jel pocela utakmica? interesuje me igraju li sefik i vujasinovic
jel pocela utakmica? interesuje me igraju li sefik i vujasinovic
Put do zvijezda je samo etapa kruznog puta do sebe,i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne,bato.Stigao si cim krenes.Cilj nosis skriven pod kaputom,istetoviran na grudima kao metu.I eto ti.U tome je tajna.U tome je jedini trik.
Whahahaha neko smo ih![]()
Mađarsku ćemo opet da operemo![]()
sa vecernji.hr:
Koban se pokazao poraz u skupini protiv SAD-a. Morali smo u četvrtfinale, a tu su nas spremni dočekali Crnogorci i u utakmici u kojoj nismo nijednom vodili, dapače nismo imali nijedno izjednačenje osim početnog 0:0, svladali nas 7:6 i uništili snove o hrvatskoj vaterpolskoj medalji.
Ključ je bio u igraču više, a tu su naši bili vrlo loši. Nismo imali igrača koji bi u ključnom trenutku preuzeo odgovornost, a tako se protiv europskog prvaka i momčadi kakva je Crna Gora ne može.
Uskoro opširnije.
Vujasinović igra,a Soro brani.
"Samo kada volimo,želimo postati bolji nego što stvarno jesmo."
(Paulo Coelho)
Samo me nervirao Zlokovic sa kontrafaulovima...UH... !!!!
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Spanija je samo na papiru lak protivnik. A Srbija ima sa njima već jednu gorku pilulu. Na papiru je Srbija favorit, ali mislim da neće nikako lako Srbija do pobjede...
No, i dalje držim prognozu finala: CRNA GORA - Srbija
Najbolji smo!!!!
aj prenosite i ovu drugu
prava dilema da li je bolje da dobiju španci, pa da se nadamo revanšu, ili da dobije srbija, pa da bude repriza EP
mada ako dobiju španci-onda 90% naša grupa uzima sve tri medalje-što bi bilo super
naši odlični u odbrani-dobro je što su nikola i aleksandar napokon proradili (to još nije ona prava šuterska forma (mada protiv hrvata po 2 gola nije malo!), ali bar su bolji i bolji)
....
Esp 1 - 0 srb
Izrendasmo one majmune...najljepsa vijest danas...
bilo bi lijepo gledat CRO-SRB za 5 mjesto.![]()
Esp - srb 1:1
nije jer ima live na tv,a jel bi ste vi voljeli da ima?nije problem
3:1 za srbiju
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks