Crna Gora je na ovim OI pobjedila svjetske prvake, olimpijski prvaci Madjarise za dlaku izvukose
Crna Gora je izgubila od Spanije hametice, od klokana se cudom sacuvao bod
Mislim da je u svakoj opciji za CG bolje da igra sa Srbijom nego sa USA ili za zlato, ili ako ne bude srece za bronzu
sad me tek nije uopste frka od madjara jer me toliko odusevila igra danas da je to bruka. o peru porobicu vise ne treba trositi rijeci. kad prodjemo madjare u finalu ko god dodje idemo i njega da dobijemo iako mislim da amerika ne moze nista srbiji.
i niko nema pravo vise nama da prijeti...
Moram da pohvalim ljude iz HR koji dolaze na forum,a koji su kao svaki normalan,neopterecen i neisfrustiran covjek cestitali danas boljem od sebe!Eh,kad bi se neki ugledali...
Spominjem to jer se danas poćepah s jednim koji je susta suprotnost.....koji je pokusao da baci ljagu na nas rezultat,tVRdeci da su oni pobogu jaci NA PAPIRU..:lolblue:
Sav vokabular mu se svodi na par psovki,ali life is a bitch,argumenti su bili na mojoj strani...
![]()
Djurkovic prije 18 godina
Rudić: Crnogorci zasluženo pobijedili
Vaterpolo reprezentacija Crne Gore četvrtfinale Olimpijskih igara u Pekingu odigrala je bolje i zasluženo je pobijedila, kazao je hrvatski selektor Ratko Rudić.
Crnogorski vaterpolisti savladali su danas Hrvatsku 7:6 i plasirali se u polufinale.
Rudić je nakon meča imao zamjerki na suđenje, ali nije želio da sudije okrivi za poraz u četvrtfinalu.
"Ne možemo reči da su odluke sudija presudile pobjednika. Crnogorci su zasluženo pobijedili, odigrali su bolje od nas. Da su odluke sudija bile drugačije, možda bi i rezultat biti drugačiji, ali one ne mijenjaju mnogo", rekao je Rudić Hrvatskoj radio televiziji.
On je naglasio da hrvatski vaterpolisti nijesu iskoristili svoje šanse onako kako je mislio da mogu.
Da,to je stvarno fino vidjeti,tako se to radi...
A morala sam..Ali kako je pukao lik,prvo pljasti uvredu,pa onda psovku,trece nista nema da ponudi...
Ostali cute i prate,samo sto kokice ne uzmu..
![]()
Nasi ovakve divne stvari rade za nas,prema tome ne dam vjetru da dune na njih...![]()
Ameika nije slucajno dobila Hrvate, niti su je hrvati pustili tako da ona nije losa. Ali mislim da nece moc nista Srbiji, osim ako Srbija ne podbaci malo sa igrom.
@sarafr a je li bio hrvat, ili zašto je bio toliko frustriran?
bas kao sto sam i obecao bice live iz minuta u minut crna gora-mađarska...
pa bilo bi stvarno iznenađenje da izdrži još jednu takvu utakmicu. ne mora da znači previše u jednoj utakmici, ostali će morati da preuzmu teret, ali fala bogu, imamo igrača...
Ma igrace Gojkovic, to je mudoooo!
Veli danas jedan lik sa krizom identiteta: Crna Gora je dobila 7:6 a mi 9:5. I bi sav srecan. E boze cega se sve necu nagledat.
A Gojkovic je mudoviste, mudocudoviste. Mudina ka drenjina. Ne mo's ga savit!
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Gojkovic nece igrati.
A Kustudic rece da ce biti docek e ako ne bude naroda makar kao prosli put, sramota!
Nebitno kako zavrse sa Madjarskom
Evo sad na RTCG 2 bijahu impresije posle utakmice..
Djurkovic uhvati Smodlaku crnog,nije mu do price..a Dugo prilazi,slijeze ramenima:"Izgubiste...":lolblue:
Igraci su cestitali sve korektno zaista...
A Peroo,sav se smijesi,divno...
Mladjan se rasprica podosta,uglavnom optimista u vezi Madjara....A Gojkovic
svaka cast!
![]()
Samo da kazem da je Dugo Dj. kralj :mrgreen:
I am patiently waiting here
to see which of us survives
when all of this collides
with reality..
Mudovište taman! Kakav lik!!! Oduševio me danas. I ja vjerujem da će preksjutra, ako ikako bude mogao, igrati...
Momcima svaka chast, nisu nas razocharali!
Idemo dalje!!
Presrecan sam...
Brijanje!!!![]()
P r i m o r a c
Ma morao sam u Pg (nakon utakmice), chak nisam ni vidio kako Srbi odrashe Spance... Al' moracu vidjet to. Za mene je to iznenadjenje.
Nemam vremena za slavlje.
A i slavicu...nakon zlata.![]()
P r i m o r a c
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks