Originally Posted by
hercules
Zanzibar, nije problem u kupovini novog TV-a. Ali opet ja sam prije pola godine kupio Samsung sa kratkom katodnom cijevi, jer mi je premnogo da dajem za LCD 600 i kusur eura, jos da imam spljostenu sliku na pola kanala. Ali ajde, koliko shvatih receiver i HDMI kabal rjesavaju stvar sa 4:3 i 16:9.
ADSL je komercijalno poceo 2005te cini mi se. Evo 3 godine i dalje ne radi kako treba.
Extra TV je ADSL2+ tehnologija. Kako da ocekujem da ona radi normalno, kad ni ADSL ne moze? Iako su medjusobno nezavisne.
Drugo, dosta parica nece imat propusni opseg za tako nesto. I to u urbanim djelovima opstina. Centrale su relativno nove, ali sto je sa stubicima starim po 20 i kusur godina?
I glavni test Extra TV-a ce bit, kad se na jedan DSLAM nakaci 5-6 korisnika Extra TV-a i povuce signal. Ja bih volio da to uspije. A pouceni iskustvom sa ADSL-om i ISDN-om sumnjam i u kvalitet opreme koju daju. Sjeti se santisa kojeg su nudili. A vidim i dostina se zali na Siemens router za ADSL. Ja ga evo imam i skoro svaku noc veza pukne ali preko dana je ok za sad.