Bravo za Massu...Forza Scuderia Ferrari !!![]()
Opet ne gledah trku, opet. Treca za redom....mada faka...
Ali, da, Massa i Ferrari. Jedva cekam da se otarase Kimija.
TAKUMI
Bravo za Massu...Forza Scuderia Ferrari !!![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Booooriiing!
She is only here to annoy herself!
Bash je dosadna trka bila.
\\OFL•GIC
...staza je bzv po meni....nije uopste uzbudljiva tipa Monte Carlo...iako je uska....blah...
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Massa [pbijedi. Jos jednom pokaza, da umije da vozi samo kad je pod pritiskom
Sprdnja. Odlicno je odvozio cijelu trku, bez greske perfektno! I zasluzheno pobijedio.
Hamilton prilichno pasivan, ishao je na sigurnih 8 bodova.
Kubica je malo zabushavao u pochetku ali ok.
Kovalainen prilichno dobar na startu alikasnije i on pasivan.
Kimi. Sto reci. Imao je u box mjesto ispred Kovalainena ali je pogrijesio i ranije krenuo. Dva crvena svijetla na elektricnom lolipopu nijesu znak da se krene.
Kasnije i motor otkazao. Tachno sam vidio kad je izashao iz krivine da mu motor ne prima gas.
Olako je ferrari prosuo sad vec mogu rec 14 bodova rachunajuci Madjarsku i Valensiju.
Trka prilichno dosadna, bez pravih mjesta za preticanje lishe onoga cuskanja Kultarda jadnog Sutila i Nakajima je pretekao Barikela. Za ono je stvarno trebalo imat muda i uradit onako hrabro.
Kimi je nekako pasivan zadnjih 4 trke. Ne znam shto je problem, ali ako se ne probudi do kraja tesko da ce do titule prvaka opet.
A i neka losha sreca za Ferrari par trka unazad.
Valjda ih je proshlo to.
Sad je red na ove druge, prvenstveno mislim na McLaren![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
glupi Kimi
pjandura je prosla kroz crveno!Ferrari's pit stop system also came under the spotlight when Raikkonen made his final stop - the Finn left while the refuelling hose was still attached.
606: DEBATE
Those incidents have happened before and unless real danger is created forcing the likes of Sutil today to have an emergency stop to prevent an accident I really don't see why more than a penalty and a reprimend are needed
carlotoone
He had pitted at the same time as McLaren's Heikki Kovalainen, who he had been attempting to pass for fourth place.
But in his keenness to get out of the pits ahead of his fellow Finn, Raikkonen knocked over one of the two men holding the refuelling hose, and had to stop again and he lost a place to Toyota's Jarno Trulli.
A Ferrari spokesman said he thought Raikkonen had left the pits before being given the green light by the pit system.
The mechanic was taken to the circuit's medical centre for attention.![]()
(nečitko)
Kimi u....Force India.
TAKUMI
Par strana unazad ste ga dizali u nebo.
Ccccccccccccccc.
ja sam ga dizao u nebo prije jedno 100 strana, kad je vozio za pravi tim i nije banchio toliko![]()
(nečitko)
Tacno tako. Apsolutno se slazem. Ajsmen je bolji vozac ,pa da nema jedan tocak.
Btw,
Najveci....Pffffff.......ahahahahhahahahahahahaaaa aaaaaa..........tko je to.....??????
A sta se desava sa istragom u vezi Mase !!!!!!!????????
Da je Hamilton naletio na nekog u pit-stopu "odmarali" bi ga ,ali momentalno , 10 sekundi.....
a sto se to toliko senzacionalno desilo pri izlasku iz boxa?
Dont miks grendmas end frogs.
I'm Kimi and I'm alcoolic.
TAKUMI
Po meni Massa ne treba da bude kaznjen jer mislim da nije usporio drugog vozaca i sam se povukao nazad mada je napravio malu pometnju.
She is only here to annoy herself!
Jes pometnju digao je veliku prasinu.
Kako je prljava staza sto je ono![]()
masa je vec kaznjen novcano, al se mali us*****o i napada Sutila sto nije ukocio da ga propusti :lolblue:
Kimi slomi prst onom mehanicaru kad je krenuo, a ovaj jadnik se izvinjavao sto mu slomise prstMassa meanwhile blamed Sutil for not letting him past, as he was already a lapped car.
e pa kakav tim! :kamikaza:The two pit stops incidents were the burning questions, with Domenicali quick to point out that the mechanic injured when Kimi Raikkonen left the pit prematurely had only suffered a fracture of a toe.
"He's very happy that we won," said Domenicali. "As an example of the team atmosphere, he said to me 'I'm very sorry, I'm very sorry' and it was not his fault.
(nečitko)
Kakav ?!?
Gabeljsko-spijunsko-prevarantski.
Vazda bio i bice.
Uz izvinjenje gabeljima.
Kako konstruktivni komentari...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks