Biće izvještaja.... A razbićemo ih nema frke....
Put do zvijezda je samo etapa kruznog puta do sebe,i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne,bato.Stigao si cim krenes.Cilj nosis skriven pod kaputom,istetoviran na grudima kao metu.I eto ti.U tome je tajna.U tome je jedini trik.
Biće izvještaja.... A razbićemo ih nema frke....
mogu mislit kako je vladu ako stavrno nece igrat bas protiv hrvata...svi znaju da ako se on bude pito i bez ruke ce igrat...
Gojkovic je izjavio da će uskočiti u bazen ako bude mogao da podnese bol i ako mu ljekari to dozvole. Ipak, da li će igrati , znaće se tek pred početak susreta. Ne treba paničiti, Hrvati su pod većim pritiskom, i dalje traje ta buka oko izgubljenog prvog mjesta u grupi. Imamo psihološku prednost, a Hrvati ulaze u krizni period i to valja iskoristiti. Biće to teška utakmica , ali možemo do pobjede - igrao Gojković ili ne.
Ja sam optimista.
Tamo gdje postoji volja, postoji i način...
svi se nadamo pobjedi crne gore ujutru!!!bog ce biti uz nas![]()
u ***** ti grasak, treba ovo izdrzat. samo da pocne.
igraju li gojkovic i jokic (povrede)? moze li enko da mi potvrdi ovu info? nepotvrdila se![]()
Evo dodje i ovo jutro,uh kakva napetost!
E jes bzvz sto je ovo utakmica vec 1/4 finala,da je polufinale nekako bi bilo taman...Al eto,tako se ukrstismo,svi gledali da nas izbjegnu,a Hrvati izvukli deblji kraj...
Manite se pesimizma,posle ce vam biti zao..
Ja sam optimista,bice pakleno,ima da zapnu i jedni i drugi,ali bice ovo dobro..
Blizi,se bliziii :yipiiii:
Hitno!!!!!
Na rabotu sam i dajte mineki link dje mogu da ledam utakmicu. Molim vas!
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
DIDI, ne znam što je ovo, ali mi je frka ine špdaj se nego mi nabavi taj live prenos!!![]()
http://www.eurovisionsports.tv/olympics/
Tu ima istovremeno i po desetak prijenosa sa OI, vjerovatno ce bit i vaterpolo
Ne radi u firefoxu, no u IE
evo i mene na poslu i spremno cekam vase izvjestaje. nemojte da skrtarite![]()
Put do zvijezda je samo etapa kruznog puta do sebe,i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne,bato.Stigao si cim krenes.Cilj nosis skriven pod kaputom,istetoviran na grudima kao metu.I eto ti.U tome je tajna.U tome je jedini trik.
meni taj link ne radi![]()
to mi je vec upaljeno). mada se nadam da cu ovdje imati makar pribliznu atmosferu
))
E sve vam se zlatilo za ovaj link za utakmicu!
Kamera 7?![]()
Caesar`s wife must be above suspicion
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks