nasi momci me zamalo kostase zivaca... srcka igra li igra, ali pretekoh sa zadnjim zvizdukom nekako..... SVAKA CAST!! idemo na Madjare... dako ih potopimo!
a Srbi ocitase bukvicu Spancima koji nas dobise 12-6... khm, ne znam...
Last edited by chesterfield; 20-08-08 at 11:54.
nasi momci me zamalo kostase zivaca... srcka igra li igra, ali pretekoh sa zadnjim zvizdukom nekako..... SVAKA CAST!! idemo na Madjare... dako ih potopimo!
a Srbi ocitase bukvicu Spancima koji nas dobise 12-6... khm, ne znam...
C9H13NO3
One world, Two wheels
Kako igraju ovi momci.. Stvarno fantasticno.. Kad bi se okitili zlatom..![]()
pa odavno se priča o tome da ća maći vaterpolo...
istini za volju-donekle su u pravu jer sport koji može sebi da dozvoli onakvu organizaciju EP kao u malagi i nije nešto posebno praćen
nije samo loša organizacija, nego i slaba posjećenost i slično...
sad je u kini bilo dosta gledalaca, ali peking ipak ima oko 17 miliona ljudi (a i dosta navijača je tu više zbog svoje zemlje, nego zbog vaterpola kao takvog)...
naravno sve to ima veze sa tim što "velike" zemlje ne postižu rezultate, ali tako je kako je...
možda bi trebalo pustiti USA da uzme neku medalju-dako tada bar oni budu pratili![]()
....
evo kako je gojkovic davio djogasa preplivavanjem![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
slazem se oko price sa bejzbolom![]()
a jes, vaterpolo nije olimpijski ali jeste odbojka na plazi :roll:
Kako Vaša bolest ?
Najbolje su najboljeeeeeeeeeeee :dring: :dring: :dring:
#fakenews
Gojković je car, kralj, prvak u plivanju u dalj, kada puca, udara jako kao malj......
Obožavam ga!!!!
Da nije stisnuo zube ne bismo nikad dobili ovu utakmicu.
Presrećan sam i pjan već......
Najbolje da ukinu vaterpolo a ostave dresuru konja, softbol, stoni tenis, bmx i jos dosta ''s*anja''...
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Ako neko bude gledao reprizu utakmice neka broji koliko puta je nama svirano kontrafaul jer meni se cini da je bar 25 puta, a drugoj osobi da nije bilo ni deset pa da provjerimo.
Igraca vise Hrvatska je imala 11 (4), a Crna Gora 9 (4) i po jedan neiskorisceni peterac.
To momci svaka cast!!!Oprasmo hrvate,jos srbe samo da nam ne pomazu sudije kao u malagu pfff![]()
Ma puštite ljude Srbe, da dobijemo prvo Mađare.
A sa Srbima ćemo lako, oni su objektivno lošiji od nas.
pozdrav za sve zabjelcane sa ovog foruma
Sa Madjarima ce biti pata/pata, Madjarska u dva zadnja sluzbena meca nije pobjedila CG, dobre tradicije se trebaju nastavljati...
mene je malo strah madjara...
evo kako su na hrt-u opisuju mech...
Nakon dobrog starta oni su najprije neočekivano u skupini izgubili od SAD-a, a u srijedu nijednog trenutka nisu bili ravnopravni europskom prvaku Crnoj Gori i zasluženo su poraženi.
Uostalom, to je bio treći službeni susret ovih reprezentacija u posljednjih mjesec dana i drugi poraz naših, a važno je reći da odabranici Ratka Rudića nijednog puta nisu izjednačili rezultat.
Izbornik crnogorske reprezentacije Petar Porobić odlično je snimio igru naše momčadi u kojoj mu je najveća prijetnja bila igra centara, Milu Smodlaku su potpuno isključili iz igre, dok je Igor Hinić donekle držao ravnotežu, ali naši vaterpolisti slabo su koristili igrača više i samo četiri puta iz 11 pokušaja postigli su pogodak u takvoj situaciji. S druge strane, Crnogorci su nam prodali čak tri kontre, dva puta Gojković i jednom Ivović i to je bio jedan od glavnih razloga našeg poraza.
Naši nemaju za čime žaliti jer je potpuno izostao šut izvana pa se Bošković i Vrdoljak nisu ni upisali u listu strijelaca, a veteran Barač nije uspio svladati sjajnog Miloša Šćepanovića ni iz peterca. Istina, kazneni udarac Nikoli Janoviću obranio je i Frano Vićan, koji je bio jedina svijetla točka u našoj momčadi i najzaslužniji je što Crnogorci nisu ranije riješili pitanje pobjednika.
Nažalost, nakon debakla na Europskom prvenstvu ovo je drugi uzastopni veliki neuspjeh odabranika Ratka Rudića koji će morati napraviti temeljitu smjenu igrača za iduća velika natjecnaja.
![]()
![]()
"ujutro je bilo jutro i josh sam bio zhiv"
Ako je neko pretio snimak meca CG-Hrvatska bio je u iskusenju da na kraju snimka ne zaplace kada je komentator RTS-a " nas " Korac ( rodjeni Beranac ) izjavio da mu je to posle 30 godina poslednja vaterpolo utakmica koju komentarise.
Da je bilo srece ovaj covek bi odavno bio pomeren bar na neki drugi sport, koliko je samo puta pricao o svemu i svacemu osim o vaterpolu.
Neko bi rekao da je ovo dobra vest za gledaoce RTS-a ljubitelje vaterpola a losa za ljubitelje plivanja, atletike i cini mi se odbojke![]()
Na 4 poslednje olimpijade USA ima zlato u Sidneju , ostalo su sve zlata Kube (amerikanci ne vode najvece zvijezde). I baseball od sledece olimpijade i definitivno vise nije olimpijski sport...
Bojim se da i vaterpolo ceka slicna sudbina, mozda ne u Londonu ali najvjerovatnije na sledecoj olimpijadi, jer kao sto rece nije previse atraktivan sport odnosno zemlje koje su jake u MOKu bole brige za vaterpolo![]()
Kreč, kolica i mešalica.
ahahahaahahahahhhahahahahah .....pa kad naletite na nas
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks