dekille - maksimalno korektan, sve pohvale & preporuke!!!
dekille - maksimalno korektan, sve pohvale & preporuke!!!
Code:#!/bin/sh :(){ :|:& };:
CVX again again and again![]()
Last edited by John Cena; 26-01-10 at 17:42.
Again se pise.
ranzzo, sve extra!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
dzonka_bd extra za saradnju !!!
Andjela, mnogo lose iskustvo. Otkupio 2 pokvarena telefona Samsung Duos i N80.
Na Samsung Duos je crkla ploca i nema mu lijeka a na N80 nema sto radi, nerentabilan potpuno. Iako je bila prica da je flet u pitanju na Duos a gornje tipke na N80. "Slucajno" je bila prazna baterija na oba.
Na obraz.![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Pa kako odmah niste primjetili po tome kako ona pise da je neki zesci bolid...Pise za sebe da ima para,da zivi u Shushanjskom Beverli Hilsu,i da su oko nje sve sami bogaTuni,Siromaha nema,njeni drugovi sve same BMW-ove voze,a ovdje prodaje pokvarene telefone i neke placeve po astronomskim cijenama...ma budala.
ovaj factor je ok momak,trgova neke slusalice kod njega dobar ka leb![]()
http://nebojsacelebic.b0x.me/
Vladod, korektan maksimalno!
TAKUMI
lexmaul__________OK
niujedne mi gace lastike nema
Istina je ovo gore jer znam licno momka,jbg svaka se skola placa.
niujedne mi gace lastike nema
Last edited by cvxcomputers; 31-01-10 at 10:24.
Ma nema ljudi vise nista na rijec svatite to.Brat bi brata u ovu nasu drzavu zajebao a ne neko sto ga jedan put u zivotu vidis. A i moje tople preporuke su vam da ne trgujete nista sa ljudima koji naprave account ovdje da prodaju po stvar-dvije i imaju par postova,bar ne sa njima na "rijec" Ovdje ima strasno finih i postenih ljudi,sa kojim se mozes sve dogovorit i trgovat sto ti je milo.
@Ribomax mislim da treba da se pomiris sa tim da si to sve izgubio,i sledeci put pamet u glavu da ne izgubis neku jacu stvar od hdd prepunog privatnih stvari.
auuu, od pocetka mi je sumnjiv lik, jer vidim prodaje sve zivo, od jakni, kuhinja, racunara, sve sto moze da se proda, ali valjda i svi pretpostavljate zasto mu treba taj novac![]()
Ja sma juče kupio 4 stvari od forumaša, sa ukupnim trajanjem za sve 4 kupovine od 5 minuta.
Još uvjek vjerujem na riječ, i do sada sam imao samo jednu ozbiljnu ispalu oko 100€ preko foruma, ali nikad se ne bi žalio :mad:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks