem veću podršku italija imati.....
svi u RIVER!!!
Bravo, tako se bodre momci u bazenu.
Naravno da su vaši interesi iznad njihovih.
Poshtujem postupak... Nema to veze sa momcima u bazenu, beshtije nemaju shta dokazivati nikom, bili su uvijek uz crnu goru, dolaze na utakmice reprezentacije u svim sportovima, kad su ovo odluchili sigurno su imali dobre razloge...
a zna se vrlo dobro dolazimo li u TG?no kralju ti izgleda u Tg ne posjećuješ tekme reprezentacije pa ne znaš.
dakle,NAMA JE ZABRANJEN ULAZ NA 2 OD 3 BAZENA U CG?
jeli i dalje nekom nešto nejasno?
A znaci kad se igra prvenstvo ne mozemo doc u novi a kad igra reprezentacija pa se bojite da niko nece navijat za crnu goru onda smo pozeljni?Ma nije nego!I novljani mi pricaju o bodrenju momaka iz CRNOGORSKE reprezentacije.Zna se uz kog i za kog su bestije i kotorani vazda bili za razliku od novljana.I jos imate obraza da kritikujete...
odlicno, podrzavam vasu odluku. kao i svaku odluku organizovanih 'navijaca' da ne prisustvuju bilo kojoj utakmici.