Page 173 of 225 FirstFirst ... 73123163169170171172173174175176177183223 ... LastLast
Results 4,301 to 4,325 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bonja the Zmaj View Post
    Eci peci pec, kako krade Mikan Zec, a?

Ako zelis - mozes mi i na PM pojasniti istorijat tih kritika, ali ja nesto Varvare po tome ne pamtim.
    ne krade nego nesto drugo radi
    nema potreba da ja tebi ista saljem i pojasnjava, jer ti kritikujes i osudjujes a ne pitas dal se ikad ko kritikovao, tako da nastavi kako si zamislio
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    i odje je mislim najveca poenta na mozgu tih fudbalera da malo razmisljaju drugacije bi se ponaslai
    sve je to ok, uz jedan mali komentar:
    svi mi placamo upravu i trenera da to rade, a ne Varvare...
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sve je to ok, uz jedan mali komentar:
    svi mi placamo upravu i trenera da to rade, a ne Varvare...
    poenta je?
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

ne krade nego nesto drugo radi
    naglasak je bio na ovom eci-peci-pec

nema potreba da ja tebi ista saljem i pojasnjava, jer ti kritikujes i osudjujes a ne pitas dal se ikad ko kritikovao, tako da nastavi kako si zamislio
    Ne pitam? Pa pitao sam DIDI, i to mnogo puta, na razlicitim temama (pogotovo onoj za varvare) - pa nikako odgovore da dobijem, vec samo: nema potrebe da iko ista pojasnjava ili se pretpostavljalo da takva pitanja podrazumijevaju instantno nepostavanje samih navijaca. Kao da je problem razgovarati o tome sa nekim ko ne dolazi na vasu tribinu?

A ja te navijace pamtim jos od prije rata, pa evo ih ispratih do ove trenutne garniture. Sa svim lijepim i ruznim stvarima koje su radili i ne ignorisem jedne zbog drugih stvari. Samo pokusavam da stvorim realnu sliku.
    A ovom slucaju, realna slika, po mom misljenju (koje mozes pobiti argumentima, a ne prostim kontra-stavom) - je da su varvari mnogo vise upirali prstom u igrace, negoli u upravu - kada su u pitanju problemi unutar kluba, koji su se i odrazavali na igru.
    Ako zelis, mozemo povuci jednu finu vertikalu - sve od vremena kada je Buducnost na nevjerovatan nacin ostajala u ligi, zahvaljujuci neocekivanim pobjedama nad liderima lige u posljednjim kolima (a zauzvrat su se najbolji igraci selili u tom pravcu naredne godine) pa evo da danas...

Poenta price: klub se vodi na klosarski nacin i to se odrazava na igru. Jer ako klub ne postuje njegovo rukovodstvo, zasto bi ga postovao neki indijanac iz Brazila ili momcic sa Tuske dzade, kojem su stalna plata i dostupne cice popile mozak?

Akcije, poput pracenja fudbalera su potpuno ok, ali - kao sto rekoh - kad bi se ta ista energija kanalisala u pravcu onih, koji ce ubrzo voditi transformaciju kluba u akcionarsko drustvo (dje svako treba da dobije neke akcije, je l' te) - druge bi se pjesme pjevale...
    Last edited by Bonja the Zmaj; 12-08-08 at 11:14.
    Vecina ljudi je zla

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

GB protiv tempere pojedini nisu bili na zadatku kao da su prvi put lopte igrali, ne zamjera igracima niko sto ne umiju ili sl tu utakmicu, ili im ne ide od noge, zamjera im se sto se ne zalazu, nije im ni protiv tempere islo, ni u pasovima ni u duelim, al su se trudili kao sto ti rece, al protiv grblja nisu, pucalo im je ona rabota sto ce se desit, jos kad je pao autogo, mora da su pomisli u evo gola a nismo ni sutnuli lako cemo, pa im se to osvetilo

zna se sto je sportski zivot pravi, i kako se prave sportiste ponasaju, ako mu je trening u 8 ujutro ne moze bit do 12 ili 1 u grad nema sanse, no ovi nasi fudbaleri bi da budu zvijezde prije nego ista naprave u svojoj karijeri

i ako im klub ne zabrani ima ko ce

znas li ti da su prosle godine kad je titula osvojena, non stop bili u karantin, mozda pred jednu utakmicu nisu bili, i vidis jedino se tako moze stat izlascima i sl

i odje je mislim najveca poenta na mozgu tih fudbalera da malo razmisljaju drugacije bi se ponaslai
    A vidis li ko je "uhvacen" u gradu? Soleri koji su devedeni iz Juzne Amerike i koji inace najmanje trce po terenu, i kad je titula osvojena svi smo vikali "a kako ovaj Lopez samo davi loptu i ne da nikom i ne trci pozadi" - isto je to i sad, samo sto rezultata nema... Zeti se posredilo sa Kaduom, sad je i Buducnost ocekivala cudo sa Juznoamerikancima - a to jako tesko ide, u Zvezdi ili Partizanu svih ovih godina je bilo mozda jedan ili 2 pozitivna primjera. A grdne se pare za nase uslove daju za te igrace. Ali oni nijesu krivi, vec kad dodju - klub je znao i uprava je znala koga dovode, sa kakvim mentalitetom i shvatanjem fudbala, Boze moj! Najmanje su tu oni krivi.

Dakle - jedna utakmica nije pokazatelj nicega, i nije razlog da se pravi frka oko toga. A ako i jeste - onda se pravi frka na pogresnu adresu - igracima, dakle onima koji treba da budu najmanje u grcu pred bilo koju utakmicu. Ako nesto ne stima u klubu u kontinuitetu - (a ne stima, jer su to osjetili oni kojima je najvise stalo do kluba) - onda se zna na koju adresu se moraju uputiti kritike. A ne ovako kako se naucilo, sa smjenom trenera jednom u pola godine, sa pricom o manekenima, i tako u krug...
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

poenta je?
    poenta je veoma jasna. Ako placamo, svi mi - upravu da vodi klub na najbolji moguci nacin, a ovi to ne rade - vec to neko radi volonterski (u ovom preciznom slucaju varvari) - to je naduzi rok neodrzivo.

Zamisli sjutra da par starijih ljudi iz grada ulete na teren i zamole Babica da se malo odmori, da oni preuzmu vodjenje tima? Oni rade, a ovaj ladi mooda i prima platu... Da ne pominjem finansijske menadzere ili sl.

Dakle - ovi sto primaju platu da rade svoj posao su najodgovorniji. Kad jednom Realu krene lose, zna se kome su upucene one bijele marame...
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ok reko da nisi mislio na nesto drugo
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by getaway blues View Post
    A vidis li ko je "uhvacen" u gradu? Soleri koji su devedeni iz Juzne Amerike i koji inace najmanje trce po terenu, i kad je titula osvojena svi smo vikali "a kako ovaj Lopez samo davi loptu i ne da nikom i ne trci pozadi" - isto je to i sad, samo sto rezultata nema... Zeti se posredilo sa Kaduom, sad je i Buducnost ocekivala cudo sa Juznoamerikancima - a to jako tesko ide, u Zvezdi ili Partizanu svih ovih godina je bilo mozda jedan ili 2 pozitivna primjera. A grdne se pare za nase uslove daju za te igrace. Ali oni nijesu krivi, vec kad dodju - klub je znao i uprava je znala koga dovode, sa kakvim mentalitetom i shvatanjem fudbala, Boze moj! Najmanje su tu oni krivi.

Dakle - jedna utakmica nije pokazatelj nicega, i nije razlog da se pravi frka oko toga. A ako i jeste - onda se pravi frka na pogresnu adresu - igracima, dakle onima koji treba da budu najmanje u grcu pred bilo koju utakmicu. Ako nesto ne stima u klubu u kontinuitetu - (a ne stima, jer su to osjetili oni kojima je najvise stalo do kluba) - onda se zna na koju adresu se moraju uputiti kritike. A ne ovako kako se naucilo, sa smjenom trenera jednom u pola godine, sa pricom o manekenima, i tako u krug...
    pa vidis ja sam misljenja da te momke iz inostranstva nisu trebali da diraju, trebali su ove nashe, pa bi se ovi stranci zamislili sto ce se njima desiti ako svoje tako tretiramo

gb igraci nisu u grcu, dobili su sponzora (napokon), imaju dobre uslove za trening i da napreduju a oni se sprdaju, ne mozes me uvjeriti da igrac koji je prosao pripreme pune, ne moze da trci, onda ne treba da je u ekipu, ajde da je to 1 ili 2 igraca, nego njih 10 ili koliko vec, onda treba perisic da dobije crvenio jer se nervira sto neke boli *****, sto on ne moze sve stizat i sto je najbitnije sto se nervira sto gubimo, a ove oko njega to i ne dotice
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

ok reko da nisi mislio na nesto drugo
    Nemoj sad da pomislim to nesto drugo, pa cete jedino piperska veza spasavat od kastiga
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Moracu se umijeshat sa jednom rechenicom: svudje u svijet strani fudbaler mora biti poprilichno bolji od domaceg da bi imao prednost u startnoj postavi, jedino u Buducnosti to nije tako.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Moracu se umijeshat sa jednom rechenicom: svudje u svijet strani fudbaler mora biti poprilichno bolji od domaceg da bi imao prednost u startnoj postavi, jedino u Buducnosti to nije tako.

ne slazem se.mislim da su domaci igraci ocajni
    i ne slazem se sa akcijom da ih se cera po kaficima,mislim da ce
    ih nacerati da se plase,a ne da dobiju zelju da igraju
    ipak cemo prepustiti didiju i drustvu da ih prevaspitaju
    a sjecam se prije par godina varvari su na svojoj tribini pustali narodnjake
    i tako se zabavljali,jer su igraci bili ,budi bog s nama..
    Ban u Srbiji zato sto sam crnogorac
    Ban u hrvatskoj crnogorac
    Ban u crnoj gori crnogorac
    ...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Ja mislim da nisi u pravu...Da nije bilo Lopeza i Beciraja prosle sezone ne bismo mi titule gledali...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Quote Originally Posted by neobican View Post
    i ne slazem se sa akcijom da ih se cera po kaficima,mislim da ce ih nacerati da se plase,a ne da dobiju zelju da igraju
    s ovim se slazem...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahahahahaha a jel sve ovo radi subote vece kad su prosli Beco,Lopez i Marinjo gradom oko 22h a vidjoh ih i ja

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

chitam sve ovo i ove debilizme ne zelim pojashnjavati.
    Samo moram prokomentarisati nekog kretena po pitanju lojalnosti varvara prema klubu!

Jel zaplakao Babic dva puta chini mi se u opremi Buducnosti?!

Koliko su varvari gostovanja odradili za Buducnost zadnjih 6,7godina? tj koliko su ih propustili? Na prste mozesh izbrojati!

Jesu li poslije poraza u kupu varvari otishli na marezu da daju podrshku?

Jesu li petorica otisli o svom trosku na zlatibor da daju podrsku?

...

Mogao bih do ujutro da nabrajam shto smo sve uradili za ove ... fudbalere... koliko su kilometara prosle nashe noge! Vjeruj mi,svi vi,kojima nije jedan od najvaznijih karika u zivotu Buducnost,Gorica i SJeverni Kop.
    Vjeruj mi,sva ta gostovanja od ko zna koliko kilometara,sve to skrivanje od shefova,majki i ocheva,profesora,sve to muchenje kada se vracesh,pokvari se autobus,nemash shto da jedesh,nemash vode da pijesh,ne daju ti da izadjesh sa stadiona u neka sela da popijesh kap vode,tuku te kojekakvi milicioneri iz rozaja,pluzina,plava koji dolaze na ispomoc u berane,bijelo polje,pljevlja(...),krvav kad dolazish kuci i majka te sacheka u krevet sa chashom vode i dok joj tablete za smirenje rade u organizmu, kada nagutan od suzavaca ne mozesh da dishesh......... sve to,ne bih dao ni za koje pare!
    A vi bi odustali za pa da vam nude ko zna koje pare!

Zato molim vas,nemojte nama prichat` kako da se ophodimo prema klubu,psiholozi za masu i javna okupljanja...
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ficoole, da li mozes da pojasnis kakve veze ima tvoja srceparajuca prica sa dosadasnjom raspravom?
    Ili hoces da kazes da ovo sto si ispricao je jedini i najljepsi nacin odnosa prema Buducnosti? I da sad treba sve da prestane, jer jedino ljudi sa sjeverne tribine imaju monopol nad Buducnoscu?

I da:
    Quote Originally Posted by ficoole View Post
    i ove debilizme ne zelim pojashnjavati.
    (...)
    Samo moram prokomentarisati nekog kretena
    sve se to moze reci bez ovakvih izraza, jer nista ne zvucis ubjedljivije sa ovakvim rijecima
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ficoole, da li mozes da pojasnis kakve veze ima tvoja srceparajuca prica sa dosadasnjom raspravom?
    Ili hoces da kazes da ovo sto si ispricao je jedini i najljepsi nacin odnosa prema Buducnosti? I da sad treba sve da prestane, jer jedino ljudi sa sjeverne tribine imaju monopol nad Buducnoscu?

I da:

sve se to moze reci bez ovakvih izraza, jer nista ne zvucis ubjedljivije sa ovakvim rijecima
    добро,пошто је теби додијељена титула Д Провокатор,не бих да се упуштам много са тобом,а и кроѕ претходне постове заиста,ништа лично...
    А сад,моја срцепарајућа прича је повезана тако што сте поменули да то не смијемо да радимо! И да треба овако и онако...
    Ја сам ти ово рекао,да ти мало појасним слику зашто би ми баш требали и зашто можемо то да радимо.
    Јер су варвари и будућност нераскидива веза! Не би то било то едно без другог...тако да...
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

ficoole bonja ne bi da ulazim u vasu polemiku ali ficoole osjecas li se ti malo posrano posle svega toga sto si reka policija,putovanje u pm i sl.i dodjes na stadion i vidis da momci nece ni da potrce!ne dovodim u pitanju tvoju lojalnost klubu treba bit uz klub vazda ali nesto ne stima mijenjajte sistem/toliko od mene

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    ficoole bonja ne bi da ulazim u vasu polemiku ali ficoole osjecas li se ti malo posrano posle svega toga sto si reka policija,putovanje u pm i sl.i dodjes na stadion i vidis da momci nece ni da potrce!ne dovodim u pitanju tvoju lojalnost klubu treba bit uz klub vazda ali nesto ne stima mijenjajte sistem/toliko od mene
    ...pa, da se osjecam posrano,ne osjecam se bash,ali se osjecam malo nervozno!
    Jer ja ne navijam za te momke vishe od 5%! Ja sam tu zbog kluba...
    sazvakana,prezvakana i izzvakana prica ali vrijedi ponovit!
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

не бих да се упуштам много са тобом,а и кроѕ претходне постове заиста,ништа лично...
    Ako mislis da nisam ozbiljan - slobodno nastavi na PM, tamo nema publike, pa se i meni smanjuje potreba za egzibicionizmom, ali te uvjeravam - koliko si iskren, toliko sam i ja ne-provokativan

А сад,моја срцепарајућа прича је повезана тако што сте поменули да то не смијемо да радимо! И да треба овако и онако...
    Ја сам ти ово рекао,да ти мало појасним слику зашто би ми баш требали и зашто можемо то да радимо.
    Јер су варвари и будућност нераскидива веза! Не би то било то едно без другог...тако да...
    Ne moras mi nista pojasnjavati Ficoole. S takvim pricama sam upoznat i vise nego sto mozes zamisliti. Ali ono sto pokusavam da ti kazem - to je tvoja odluka i tvoj nacin iskazivanja onog sto ti klub znaci u zivotu. Nekome klub znaci manje ili vise, neko to iskazuje drugacije... i meni ne pada na pamet da bilo kome namecem ispravni model jer isti - ne postoji. Ako si ti tvojim postom htio da pokazes koliko ti klub znaci - ok, to si uradio.
    Ali ako si onom pricom htio da pokazes da je to vrhunac ljubavi prema klubu ili da zbog takvog stila navijaca - treba ocutati neke losije stvari kod njih - e onda se ne slazemo.

Nego da se vratim na pricu. Ono sto je meni bila poenta - jeste da u samom klubu (koji nadilazi trenutni tim) ne stima milion stvari i nije stimalo gotovo nikad u posljednjih 18 godina. Ako Varvari misle da su igraci kljucni problem i da ce se to rijesiti izigravanjem policajaca - svaka cast na namjeri - ali to je protracena energija i pucanj u prazno
    Zastraseni igraci nece biti bolji.
    Motivisani igraci hoce. A motiv je nesto drugo... I ima veze sa mnogo dubljim problemom kluba - a on lezi u nacinu na koji se klub vodi. Uprava dakle. Od Miomira Mugose, pa nadolje

Zato sam i postovao onaj link Grobara sa "Zeko lopove" prozivanjem... Jer je Uprava Partizana mnogo ozbiljnije dozivljavala svoje navijace negoli uprava Buducnosti...
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kamei View Post

”Varvari” vs. fudbaleri, hronologija

MAJ 2005. - Nakon serije loših igra i rezultata, kada je Budućnost dovela u pitanje opstanak u Prvoj ligi, Varvari su krenuli u “raciju” po podgoričkim lokalima. U kafe-baru “Soul”, oko 21.30 sati, zatekli su bivšeg kapitena Igora Burzanovića, koji je sjedio sa porodicom i upozorili ga da “pripazi na vrijeme”.
    MART 2007. - Oko 30 “varvara” uletjelo je na trening (stadion pod Goricom) i održalo desetominutni “sastanak” sa fudbalerima i tadašnjim trenerom Branom Milačićem. U snimku koji je kasnije bio dostupan putem sajta “Youtube”, čulo se i kako su pojedini navijači prijetili igračima da će ih “poslati u Igalo”. (Vijesti)
    imas adresu....
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mogu li, vikendom barem, ostati do 22:30, eventualno 23:00 ?
    "PO DANASNJEM SHVATANJU NORMALNOSTI ZDRAVO JE BITI NENORMALAN"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Kralj_Nikola View Post
    Mogu li, vikendom barem, ostati do 22:30, eventualno 23:00 ?
    Jesi li lud??? Pa vikendom se igraju utakmice!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imam par pitanja za didija ili fikole-a...zasto nikada,kada klubu ide lose,ne prozivate upravu?da li je to zato jer navijaci zavise od uprave?da li je dobar dio varvara presao na zapad upravo zbog toga?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

sledeci put ces biti banovan za bilo kakvu provokaciju, i to za stalno, jer sam te milion puta zamolio da se provokacija batalis!!!!
    Last edited by DIDI; 13-08-08 at 12:23.
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Page 173 of 225 FirstFirst ... 73123163169170171172173174175176177183223 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)