E moj VLADO druze POTPUNO SI ME POGRESNO INTREPRETIRAO!!!
NAJVAZNIJE kritika (sugestija) nije bila upucena TEBI zbog toga sto imas TV aparat koji je na zapadu STANDARD a ne LUXUZ, vec je upucena T-Comovcima i njihovom radniku SALETU zbog sveopsteg RASPADA SISTEMA Extra-TV servisa kad god se malo naoblaci, a da ne spominjem nevrijeme!!!!
Normalno da sam znao da kablovi nijesu zlatni (100% zlato), vec pozlaceni (obojeni u boji zlata)!!!
Pa valjda znas da sam rijec ZLATNIM sam stavio pod navodnicima, sto znaci da je rijec napisana u kontextu ironije - odnosno suprotnog znacenja!!!!
Tvoji komentari UOPSTE ne stoje da sam patetican, da se rugam drugima, jer sugestija T-Comu u vezi SAMOVOLJNOG gasenja kanala i RASPADA SISTEMA NIJE I NE MOZE BITI RUGANJE VEC S U G E S T I J A!!!!!!!!
Sto se tice novca i postenog rada i zaradjivanja SVAKAKO DA NE SUMNJAM DA SI NOVAC ZARADIO MUKOTRPNIM RADOM!!!!!!!
Pa valjda znas da kriminalci UOPSTE ne dolaze da vode diskusije na forumima, vec su oni...znas i sam gdje!!!
Kamo srece da je takvih ljudi kao ti u CG - da mukotrpno novac zaradjuju pa onda kupuju skupocjenu i kvalitetnu opremu!!!!
TEHNOMAN SI NEMA STO!!!!

Sto se mog rada tice, svakako me ne izdrzavaju vec i ja radim!!!! A imam cak i imanje mog djeda vrijedno na milione....
Znaci OPET kazem kritika se ne odnosi na tebe, vec ISKLJUCIVO na T-Com!!!!!
Bookmarks