Sad htjedoh da povežem drugi TV u kući na Extra-TV putem "Coaxial" izlaza (na antenski RF ulaz) - međutim iz nekog razloga neće da da nikakvu sliku (ne pronalazi TV nikakav kanal koji prikazuje sliku sa Extra TV-a). Zašto?
Mogu li se povezati 2 TV-a na izlaze iz STB-a? Jedan na HDMI, drugi na Coaxial?
pfff, pa je i coaxial izgašen?! zbog moguće zloupotrebe?!![]()
Ponavljam: Sta bih dao da mogu da gledam ExtraTv i u sobi![]()
ne znam, nemam, ne mogu, necu
mamu im *ebem, ne mogu da snimam na dvd recorder, kaze copy protection.
moze li se izglobovat nekako to
neuro-anatomican poremecaj retikularno-aktivacijskog sistema
RF ulaz/izlaz kod modela X301 je pass-thru za DVB-T signal kojeg nema u CG, tu ne mozete da povezete "drugi" TV.
RF izlaz je RF izlaz, makar kod svakog uredjaja kod kojeg sam ga vidio da ga ima, i kod nikoga nije bio `diseblovan`.Nevjerovatno da nece da dozvolite da se program gleda na drugi TV, bez obzira sto ce kvalitet slike biti gori nego putem Scarta/HDMI i sto ce moci da se gleda samo onaj program koji je izabran na prijemniku.Ili se bojite da se preko toga mogu presnimavati snimljeni sadrzaji na DVD REC / VCR i sl...
pa ako vam je toliko stalo da snimljeni materijal kopirate i ostalo onda brate kupite tv karticu pa se opucite
Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-
zna li se sta ce biti na ovaj cdm kanal?
pa ne znam,kazi mi ti![]()
ne znam, ja sam mislio da je Coaxial kabel zapravo RF i da putem njega mogu povezati običnu televiziju. Mogu ja "izvesti" drugi TV i iz SCART-a, ali onda moram da vučem 3 kabla umjesto jednog...
Jedino što mi pada na pamet je onaj bežični ripiter koji s' jedne strane ima SCART ulaz i bežično šalje signal na drugi SCART dio odakle se može povezati druga TV...
Problem je što ove uređaje nijesam vidio u CG... Možda bi ih mogli nabavljati Vi iz T-Coma i time obogatiti ponudu?
Oo, bravo, hvala!
Valjda radi na SCART (za koji se nadam da nije automatski disable-ovan ako je HDMI u upotrebi)...![]()
Nenormalno očajan!
Načuh nešto da bi trebalo 'uskoro' da se omogući svima koji imaju Extra TV da ga povežu sa više od jednog televizora. Sad, koliko je to tačno...![]()
Globetrotting
kad ce se rijesiti na onih par kanala neprirodna boja slike. Ono je tako drecavo i ogromna je razlika u odnosu na obicnu televiziju.
neuro-anatomican poremecaj retikularno-aktivacijskog sistema
ja mislim da je ovo stvarno bruka,evo poce nam nova fudbalska sezona a t-com nam nije dodao sportklub i sportklub+ !
Ako cekas sport klub slobodno koliko je sjutra otkazi servis jer ga oni nece imati u ponudi:mad: , kao ni viasat kanale postoje problemi oko prava za te kanale:mad:
kakvi to problemi oko prava,sto te probleme nema bbm?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks