Evo se naoblaci i vi nemate signala na 80% kanala.
Poor signal:mad: To vam je profi oprema Sale ?
Evo ja na mojoj satelitskoj sve te kanale na koje vi imate "poor signal" primam signal bez ikakvih problema. 90cm antena. TREBA ANTENU NAMJESTITI, NO Ko CE RADITI za 1000Eura:mad:
RIJESENO:
Problem rijesen povezivanjem ExtraTV stb-a i bravia tv-a hdmi kablom koji ima pozlacene konektore. Njega sam uzeo od ujaka, koji ga je dobio uz x301t, dok ga ja nisam dobio. Ujaku sam zatim kupio obican, ali bolji hdmi kabl od mog starog, tako da je obojici slika OK. Ne moze se svacim povezivati extratv, ipak treba i extra kabl
@ e k v: da li si uz x301t dobio hdmi kabl sa pozlacenim konektorima?
![]()
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Auh ni ja ne vidjeh. bilo je nekih smetnji juce oko 5, kad sam bacio pogled na NG. Dako to bude OK.
A nista bez zlatnih konektora, nista bogomi huhuhuhuhu
extra, extra, extra osjecam se,
extra, extra, extra HD kanali za sve,
extra, extra, extra stalno gledam ti,
extra, extra, extra nek samo nastavi...
![]()
A ne bi ti ja znao nista o spamu... a ne, ne... jok (burp)
Odnedavno su ubacili poslije Atlas i Radija Crne Gore,pd brojem 2000,kanal Cafe del Montenegro BETA i pishe USKORO,zna li ko zna shto ce tu bit i kad ce pochinjat?
Najvažnije pitanje - hoće li se plaćati pretplata na taj CdM?
Isto je i kod mene, gledah Zone Reality, kad ono odjednom crn ekran!!
Isti slucaj i sa NG!
Dok ovdje neki namjestaju tehniku od par "iljada" sa "zlatnim kablovima", drugi nemaju ni osnovno - normalno gledanje kanala kada je "lose" vrijeme!!!!!
Sale ovo moras shvatit kao SUGESTIJU a ne "bespotrebnu kritiku"!!!
Zasto kad su "nevremena" odma se pogase skoro SVI kanali???
Jeli moguce da vam je oprema tako osjetljiva, da kad oblacic prekrije sunce to je kod vas RASPAD SISTEMA?????
AU nema nama vajde sa vama...
Nijesam bio u CG vise od 10 dana i sad vidjeh da nema nista od nekog novog kanala koji su najavljivali ? Sale kad ce biti tog kanala? Zasto se FOX Srbija ne doda u start paket ?????????
Ajde ajde whinner, nisu to zlatni kablovi brate, pogresan ti je taj citat, nego je hdmi kabl sa pozlacenim konektorima, a nije ni par iljada nego nego par desetina iljada posteno zaradjenih, a inace svi audio kablovi i svi kablovi koje koristim imaju pozlacene chincheve i konektore iz potrebe a ne luksuza. Pusti ti iljade i zlato nego se baci i zaradi po nesto kao i ja sto crncim. Ako ti sto ne radi dobro pozali se i ne citiraj pogresno i ne rugaj se drugima, jer se tako rugas samom sebi i ispadas patetican. Nisam ja kriv sto mi dobro radi, moglo je i da ne radi, a imam iste smetnje koje i svi imaju.
JBG brate, neko zaradi par iljada pa ode kupi kola, a ja odem kupim 2 tv-a i graficku karticu i 3 coolera.
Ajd sad pa se opameti i ne brigaj o drugima nego o sebi i kad citiras ne obrci i ne prevrci, nego čitaj kao što je napisano.
![]()
Last edited by =]Vlado[=; 24-07-08 at 09:27.
dje da vidim wep key na pirelli ruteru, na samom uredjaju nema, a onaj listic dje pisu kljucevi nemam
neuro-anatomican poremecaj retikularno-aktivacijskog sistema
Wep key je trebao da ti da onaj iz T-coma shto ti je prikopchavao ruter...
to je za restoran, nisam bio tu kad su dosli da namjeste, a ne znam dje su kutije
neuro-anatomican poremecaj retikularno-aktivacijskog sistema
E moj VLADO druze POTPUNO SI ME POGRESNO INTREPRETIRAO!!!
NAJVAZNIJE kritika (sugestija) nije bila upucena TEBI zbog toga sto imas TV aparat koji je na zapadu STANDARD a ne LUXUZ, vec je upucena T-Comovcima i njihovom radniku SALETU zbog sveopsteg RASPADA SISTEMA Extra-TV servisa kad god se malo naoblaci, a da ne spominjem nevrijeme!!!!
Normalno da sam znao da kablovi nijesu zlatni (100% zlato), vec pozlaceni (obojeni u boji zlata)!!!
Pa valjda znas da sam rijec ZLATNIM sam stavio pod navodnicima, sto znaci da je rijec napisana u kontextu ironije - odnosno suprotnog znacenja!!!!
Tvoji komentari UOPSTE ne stoje da sam patetican, da se rugam drugima, jer sugestija T-Comu u vezi SAMOVOLJNOG gasenja kanala i RASPADA SISTEMA NIJE I NE MOZE BITI RUGANJE VEC S U G E S T I J A!!!!!!!!
Sto se tice novca i postenog rada i zaradjivanja SVAKAKO DA NE SUMNJAM DA SI NOVAC ZARADIO MUKOTRPNIM RADOM!!!!!!!
Pa valjda znas da kriminalci UOPSTE ne dolaze da vode diskusije na forumima, vec su oni...znas i sam gdje!!!
Kamo srece da je takvih ljudi kao ti u CG - da mukotrpno novac zaradjuju pa onda kupuju skupocjenu i kvalitetnu opremu!!!!
TEHNOMAN SI NEMA STO!!!!
Sto se mog rada tice, svakako me ne izdrzavaju vec i ja radim!!!! A imam cak i imanje mog djeda vrijedno na milione....
Znaci OPET kazem kritika se ne odnosi na tebe, vec ISKLJUCIVO na T-Com!!!!!
Last edited by wwinerr; 24-07-08 at 15:51.
Bogami, nemam ni ja pozlaćene konektore. Valaj ću poći kod zlatara da mi ih pozlati, ako će od toga biti kvalitetnija slika. Evo - mislio sam turiti zlatne zube, ali bi ih žrtvovao zarad slike na TV-u.
Pride moram još jednom pohvaliti Extra-TV - sinoć sam vršio obuku komšiji gastajbarteru iz Njemačke koji je bio oduševljen i rekao: ovo mi u Njemačkoj nemamo! Ovo mi u Hrvatskoj plaćamo (snimanje itd.), e rekoh mu: "ovo mi u CG IMAMO i to džabe!" AVE SALE!!!![]()
a onda mu htjedoh pokazati kako vrijeme da provjeri - kad ono: "Stranica u procesu izrade, pokušajte kasnije..." :?
Ok ok
Mislio sam da su ono citati a i mislio sam da mene nesto kritikujes lol.
Naravno da je lcd tv standard, pa mi je zato i bilo krivo. Osjecao sam se skorojevicem, sto nisam. Samo sam osjecao da si uvrijedio svu moju opremu i menekad si ono stavljao pod znake navoda, jer si napisao da "neki ovdje" imaju to i to...
Izvini, ali bio sam iznerviranSad je sve OK. Peace, man.
p.s. morao sam nabaviti taj posebni hdmi kabl, jer sam gubio signal sa obicnim.
![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks