apsolutni rekord Currently Active Users Viewing This Thread: 84 (41 members and 43 guests)
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa
:yipiiii::dring::dring:
sto je ovooooooo brateee miliiiiiiiiiiiiiiii. sad cemo i madjare da pocistimo jer s ovakvom odbranom nam niko nista ne moze.bravo bravoo bravooo
Placemi se, qnem vam se!!
A sto cu tek radit kad osvojimo ovo *****!!!
ko bude provociro bicje banovan, aj malo skalajte
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
aj pa sa srecom u finalu sa bracom srbima
Hrvati strelica vas...Bili smo bolji cijelu utakmicu,ali za dlaku samo.Bojao sam se produzetaka,ipak su jokic i gojkovic povrijedjeni,mada se ovom drugom nije mnogo vidjelo. Hrvati kao i uvijek odlicni, za malo da nas stignu,ali ne i prestignu. Greota je sto ovo nije bio polufinalni par a Madjari i Srbijanci drugi. Hrvati svaka cast,na fer i korektnoj igri i za mozdani udar zavrsnici.
Najbolje su nego sto,
Za pobjedu dajte go,
Za podjedu dajte go,
Za pobjedu daj-te gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool!![]()
![]()
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Ako oni igraju srcem, mozemo i mi navijati srcem !!!!
Evo pocinje i Španija - Srbija, za koga ćemo navijat?![]()
za spaniju...
za srbiju, da nam opet dodju u finalu i da ih jos jednom pocistimo. da ne kazu poslije da su opet sudije krive
DD
Put do zvijezda je samo etapa kruznog puta do sebe,i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne,bato.Stigao si cim krenes.Cilj nosis skriven pod kaputom,istetoviran na grudima kao metu.I eto ti.U tome je tajna.U tome je jedini trik.
to neki ne bi prezivjeli
spanija ce da dobije srbiju sa jednim ili dva gola razlike. Budite sigurni u to!
aj sad i srbija da dobije, pa da se vidimo u finalu opet![]()
Treba li kome pjena za brijanje?
P.S. Jeste li vidjeli Srbe na tribine kad su s nashima pjevali "E viva MONTENEGRO" , svaka im chast samo mislim da ce to ovi "nashi Srbi" teshko podnijet!![]()
Bolje da se osvetimo Spaniji![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Hrvati su u svojo računici zaboravili jednu konstantu - CRNU GORU
srce ce mi iskociti, eto
Kako Vaša bolest ?
Najbolje su najboljeeeeeeeeeeeeee![]()
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks