ekstra cijena nema sta...mos li postavit slike toga ogrebanog unikata?
Prodajem Samsung s8510 INNOV8 sa kamerom izvarnrednom od 8MP. Ekstra snimci i danju i nocu! Memorija od 8GB + microSD kartica.
Telefon je koristen. Ja sam drugi vlasnik. Prethodni ga je bio ogrebao malo i ja sam dovrsio posao na taj nacin sto sam sa metalnih djelova skinuo crnu farbu i telefon djeluje kao UNIKAT! Kao nov je.
Ima malo problema sa flatom. Vjerovatno ce trebati opravka koja kosta, u jednom servisu u pg, 25e, ali se moze koristit i ovako.
Posto sam ga cijenio 125e, maknimo 25e za opravku flata i
dacu ga za 100e.
*ispravka cijene
Last edited by nik0l4cfh; 09-12-10 at 17:55.
ekstra cijena nema sta...mos li postavit slike toga ogrebanog unikata?
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
Dobra cijena... postavi slike sigurno ces privuci kupce![]()
evo za koji minut. jesi malo cinican ali sad ces vidjet sliku.
moram brate oprastaj jer meni za moj innov8 koji je 16gb koji je ispravan sve maksimalno i ocuvan vele mi da mu je skupo 140euraali dobro meni nije hitno
![]()
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
[/IMG]
svaka cast, ekstra cijena, prosto sam ostao zatecen kad uvidjeh da na ovom svijetu jos ima postenih i korektnih ljudi....
srecna prodaja!
wtf 175 eur??? drudge za 100 ga neces prodat tako "unikatnog"
hhahahahah ja sam mu postavio cijenu bas zato sto ga ne umije niko izgrebst ka ja![]()
daj mi zadnju cijenu za ovaj tel na pm
ja sam isti ovakjav prodavao 110€. Samo sto je moj imao 16GB i nisam mogao da ga prodam
P.S. i ja sam izgrebao crnnu farbu. ovakoi je mnogo ljepsi.
Dva su losa, a jedan je treci!
evo da BITNO korigujem cijenu: raspitivao sam se i sa ovim kvarom spustam cijenu na 100 e
refresh..............
e sad i nekako![]()
ma da sto je mnogo mnogo je![]()
sa blagim glancpapirom ga odradi, ja sam uradio to na moj i nikad ne bi reka da je bila crna farba tuinace telefon super, jako prost a odlican sto se tice funkcija, symbian, 8gb memorije, kamera vrhunska... za te pare prva liga
hahahahhahahah REFRESH![]()
Close thread![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks