ono što ja znam jeste da je srbija bila pozvana (i trebal a da igra) na onom turniru u budvi (gdje je osim cg bila hrvatska, italija i nisam siguran ko još), kao i da je cg htjela da igra prvu zvaničnu utakmicu sa srbijom, ali to se nije desilo. slično je i sa košarkom-dok je još slavnić bio selektor srbije cg je htjela da odigra prvu utakmicu sa srbijom, ali opet srbija nije htjela!....mislim tu je definitivno (sa strane srbije) politika uplela prste
što se tiče jadranske lige-mislim da je tu stanje sledeće-mislim da je srbija htjela da igra još poneko (a ne samo partizan) što po kvalitetu teško da je moguće, a sad kad već ne može-možda pristanu i na samo partizana (za iduću sezonu jer ako ove odustane POŠK, upada cattaro!)
mislim shvatam da će sad neko reći da zvezda ili vojvodina mogu da se mjere sa nekim 7.-8. iz hr lige, što nisam siguran da je tačno, ali i da je , opet je pitanje koliko bi doprinjeli kvalitetu lige!
čak je i udovičić pričao o tome kako je kriv vaterpolo savez srbije za neigranje partizana u jadranskoj ligi!
logično je da će iduće godine u jadranskoj ligi biti pozvan partizan (i catarro), pa kako bude...
glavni problem za zajedničku ligu srbije i crne gore je (vjerovatno) bio slučaj prlainović-ne zato što oće da igra za srbiju (to je njegovo pravo), nego zato što je nelegalno prešao u partizan (partizan je iskoristio taj "vakuum" prelaznog perioda, a VSS nije reagovalo nikako ni odštetom niti ikako drugačije-tako se ne grade odnosi između dva saveza posebno ako treba da se organizuje zajednička liga!)

) za taj uzrast. Bice interesantno vidjet' duele crnogoraca, srba i hrvata u tom uzdrastu.

Bookmarks