Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Za tu kvadraturu obavezno Stihl. Ja imam ALKO već 4g. i zadovoljan ali je to oko 1.500m˛ i dva put se godišnje kosi.
Moja preporuka je da imaš i rezervnu glavu pa namotaš i u nju traku pa kad...
-
Koliko sam cuo od ljudi koji su se zadesili na mjestu udesa kad su vadili ovoga iz drugog auta da mu je izjava bila "samo muziku da utulim" ovo je nevjerovatno da policija svaki dan privede grdilo...
-
https://i.postimg.cc/k2Y65W19/IMG-20260506-124850.jpg
https://i.postimg.cc/qzX2phH3/IMG-20260506-124903.jpg
Pozdrav ljudi, konačno sam uspio da odštampam putopis o Južnoj Americi i dva puta...
-
Sve to stoji mur, eto i meni na daciju jos onaj sistem pozadi, al ga nisam slusao ne pamtim...
Ali su u pitanju totalno dva razlicita svijeta to(klasicna muzika) i ovo sto mi pominjemo...tu kod...
-
@guvarana
Ja imam fabricki sistem sa 6 zvucnika. 4 zvucnika u vrata, i subwooferi ispod predjih sjedista koje pogoni Idrive(ne eksterno pojacalo).
Nije bmw hifi(S676A) ni harman kardon.
Bilo...
-
3 auta sam kupio u D, svaki put su vrnuli PDV, nadavno SHA.
Jedan mi je trazio 5000 kao garanciju (auto od 72000), ostali ful iznos pdv-a.
Ovaj mi trazi 10 soma:
...
-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20260421/f5e3525be25c5f445bdc2da3ed07e7ce.jpg
I eto, svaki dan naučimo nešto novo[emoji6]
-
Možda je nekome interesatno koji su se modeli najviše proizvodili u Jugoslaviji, u zagradi je mjesto proizvodnje. Evo je top lista:
1. Stojadin (Kragujevac) ---- 1.045.458
2. Fića (Kragujevac) ----...
-
-
I ja 48kv dozidao prije 5 godina za 20k, al pomogli rodjaci i drugovi,radio ja sam dosta toga,septicka vec bila, priključci već bili,jedan zid sa postojecom kucom dijeli itd. Poceto sa koronom(visak...
-
1. Novi senzor.
2. Novi senzor pa vidi stanje DPF-a.
-
nisi me baš morao ubacit u post sa impotencijom al nema veze :)
-
Elem, zaboravih da javim ljubljenim i neljubljenim ljubiteljima brenda, FlashXcode sajt za svega 10 eura prodaje kompletnu servisnu istoriju BMW vozila izvucenu direktno iz BMW AIR sistema...
-
A i ja bi isao da nista ne ebem
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
-
Vrijeme je vise bilo, 300 000km fabricko sve.
Kad sam ga trgovao prije 2 godine, na dizalicu je jedan zadnji tek poceo da curi, i sve danas cu, sjutra cu i tako ostade.
Komplet sve novo, sva 4...
-
Nije se zavrsila ali necu ni da pricam/pisem dok se ne zavrsi jer ne znam dokle ce da ide.
-
Kako se završi Fidelova priča za DSG-om?
Sent from my OP13 using Tapatalk
-
Posle one fabrike cipsa ona je jedina otvorila novi biznis i stvara novu vrijednost...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Nema potrebe da zamišljamo, viđeli smo [emoji846]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
Pa generalno sam catchcan iskoristio kao dijagnosticki uredjaj...
Jer prije remonta turbine sam stvarno nasao dosta ulja kroz usisnu granu , i nisam znao jel duva motor (pa da je zbog toga mozda...
-
Svaki put kad uđem na ovaj topik (a srećom ne ulazim često), utisak o društvenoj/političkoj situaciji obično stane u jednu karikaturu:
...
-
Ma File su bile čudo. Nosile se uz farmerice, uz pantalone, na svadbe i sahrane... Glibavija nogu ali ima se 40DM.
-
Ja bih se stidio kada bih nekome naplatio gasenje pojasa npr.
-
2024te sam slao pumpu za gorivo od pajera u novo milosevo kod zeravice koji je vele jedini koji moze zexel pumpe da servisira.... Uglavnom vracena mi je nazad uz opis da je predihtovana, sredjen...
-
Muslim da ti više ne gode tolike količine kajmaka i da ti tijelo vaši za detoksom, brokulijem, postom...
Ako nekom nije jasno o čemu pričam, da probam sa onom starom: "onoj raboti vrijeme...