shta to ispricha oba ti oka![]()
Eto je prodan u Urungvaj u neki klub za čedrdeset miloiona eura,znači nije ni chelsa,ni milano,ni arsenal nego neki tekedežistan
![]()
shta to ispricha oba ti oka![]()
Slazem se.
Podsjeti me na epizodu Simpsonovih, kad Homer gleda kartu i kaže: "What a funny name for a country... U - R - Gay..."
http://youtube.com/watch?v=22xmF7AtmC4&feature=related
eo bolji klip sa hrgovicem , nishta spec...
Skot Karson pojačao VBA.
Zauri zvanično u Fiorentini.
Giuly se vraca u domovinu pod stare dane - PSG.
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
Matuzalem u Lacio.
Ernesto Bronzeti (konsultant Milana kada su u pitanju transferi) je nocas rekao da slijedi "valcer" napadaca- Eto u celzi, adebajor u barsu, drogba u real, berbatov u mancester, jedino ne zna ko ce doc u Arsenal.Mislim da prica ima logike-samo treba da vidimo ko ce prvi da probije led. Mada iskreno nije tesko prognozirat jer eto,drogbra, vilja, tores, berbatov, adebajor mogu samo da se izrotiraju - barsa, real, mancetse, celzi, liverpul.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Rece Sofro sinoc, posle atletskog mitinga, da je Eto'o presao u Uzbekistan :blah:
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
100 miliona eura...
Meni se učinje sinoć, vidi se da sam gledao u 4-5 sati![]()
Galliani To Abramovich: Hands Off Kaka
u prevodu...kaka ostaje u milanu
AJMO CRNA GORO !!!
u prevodu makni mi te ruke![]()
Slazem se.
sjutra vece protiv Verone Jovetic debituje za Fiorentinu.Igrace u spicu sa Gilardinom i Osvladom.
debitovao je Jovetic vec, protiv neke ekipe tamo, lijeve.. dobili su 13:0, a on je da` go, iz penala..
Walk on, Walk on, with hope in your heart! And You`ll never walk alone!
bitno je da smo mi (Lazio) dobili i drugu kontrolnu utakmicu, i to sa 7-0.. 2 gola Pandeva, Kolarov iz slobodnjaka, Mauri, Zarate i Mendicino (2 gola).. Mendicino je igrac iz primavera Laziale, usha` je s klupe..
Larisa zainteresovana za Moreiru,mada je on rekao da zeli da ostane u Partizanu
Djukic debil izgleda ipak vodi Tosica,Fejsu i Obradovica pih.......al valjda ce se uci u LS
Zbog toga sto Abramovich nece da pusti Lamparda,Xabi Alonso je novo ime za vezni red Intera.Aktuelan je i Albertone Aquilani,koji nikako da produzi ugovor sa Romom.Mada je za njega ozbiljnije zagrizao Juve.U Portugal kazu da je prelazak Quaresme u Inter zavrsena stvar.Robinha ozbiljno povezuju sa Chelsijem a Baptistu sa Romom.
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Prandeli kaze da je vise nego zadovoljan sa Joveticem (igra;li 1-1 sa Veronom, Gilardino). Uz osvalda,koji je bio najbolji na terenu, jovetic i gila pokazali najvise.
Dao gol sa 11 metara (na nagovor Prandelija) i iznudio dva penala... dosta za debi
edit: Josip Skoko iz Vigana se vratio u Hajduk nakon devet godina...
Last edited by [kinetic]; 21-07-08 at 10:33.
od danas zvanicno-Makelele je potpisao za PSG, nakon 5 godina u Chelesa-u.. PSG takodje trazi jos jednog bivseg igraca Chelesea, prosle sezone kapitena Arsenala, Williama Gallasa, za koga je interesovanje pokazala i Barcelona.. Arsenal je rekao da bi Gallas bio za slobodan za otprilike oko 5 miliona funti, i ukoliko se ta ponuda zadovolji, Gallas bi bio cetvrti `gunner` koji je ove sezone napustio Arsenal, nakon Flaminia, Hleba, i Gilberta Silve, koji je nedavno potpisao za grcki Panathinaikos..
Čelzi ne odustaje, 150 miliona za Kaku
Milan mlađanom Panućiju nudi dvogodišnji ugovor![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks