Iskreno, nisam očekivao da Srbija onako lagano otrese Špance. U većem dijelu meča nisu znali ni gdje se nalaze. Čekamo petak i dva polufinala, pa da vidimo, ako Bog da, finale Crna Gora - Srbija...
Iskreno, nisam očekivao da Srbija onako lagano otrese Špance. U većem dijelu meča nisu znali ni gdje se nalaze. Čekamo petak i dva polufinala, pa da vidimo, ako Bog da, finale Crna Gora - Srbija...
Samo glede bejzbola - nijesam siguran da će amerikanci bit zlatni - favoriti su - Kubanci, zlatni sa tri i srebrni sa jedne od četiri olimpijade otkad je ovo "olimpijski" sport. Sjećam se da je i Fidel rekao svojim igračima da sve mogu dopuštit ali nikako da Usa bude bolja od njih. back on topic: definitivno se pokazalo da je Pero najjači trener trenutno a ja mislim da je jedan od najjačih trenera u bilo kojem sportu na svijetu. Kako li će sad da lete glave u Hrvatskoj, kao pečurke, ako ime opravdanje za EP bilo da se spremaju za OI - što li će sad reć? A malo sam gledao Srbiju i mogu vi reć da su dobri bili danas. No da mi prođemo Mađare pa ćemo onda gledat za dalje
dje ste sad da pljujete po Nikoli Janovicu... rekoh vam da ce da proradi kad bude trebalo...
WU TANG Nigga thats for something...
Vjerovao ili ne ali mi smo imali 14 a Hrvati 15 kontrafaulova ako ja ovo umijem da chitam.. TF
http://results.beijing2008.cn/WRM/EN...html#WPM400301
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Gojkovic sta reci kakav majstor,umjetnik on i Vujasinovic nema treceg.
Hrvati rekose prije meca izduvali smo se,dostigli maximum ne mozemo mi vise na ovu Olimpijadu...A sad adio,a sad adio i ko zna gde i ko zna kad.:yipiiii:
Pogrijesili Kinezi
Kontrafaulovi:
Crna Gora 12
Hrvatska 7
pa sad australija je veoma neugodna-a ni ameri nisu naivni!
kad tome dodaš da su naši bili totalno van forme (a moguće i nemotivisani), ali i da su australijanci bili vrlo agresivni u odbrani-pa gojković je rekao da to nije bilo vaterpolo, nego rvanje-dobijaš datu situaciju
mada se na meču sa australijom vidjelo da se oporavljamo, tako da mislim da mu te zemlje nisu problem...
....
Imam neki osjecaj da ce SAD ipak u finale kad su vec ovo izgurali. E sad, morace dobro odigrati u svakom slucaju jer se neko totalno skandalozno sudjenje na Olimpijadi bas i ne moze ocekivati - ali ako odigraju solidno mislim da ce sudije i sve glatko prevagnuti na njihovu stranu.
Protiv Madjara sto bude. Najgori scenario za nas bio bi mec za bronzu protiv Srbije.
Rekoh ja da Hrvati ulaze u krizni period, vidio se taj grč u njihovoj igri. Sad slijedi finale prije finala sa Madjarima. Evo preciznija statistika:
Igrač više – CG 9 (4) , CRO 10 (4)
Kontrafaulovi – CG 12 , CRO 7
Nisam nidje našao nijednu izjavu naših igrača , a i Pero se još nije oglasio.
Ima li neko neku informaciju?
Tamo gdje postoji volja, postoji i način...
ma ja opet imao dobar osjecaj,sta reci mislim.....
Alo ljudi, budimo ponosni sto smo Crnogorci
polufinale olimpijade!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
veliki uspjeh.
Ocigledno znamo da igramo protiv jakih ekipa tipa HrV, HUN, SRB, tako da nam i raspored savrseno odgovara.
Braco, oprosti, ali moram iskoristiti jednu vasu navijacku parolu:
Hvala ti boze sto sam Crnogorac!!!
btw sramotna naslovna strana CDM-a
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
A u finalu se može očekivati onaj Grčki sudija što nas nagrdi na EP... :mrgreen:
sta je sa CDM
ko placa te fuste
danima samo rezultati srpskih sportista
danas im je samo srbija u polufinale
mozda oni i neznaju da crna gora ucestvuje na olimpijadi
Ban u Srbiji zato sto sam crnogorac
Ban u hrvatskoj crnogorac
Ban u crnoj gori crnogorac
...
sto ti je kompleksasu, objavili su prvo da je cg u polufinale, a kad udjes na Olimpijske igre to je glavna vijest, tako da idi lijeci se...
WU TANG Nigga thats for something...
pa ni meni nije jasno što je sramno...
što treba da piše (umjesto "Hrvati kući, na redu Mađari"- http://www.cafemontenegro.cg.yu/inde...=41&news=42656)
ps. vijesti na početnoj strani izgleda idu hronološki...
otvorite http://www.cafemontenegro.cg.yu/index.php?group=41 pa ćete vidjet koja je glavna!
....
Problem je sto 99% nas koji ne zivimo u CG prvo otvrimo CDM da vidimo sto se desava.
Kad tamo PRC.. Litvanija, Kina, Srbija, Azerbejdzan...
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks