Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Onaj kudravi sto nam iskace iz fridza, a sve za racun onog od juce sto nas ubjedjuje da ne vjerujemo svojim ocima.
Znaci dokazani lazovi i prevaranti, pritom neki od njih se mnogo puta spominju u...
-
Kad dosjosmo do penala znalo se ko ide dalje.
Jedina losa stvar u vezi prolaza sto ce sad autokolone po CG i senlucenje, krajnje nepotrebno i takve stvari treba raditi nakon finala, osvojimo ili...
-
Inace je veoma sitna stvar kad covjek sa vlasti maltretira porodicu, momka zatvore i pokusaju da mu spakuju tesko krivicno djelo, Pipun kaze da je napadnut politicki i nacionalno i da ce se...
-
Momci, momci, o ovome sam vam vec pricao.
Kad pogrijesite, nije normalno da nastavite sa slicnom pricom i jos oponirate, izvrcete...
Mislim da je u skladu sa ljudskoscu i etikom da se prizna...
-
Nekako mogli bismo da konstatujemo da sam vazda u pravu.
A ima onih koji mi instiktivno kontriraju, i tako stalno budu u krivu.
Manje razmisljajte i slusajte pametnijeg od sebe.
Mnogo dobra...
-
Tuzilac je kurton koji se slihta vlasti.
Nema potrebe da se zadrzava covjek 72 sata, ne radi se o krivicnom djelu neke ozbiljnije prirode dje bi eventualno se uticalo na svjedoke...
-
Ja napisem da splaki ne vjerujem nista u vezi incidenta, a tehnicus dodje da brani splaku i neke zakljucke izvlaci...
Nije samo njegov drug splaka, nego i on. Evo vec neke informacije koje djeluju...
-
Nazvali su ga Crnogorcem i pjevali himnu. Mnogo stresno bilo, neka ih je prijaavio.
Po naslovnici Vesti i fizicki su nasrnuli.
Najjaci su mi ovi moodasi sto sve neka buka i uka a kad ti neki...
-
Znate li sto znaci biti medju 8 na svijetu? Maroko? Pa cestitajte momcima, pa to je ravno cudu...
Godinama smo pratili njihovu ligu koja je vrv najjaca liga posle liga petice. Africkih liga...
-
Kao sto sam vec bio rekao, nikad gora Srbija na mundijalu. A lozana bila da ce i do polufinala stic.
Bilo je ljudi koji su stvarno vjerovali da moze da osvoji.
Prolazak grupe ostaje nedosanjani...
-
Ne znam kad sam poslednji put odgledao ovako kvalitetnu utakmicu kao sto je Milvoki Lejkersi.
Milvoki odigrao Odlicno, Lejkersi cas kosarke. Ne znam koliko tacno asistencija, oko 30, a samo 4...
-
Ja vec napisao nedje, nikad gora Srbija dosla do SP. Koliki analfabeta treba da si da mislis da ova ekipa ima kvalitet.
A trener diletant, prakticno prvi posao i svi ga proglasavaju trenercinom....
-
Izbaci decko da je bas imao tesko odrastanje, cak silovan iznova i iznova.
Sad je kaze uspio da dodje u mentalnu ravan, otud sisanje kose. Inace zvuci bas kul i zrelo tako da moguce da ce to biti...
-
A to je vise neka mitoloska prica ti njihovi korijeni... Hazari gotovo sigurno nisu bili porijeklom iz tih krajeva. Mozda i grijesim.
Mog navrdjeda je Juso Mucin uz pomoc Adovog navrdjeda objesio...
-
Ovaj ih je javno prozivao, imenom i prezimenom, jos se niko nije oglasio da negira.
Case closed.
-
Nisam primijetio da je neko u javnosti napravio ovu konekciju, ali gdje ces vece konekcije sa 100 kalasa iz prepiske no kad godinu dana kasnije u NK opljackase postu sve sa automatskim puskama. Lik...
-
Za NAVODNE aspiracije Miroslava Skora saznajem prije 5-6 dana, od par forumasa, i sve u pitanju jedan govor.
Do tad nikad nisam znao da je promovisao ustastvo i za pjesmu Sude mi vezao se jer...
-
Maras Dukaj je lijep momak. A i Djurovicka je i dalje za opeglat.
Dje su ona trojica vjesnika demokrateije i reformi?
Ona trojica ne bi znala da progovore u njegovom prisustvu koji je to kompleks...
-
Od 2006. najmasovniji skup. Eno upiru SNS botovi na Vestima da pokazu kako je bio fail.
A 17 minuta kolona u toj vijesti. I jos ono kad kazu "malo je to za CG"
hahahahahahah A ne no treba pola CG...
-
https://www.vijesti.me/sport/fudbal/630998/uzivo-crna-gora-slovacka-01-hancko-matirao-carevica
Kad mislis da ne mogu nize pasti oni uspiju.
Stavili fotku gdje lije kao iz kabla. Da ucare par...
-
Gradska je javni servis a naaarod zeli izbore. Sjecam se kad je to Momo Koprivica trazio, neposredno prije odlaska u svoj automobil sluzbenih tablica, parkiran na zelenoj povrsini...
-
https://borba.me/skandal-na-sportskom-aerodromu-u-podgorici-skinuta-bista-narodnog-heroja-a-zgrada-ofarbana-u-boje-sahovnice/
A sto je ovo, a sto je ovo...
Aaaaaa. Svudje li vide ustasluk....
-
Razmisljaj ovako... Ko je iole normalan mogao da pomisli da nam je URA podmetnuta?
Likovi najveci propagatori EU i NATO, Albanac na celu. Ali, malo ljudi je imuno na novac.
Kako smo naucili lekciju...
-
Kako rece Pura ovima, uzimate po 700 000 godisnje za kao da ste manjina, Srbi ugrozeni...
A Puri tri cerke bez posla. Jedna zavrsila dva fakulteta, doktorant...
Zamisli taj gadluk da si nista...
-
Evo za ove sto se bave Jevtom, a ne sustinom...