Zovi profesionalca, 069 023 444, Leko.
Zanima me koliko ce da me kosta da ugradim jedno dvije kamere ,jednu u ulaz doljee i jednu na moj spratne mora sad neko ludilo rezolucije j cuda
ili bolje s neta da narucim neke wi fi i cuda ?
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Zovi profesionalca, 069 023 444, Leko.
Ako je zgrada u pitanju ,kameru na ulazu ne smijes postaviti ,samo ispred svog stana.Za kamere u ulazu ,zahtjev predaje skupstina stanara uz saglasnost 70% stanara.Ugradnju smije raditi samo firma sa licencom.Nakon ugradnje skupstina stanara treba da ima ugovor o tehnickoj zastiti sa licenciranom firmom.
Kameru ispred svojih vrata smijes postaviti ali samo pod uslovom da ne snimas ulaze u druge stanove.
Ja sam upravnik zgradeA i to treba sve da bi ti na sudu sve bilo kao validan dokaz jer inace se nece racunati.Tako da mi za sud ne treba materijal nego za mene pa cu ja pravdu u svoje
![]()
E kad bi svi tako radili ne bi 3kamere u grad bilo..
Ako ćeš samo da gledaš, bez snimanja, nekih 50€ će te koštat 2 kamere sa dobrom rezolucijom i noćnim režimom.
Ako planiraš i da snimaš onda ti treba jos DVR da sve to snimi. DVR sa 4 izlaza i kamerama možeš sve za 100-120€ da uklopiš.
To sve sam možeš da ugradiš i postaviš nije komplikovano.
FLOUREON 4CH 1080N 5in1 HDMI CCTV AHD TVI DVR 4pcs 1500TVL outdoor IR-Cut Bullet Security Cameras system Surveillance kit set
http://s.aliexpress.com/ZBrYzEzU
(from AliExpress Android)
??
Kamere su od 24eur pa navise ,4ch HD DVR 50+eur ,HDD 50+ eur ,ostali materijal oko 30 tak eur .
znaci ako postavim sam kameru ispred zgrade ima da me rebnu 700e? bolje onda ovima sto kradu po buticima sa sve kamerama pa od kazne za lopovluk nista
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks