I jedino se moze rec ako cete tako da gledate da je vw isto sto i audi samo drugo pakovanje!!!
Da ali ovi dijele iste motore/tehniku a F/F ne dijele![]()
I jedino se moze rec ako cete tako da gledate da je vw isto sto i audi samo drugo pakovanje!!!
OOOO je lux VW
Moze li tako?
Meni je bila zanimljiva diskusija i Igor mi je bio ubjedljivi... :joint:
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
PH je tata u toj klasi,.... ok fabia nije nego je lexus..
xD
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
hhahahahahah dobro je malo za promjenu
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
mudo ko drenjina ne mozes ga savit
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Aj sad da vidimo ko prica gluposti.
Svaki dio u Audija dolazi iz VW-a, svaki dio ima 4 znakova, VW, Audi, Seat i Skoda. Moj A8 ima 8 bobina, 4 su mi crkle, kupio sam ih u Roksped - iste kao kod Pola 1.2. Zamisli sad, Polo 1.2 ima ful istu bobinu kao A8.
Onda, pogledaj sto sam juce slikao:
1. Preciznost izrade kod A8 4.0 TDI:
http://img3.imagebanana.com/img/d409...9082008002.jpg
2. Vlaga unutra (ovaj problem ima i moj):
http://img3.imagebanana.com/img/ig06...9082008003.jpg
Auto od 100 000 eura!!!
Zamisli ti sto se onda krije ispod lima.....koliko ima ovakvih propusta koje se ne vide, to znam samo ja, jer vozim isti.
TAKUMI
ADA.... Evo ljudi on zna sve najbolje, A8 novi nista ne valja.... BMW je najbolje auto na svijet, kakav veyron, BMW je zakon....
Stvarno presmijesno !!!
Ja ti samo kazem uporedi koliko ima 7-ica a koliko A8-ica na ulicam apodgorice, a ja mislim da to nije samo slucaj u CG , nego da je to svuda tako.
I samo da ti kazem, znas li kad ce BMW napravit auto kao R8, nikad. Kad je izasla M6 to je bilo ono uuuuu kakva je , a R8 100 puta bolji !!!!
Kad je BMW imao M1 i kad je BMW proizveo motor za najbrzi serijski auto na svijetu, VW i Audi su proizveli kosilice, auta sa 1.2 motorom, VW bubu sa nepromijenjenim karoserijama, radili su 963 modela na jednu platformu, motore sa 3 ks/l i td.
I sto mi sad uporedjujes S8 sa Phaetonom? Jeli to ista klasa? Uporedjuj onda S8 sa S65 AMG. VW nema odgovor na S8.
Znas li ti kako se uopste uporedjuju auta?
1. Klasa
2. Snaga
3. Cijena
4. Image
I zamisli, S8 ima 450 konja a S65 AMG ima 612 KS, 162 KS manje.
TAKUMI
Ti si vozio i jednog i drugog pa znas?
Od sada smijemo uporedit samo auta koja smo vozili....
Ajmo da napravimo listu iz ove klase:
1. 645in (2-3 dana)
2. 730d
3. 745Li (4-5 dana)
4. 760Li
5. S500 (2 mjeseca)
6. S550 (dan)
7. S55 AMG (djiranje 2-3 sata)
8. Phaeton 4.2 (5 dana)
9. Phaeton 3.0 TDI
10. A8 4.2 (svaki dan)
11. A8 4.0 TDI (juce)
12. Lexus LS460
13. Lexus LS600hL
14. Lexus LS430
15. Lexus LS400
(16). S8 MKI
Aj sad da cujemo tebe...
Last edited by Fabia_Elegance!; 10-08-08 at 14:25.
TAKUMI
Ko se slaze sa mnom da sad bi bio 22 vijek da nije bilo VW-a?
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks