Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Ljudi, jedno pitanje. Da li u Leandru i Excelsioru ima kakvog popusta na satove na Crni Petak ili slicne datume? Posto sam poceo sve vise da razmisljam o kupovini nekog Longinessa ili Raymond Weila,...
-
Mene su juce zvali. Za iste pare: malo brzi net, move aplikacija i otvoreni svi kanali u sledece dvije godine.
Inace, bas povodom toga. Juce instalirah move i ulazim u serije na superstar, vecina...
-
[/FONT]
Zahvaljujem. Uhvaticu krug, vidjeti ko sto nudi. Olaksali ste mi dobro.
-
Film je klasični. Neka cameo pojavljivanja su dobra, neka nisu jer su bila spojlovana. Humor je isti od prvog dijela, ali tada nisi znao sto da ocekujes; sad je predvidljiv. Prica nepostojeca. Kao...
-
Nikad nisam bio njihov fan, ali bukvalno od velikih niko igrom ne zasluzuje titulu, osim Spanije.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Declan Rice je malo bolja verzija Roberta Gagliardinia. Ne prihvatam drugacija misljenja.
-
Ljudi, sirite li vi to dezinformacije, ili stvarno dolazi struja kroz Pg? Posto ako ne prorade pumpe za vodu brzo, ima da razdvajam kapljice znoja kao Mojsije more.
Sent from my iPhone using...
-
Budimir i Petkovic zaradjuju za (lagodan) zivot, od fudbala. Pa kazu zivot je fer.
-
Furiosa. Dobar, ali nije na nivou prethodnog dijela. Mogao je trajati krace, i nije imao onaj efekat iznenadjenja koji je nosio film sa Hardyem. Iako je i dalje u pitanju fantasticna realizacija...
-
Ili je neko prodao maloljetnicima ili ti isti maloljetnici imaju kretene u svom okruzenju koji kupuju za njih..
Ja sam svjestan da sam daleko od najpametnijih, ali nikako ne vidim rjesenje za...
-
Snyder je geek sto se tice stripova, i sto on potpisuje je vizuelno fantasticno, dok je prica kao ideja iz Chatgpt-a. Jeste ovo copy/paste na SW, i jeste pretjerao sa slowmotion, ali mislim da oce sa...
-
Htio sam ja isto to, da ne ispada sareno, ali su mi odmah rekli preko telefona da nije dozvoljeno. Sigurno ih je vec neko zvao prije mene [emoji846]
Takva je i situacija. Sunce bije u balkon i...
-
Upravo sam zvao momke iz komrolla, kazu da moja zgrada (Ventura na Zabjelo) ne dozvoljava zatvaranje balkona.
Moze li uopste zgrada da postavi veto na to?
Apsolutno se slazem da ne treba da se...
-
Sigurno 7-8 sati. Mozda on dobaci i 10 bez punjenja, ali nikad ga nisam koristio duze od 2-3 iz cuga, pa da te ne lazem.
Ako ima opcija da se pogleda koliko je uopste koristen, to bi bilo korisno,...
-
Pa pazi ovako, ne znam je l’ monstrum pravi naziv, jer dijete sigurno ima psihickih problema. Ali nemojte mi reci da on nije opasnost po drustvo, kad napuni tih famoznih 18 godina?
Svi smo mi bili...
-
City je pjeske “osvojio” protiv onog katastrofalnog Celzia, pa je ima dva suta za 90 minuta.
Volio bih kroz istoriju da se nadje jedno finale LS dje su italijani preslisani (osim jednog kluba koji...
-
Ugasio na pola. Kakva glupost.
Mislim da cu da prigovaram gospodji sledeca tri mjeseca sto ga je uopste upalila.
Preporuka za Banshees of Inisherin.
Brendan Gleeson dominira kao uvjek. Farrell i...
-
Uz premisu da nisam glasao (samim tim ne favorizujem nikog danas) dvije stvari na rtcg traze paznju.
Rijeci gospodina Ivanovica u studiju su za svaki primjer. Bez okolisanja, bez “gadjanja” na...
-
Pazi pazi. Finansijske malverzacije da. Ali to se zove plusvalenza. Laziranje dobiti. Samim tim, sebi omogucavaju da kupe skuplje igraca.
Da nije bilo ovih malverzacija, ne bi bio Chiesa nego...
-
Komentator drzavne televizije ne zna fudbalsko pravilo da se ruke na racuna prilikom ofsajda.
Koliku on ima platu, da se prijavim tamo?
Padezi su mi dobri, na dikciji cu da poradim, ali bar znam...
-
Poslusaj covjeka, nije te slagao nista. Ja sam DC fan, i bas sam svasta odgledao iz njihovog opusa, ali Crni Rock…
Prica nerazvijena, Rock cijeli film u jednoj pozi (pogled opasni, bez ikakve...
-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220906/00ba4e1652d93b3c9b6aaa6ed4c4d702.jpg
73€
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220906/8635602c76f29d40db3f80e087a4fc6c.jpg
Slicne su u Elko oko 95€ (bez...
-
Sve sto sam ovdje poslusao, dobro je ispalo. Tako da ne mijenjam taktiku. Zahvaljujem jos jednom.
-
Ja sam danas bio ovdje, preporuka svima. Rasvjeta kao u 80% radnji u pg, samo 3 puta jeftinije. Bukvalno.
-
Blagodarim, i to vise nego sto mislis. Pali se auto.