Sto bjese sa Ferrarima u nedelju? 1,2 sec sporiji od McLarena? Opet sfercuju u McLarenu?
evo realnog čovjeka
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
Sto bjese sa Ferrarima u nedelju? 1,2 sec sporiji od McLarena? Opet sfercuju u McLarenu?
TAKUMI
naravno da svercuju, ti nikad boda na posteno nisu osvojili! Fukarila!
(nečitko)
Ne od kad ja znam, samo prosle godine su imali tacno toliko bodova koliko su i zaradili.
TAKUMI
Iako je hamilton sad u prednosti,ipak mislim da on ni ove sezone nece osvojit sampionat.Kimi ili masa,mada bih ja volela da im kubica pomrsi konce,ali ipak ma koliko on bio dobar,bmw jos uvek ne moze da nadmasi ferari i mclaren
fabiola.......hahahahahahha...... nedostajao mi je....
Kao što reče verbalni - ne još, ali će sigurno bit zabranjeno, slično je bilo i 88. kad je mcl imao neki sistem kočenja koji je omogućavao da vozač reguliše silu kočenja za svaki točak posebno i onda je ferrari izdejstvovao da se to zabrani. A Masa šampion, dajte ljudi ne zezajte, sa onakvim obrćanjima na svakoj drugoj trci, nije to za šampiona. Kimi je dosta rezervisan, fali mu motiva, što je, donekle i razumljivo poslije titule. Ostaje samo Luis, i on može samo da izgubi titulu, a ne da je neko drugi dobije.
Kimi Räikkönen definitivno nije čovjek koji sve voli držati pod kontrolom, štoviše, više je tip koji se voli voditi intuicijom, no, posljednja vijest stvarno pripada rubrici 'vjerovali ili ne'. Naime, aktualni svjetski prvak je prije dva mjeseca na aukciji u Monte Carlu za 200.000 eura kupio Chevrolet Corvettu iz 1974. godine, koja je prethodno bila u vlasništvu poznate hollywoodske glumice Sharon Stone. Finac je tada prvi i jedini puta vidio spomenuti automobil, jer mu se iza toga krije svaki trag.
'Ne, Corvettu još uvijek nisam dobio i, da budem iskren, ne znam niti gdje se nalazi. Štoviše, ne znam niti da li negdje moram doći po taj Chevrolet ili će mi ga organizatori aukcije dostaviti na kućnu adresu. Međutim, da vam budem do kraja iskren, taj automobil ionako nisam kupio zato što sam ga jako želio imati, već isključivo iz humanitarnih razloga', mrtav-hladan je Kimi Räikkönen zaključio temu o 200.000 eura vrijednom vozilu, koje je navodno prešlo samo 6 kilometara.
fabiola, sta mislis o ovome:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/e...nt/7534890.stm
coek vise ni kombi ne moze da vozi, a da se ne razbije, a ne bolid F1 :lolblue:
(nečitko)
policija je potvrdila identitet![]()
(nečitko)
Oćemo li samo spomenut da je stanje McLarena pred sjutrašnju trku - 1,2. Nadam se da će se to maksimalno iskoristit, pa da se odlijepi crnja.
a eto, cekamo cio dan da se javi neko od ferarijevaca sa komentarom, kad ono ni'ta![]()
BTW, sve mi se vise cini da je Kimi svoje najbolje godine proveo u McLarenu, slabo to nesto ove sezone, i pride sve gore i gore...
(nečitko)
kakvo je stanje na tabeli pred sjutrasnju trku?
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
DRIVER STANDINGS ti dođe ovako:
01 Lewis Hamilton 58
02 Felipe Massa 54
03 Kimi Räikkönen 51
04 Robert Kubica 48
05 Nick Heidfeld 41
06 Heikki Kovalainen 28
07 Jarno Trulli 20
08 Mark Webber 18
09 Fernando Alonso 13
10 Rubens Barrichello 11
11 Nelsinho Piquet 10
12 Nico Rosberg 8
13 Kazuki Nakajima 8
14 David Coulthard 6
Mnogo ste se uzivili u prichu![]()
\\OFL•GIC
pokvari se Massssi bolid, bio je kod fandja da mu nesto popravi ali fandjo po obichaju to popravi i pokvari nesto drugo
Originally Posted by my name is ...
Masa,no comment
Glock,iznenadjenje (mene licno nije iznenadio)
Finci su izvukli maksimum iz ove trke
Hamilton,zasluzheno![]()
eeeee ne mogu jos da vjerujem da mu se ono desilo,kad sam vidio da mu je motor otiso do djavola za malo nisam tv slomio,super trka,super start,nekoliko puta sam premotavao samo da vidim start trke,kako ih je massa preteko,stvarno steta,ali ajd jos nije kraj![]()
Da najbrzi krug i to 7 puta itekako jeste dostignuce. A na ovoj stazi preticanja bas i nisu tako lagana.
Hajkiju se posrecilo, mada je zaboravio da treba da uspori i pusti hamiltona :roll:
Najbolji se mora propustitiPogotovu kad je brzi od tebe po sekundu ipo po krugu, ima sansu da pobijedi i jos ti je timski kolega, a i ne znam sta bilo koji simpatizer Ferarija moze na tu temu da prigovori
Masa je danas inace zasluzio pobjedu, odlican start i preticanja i sigurna voznja, ali desavaju se i ovakve stvari, o tim iskustvima Kimi nazalost moze dosta da mu kaze. Od ostalih, Heikiju svaka cast na pobjedi, nije da nije trebalo srece, ali zasluzeno svakako, a Hamilton moze i bolje od ovoga danas, bez obzira na to sto je peto mjesto samo posledica peha. I da ne zaboravim Gloka, vozio je cijeli vikend na extra nivou i vise nego zasluzeno osvojio drugo mjesto.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks