Nije. Niko im ne uzima oružje.
zar vec nije tako*?
Nije. Niko im ne uzima oružje.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Nazzalost. Sem nassijeh, odje dohode i neki izvanji mafiozi obraccunavat se. Zato ih na granicu valja upozorit: u koga se zatecce oruzzje - dozzivotna robija. Pa, izvolite!
Znam, reccimo, u Libiju ima kriminala svakojako, ali njini gangsteri ne nose vatreno oruzzje, samo nozzeve. Zassto? Ko god bude uhvaccen s pisstoljem ili pusskom tretiran je ka terorist, ka drzzavni neprijatelj, kojemu sleduje dozzivotna. Nikome se ne mili provest cio zzivot u zatvoru. Dodusse, tamo to i nije neki komfor.
ne nadjoh drugi topic, pa postovah ovde
Ima li neki broj telefona na koji se mogu zaliti vezano za turizam u CG?
hitno mi treba
/
Interesantan tekst iz Pobjede
Gužve nema ni na crnogorskim plažama na kojima se i u popodnevnim satima može naći dovoljno mjesta, što je prošle godine bilo gotovo nezamislivo. Naravno, djelovi plaža na kojima se mogu unositi sopstveni rekviziti su potpuno puni, dok slobodnih ležaljki ima na pretek. Evidentno je da je promjena turističke strategije Crne Gore sa masovnog na elitini turizam već dala rezultate, a prioriteti su bili smanjenje gužvi i stopostotna popunjenost elitnih hotela.
Znaci elitni turista vise voli da donese svoj suncobran.
Vjestacka inteligencija se ne moze suprostaviti prirodnoj gluposti.
Pa ako nije gužva mogao bih možda da dođem tamo negde polovinom meseca, recimo u Bečiće...nisam dugo bio. Ako ima neko mesta ili dobre informacije neka mi šalje privatnu poruku. Moj jedini zahtev je da nije više od 200-300 metara daleko od plaže. Zvali su me neki prijatelji da idem s njima tamo u njihovu kuću, ali ne volim da se utrpavam...
tebi prijatelju treba nova tassstattura
u libijskim zatvorima nije poželjno provesti ni jedan dan a kamoli doživotnu....
libose je strah "karabuša" više od đjavola, tamo se za džoint ide tri godine na "odmor"
ne daj ti ga bože
a da te uhvate pijanog na ulici.... pendrek u glavu, čizma u stomak pa u kola u stanicu na dalju obradu....
ali kada bi kod nas sprovodili takvu kaznenu politiku pola našega naroda bi uteklo ća a kamoli da dođu turisti![]()
Serbien Uber Ales!
Pisa sam odje vecc da normalni turisti ne idu tamo dje im po glavi hodaju. Zato bi trebalo odredit standard, koliki komad plazze je dovoljan za pristojno uzzivanje u moru i suncu. Izraccunat povrssinu plazza, podijelit po reccenome standardu i raznijem mjerama ne dozvolit da se predje "crta". I tako izraccunatome broju turista podredit turisticcku politiku. I onda pozivat ljude na odmor. A, ne gledat da ssto visse turista dodje, kako im visse ne bi palo na um vizitat Crnu Goru. Uz sve ostalo.
Bio sam skoro u ZG na jednom seminaru i dotakli smo se tema oko godišnjih odmora, ekološka taksa je bila predmet podsmeha kolega iz CRO. Želim Vam stvarno puno uspeha u ovoj grani privrede ali da znate da i kolege sa kojima sam pričao (neki od njih se i bave turističkim delatnostima) imaju dosta rezerve prema tkzv. elitnom turizmu.
Da li mogu laptop da nakacim na wireless internet negde u Becicima. Neki hotspot mozda ili neka kartica da se kupi, ima li sta od toga? Zna li neko, hvala unapred.
Hvala na odgovorima![]()
jel tacno da je tek sad mlao zivnulo primorje?
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
Kazu da sa kanalizacijom nemaju problema na primorju,
da novi gosti , manje seru , a vishe troshe.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
Kad nessto nedje poskupi prvi odpadaju oni koji manje trosse. Oni koji ipak dodju trossicce isto, mozzda i visse (sad su komotniji). U robi i uslugama. A, to je visse para. Za ono prvo ssto recce, ne znam, ne zalazim na ta mjesta
.
Otuda je mogucce da je sezona bolja iako je manje turista. E, da li je bass tako, ne bih znava. Saznaccemo pred kraj "fiskalne" godine kad utanji budzet ...![]()
Dje je onaj sto gleda ribe ???
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Ideja o elitnom turizmu je OK,ali je treba primijeniti.Treba stvoriti elitnu uslugu,a ne samo elitne cijene.Ne vjerujem da u onom hamburgeru od 4 eura ima ishta elitno,meni je imao isti ukus kao i onaj od 1,5 euro u Pg ili kao onaj od 2 eura na istom tom mjestu proshle godine...
"Ti ne budi ništa!", rekao mi je Bog kad me stvorio.
Mene su sin & snaha bili na Siciliji,
8 eura za lezaljku,
koliko koshtaju 4 lezaljke u Rijeku Rezevica.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks