Page 21 of 722 FirstFirst ... 111718192021222324253171121521 ... LastLast
Results 501 to 525 of 18035

Thread: Turizam - što se to dešava!?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    stvarno mi nije jasno zasto se mi prepiremo oko necega sto je potpuno nepotrebno. Svaki covjek za svoj novac bira ono sto mu odgovara.
    Niko ne tvrdi da je u CG sve med i mlijeko, i da nema ljepsega ljetovanja na svijetu (ja sam previse subjektivna, i stvarno ne vidim razloga da ljetujem idje pored CG) ali je vise nego smijesno registrovanje novih clanova koji su se samo pojavili da pljuju po crnogorskom primorju! (cast izuzecima)
    Kome se ne svidja, ne treba da dodje, ko ne shvata da ne moze ista cijena smjestaja biti u turistickom mjestu i u Podgorici ili Mojkovcu ili Kragujevcu, ni on ne treba da dodje...vec sam jednom rekla da me puskom niko nece natjerati da ponovo podjem tamo gdje se nijesam lijepo osjecala, gdje tvrdim da me omalovazavajui, gdje tvrdim da me kradu...

Kad je ljetovanje po Egiptu i Turskoj u pitanju, to je stvar licnih afiniteta...kad bih morala u jednom ekskluzivnom hotelskom kompleksu da provedem 15 dana, bez mogucnosti da obidjem druge plaze, ili gradove koji se vrijede vidjeti ili za koje ja mislim da se vrijede vidjeti, bez odlazaka na kafu i sladoled ONDA KAD MI SE JEDE, a ne kad mi hotel propisuje da mogu koristiti tu all inclusive uslugu (od 5 do 7 bjese da mozete izjest bananu i polizat sladoled, jel?), rucati u drugom gradu, u drugom restoranu kad mi se ruca i sto mi se ruca, popiti sok tamo gdje mi se pije...ej, podjes na ljetovanje, dijete ti trazi sladoled a ti mu velis, nemoj sine sad, od 5 imamo besplatno...mis'im...
    Hamlete, ne zavidim ti na tom ljetovanju, bez zelje da ti uskracujem pravo na tvoj odabir...ali ja bih se ucrvljala da 15 dana budem na jednom mjestu zato sto mi je sve all inclusive...posto kazes da si potrosio 100 eura za 15 dana, jasno je da nijesi ni sok popio u nekom drugom mjestu, ni mrdnuo iz toga kompleksa..ali, svako radi kako voli!
    Inace, respekt za tvoj post o CG, prilicno realno i normalno gledanje.

vidi se da nikad nisi letovala negde van crne gore zato tako i pricas. savetujem ti da odputujes negde van crne gore na letovanje , cisto da uporedis i da se svojim ocima uveris koliko nisi u pravu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sopocanac View Post
    vidi se da nikad nisi letovala negde van crne gore zato tako i pricas. savetujem ti da odputujes negde van crne gore na letovanje , cisto da uporedis i da se svojim ocima uveris koliko nisi u pravu.
    Jel si jaho kamilu Sopocanac?
    ♩♬

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    129
    Thanked in
    75 Posts

hahaha kakav brat

hamlet imas od mene

procitah na forumu da je bio interview sa nenezicem, znate li sta o tome

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

HN je sinoc bio pun Guzva na trajektu standardno. Ocigledno sezona-koliko god se trudili da je produzimo- uvijek traje 20 jul do 20 avgust. Na kraju bice par procenata manje ili vise turista no prosle. Ali mislim da je u vezi stranaca pozitivan trend Ne moze svake sezone biti + 10 posto vise ljudi, rast od par posto i paltezniji gosti treba da je cilj.
    Nada poda me separar da amor de deux

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U stvari svake godine se ocekuje rast shodno ulaganju.Sve bivse republike ocekuju povoljan trend narednih godina.Naravno Hrvatska prednjaci.Oni ubiru negde oko 6milijardi od turizma.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.putovanja.info/sr/moja_foto_tura
    Evo jednog linka.Tu turisti salju fotografije sa svojih putovanja mozda vam bude zanimljivo.Pozzz

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by HAMLET View Post
    Nisi pazljivo procitao prethodni post.

Vec sam bio od 28.06 do 12.07. , a sada trazim gde u CG da posaljem oca, majku i decu u Avgustu.
    To onako da ih kaznis sto nisu bili dobri?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    :mrgreen:ti zaboravljas Janko da su nase veze sa Srbijom neraskidive i da iz prve ruke imamo informacije koliko se dobro zivi u braCkoj Srbiji...Aj se malo raspitaj ko lEtuje na Zlatiboru....i pozdravi Peca Popovica kad ga vidis...Neka si nas razveselio i neka si se razocarao kad si shvatio da u stvari nijesmo isti narod! jesi li se zato razocarao?:mrgreen::lolblue:
    Peco je izgubio finansijsku podlogu u Srbiji a do jeseni 2009. ga vise nece biti.

Sve veze su raskinute, bratstva nema

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Today, 00:18
    Sopocanac

Oli nam rec' kad ides na taj "odmor" da gledas ribe ... prodje ti ljeto na forumu,covjece.
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo i tivat se prikljucuje padu broja turista..za 12% u odnosu na 2007

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

12% nije nista strasno ako ce ti ljudi ove godine biti zadovoljni i zbog toga ce iduce godine doci 12% vise.

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Volio bih da sam gledao emisiju jer je Šuković za mene uvjek bio režimski novinar!
    Uvijek je postojala dozirana i kontrolisana kritika ali nikada nije smio ići do kraja!
    Zato me izuzetno interesuje, što je bilo to večeras sa Nenezićem.
    Ako ti nije teško kaži nam bar nekoliko najznačajnijih sekvanci iz emisije gdje je Nenezić bio inferioran!
    Eo sad repriza na in
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rastafer View Post
    12% nije nista strasno ako ce ti ljudi ove godine biti zadovoljni i zbog toga ce iduce godine doci 12% vise.
    jao neka ne dolaze, ovoliko ih je taman

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sad sam gledao saobraćajca kako pljašti šamare turisti iz bosne...

nisam ljubitelj nasilja i policije ali ovome kukavcu koji se peče pola dana na suncu i trpi sve i svašta ne zamjeram

reguliše krkljanac od automobila na kamenarima, kod trajekta i momčina se našla, naravno u pratnji tri cure, da mu iz auta dobaci, da mu *ebe majku..

kako je splasnuo kad ga je zaustavio i izveo iz kola ali iskočiše one tri cure i iskopaše oba oka saobraćajcu, jedva ga kolega spasio, odvedoše onoga momka malo da porazgovaraju a ove tri stadoše narikati
    'kuku pomozite, odvedoše ga, kuku ni kriva ni dužna, pomozite nam ljudi...'
    lelek živi

kakav prizor

srećom nije bio neki autobus sa strancima da to gleda...

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,740
    Thanked in
    1,573 Posts

i onda sjutra u dan naslov : skandalozno policajci biju protivnike vlasti. ili neduzne gradjane tako nesto...
    ovoga ce da slikaju sa masnicom na oko
    f6

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Hahaha, neka ga je. Ne treba sa policijom tako, jos po ovoj vrucini regulise saobracaj. Trebao ga je pendrekom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako ovo objasnjavate?

----------

Crnogorci rasprodali plaže pa nemaju pristup

Građani Crne Gore nemaju pristup sve većem broju plaža na svom primorju, osim ako, kao svi turisti, plate kartu. Strani državljani, gazde hotelskih kompleksa a samim tim i plaža, postali su „domaćini u svojoj kući”, a Crnogorci su dobili status „stranca” u sopstvenoj zemlji.

Najnoviji primer nesporazuma, čak i s političkim nabojem, jeste zabrana građanima Crne Gore da se kupaju na plaži u Miločeru i Svetom Stefanu, osim ako ulaz plate 25 evra.
    Uprava singapurskog „Aman risortsa", vlasnika tog kompleksa, saopštila je da je plaža zatvorena za slobodan ulaz. Međutim, kupoprodajnim ugovorom predviđeno je da je ta plaža „javno dobro u opštoj upotrebi", što ne podrazumeva bilo kakve zabrane za njeno korišćenje. Tek od septembra 2008. godine ta plaža bi trebalo da dobije status hotelskog kupališta.
    Zabrane postoje i na drugim lokacijama. Iza njih stoje uglavnom stranci koji kupuju nekretnine na primorju, ali i domaće gazde sve češće ispred svojih vila ističu obaveštenje „privatni posed".
    Čak su i vlasnici odmarališta ogradili „svoje" plaže, kao što je to učinio makedonski „Telekom" u Dobrim Vodama kod Bara. Grupa Podgoričana je ovih dana pokušala da se okupa na toj lokaciji, ali im je traženo da plate ulaz. Odavno se priča i o posedu Romana Abramoviča između Bara i Ulcinja, kome se ne može prići ni s kopna ni s mora.
    Analitičari u Crnoj Gori, posebno oni koji se bave prometom nekretnina, upozoravaju da će Crnogorci živeti u „zemlji bez zemlje" ako se ovakvim tempom nastavi prodaja kuća, stanova i placeva.
    U opštini Bar, u Maljeviku, ruski investitor je ove godine za oko 200.000 kvadrata zemljišta platio više od 32 miliona evra, a u Budvi je jedan plac plaćen 23 miliona evra.
    Crnogorska Uprava za nekretnine tvrdi da su stranci vlasnici svega 1,4 odsto zemljišta. U primorskim opštinama stranci poseduju gotovo tri odsto zemljišta, a više od 19 odsto stambenih površina. Vlasnik svakog četvrtog stana u Budvi je stranac.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    i onda sjutra u dan naslov : skandalozno policajci biju protivnike vlasti. ili neduzne gradjane tako nesto...
    ovoga ce da slikaju sa masnicom na oko

ajd mi nadji neku vest gde u egiptu, turskoj, grckoj policajci tuku strane turiste...

ako nadjes priznacu ti da si u pravu a ako ne nadjes to ce znaciti da su crnogorski policajci nekulturni i primitivni....

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,740
    Thanked in
    1,573 Posts

aj mi nadji ti vijest dje strani turisti pljuju majku policajcima koji im inace nista ne rade nego iz cista mira... ovo je ocito bila nasa stoka u pitanju koji nema pametnija posla nego da pljuje i psuje dok ide na more.kako mu samo nije muka bilo prozor da otvori...

a da ... bio je sa tri ribe.
    f6

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

ajd mi nadji neku vest gde u egiptu, turskoj, grckoj policajci tuku strane turiste...

ako nadjes priznacu ti da si u pravu a ako ne nadjes to ce znaciti da su crnogorski policajci nekulturni i primitivni....
    I neka ga je kad psuje majku POLICAJCU, znaci u Egiptu ne bi ti nista? Aj pozdravi mi teroriste za mene. Samo pazi da ne buknes negdje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znaci teroristi psuju majke?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ne, oni ne progovaraju, samo dizu u vazduh .

Thanks Thanks Given 
    207
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    26 Posts

Quote Originally Posted by bgogy View Post
    sad sam gledao saobraćajca kako pljašti šamare turisti iz bosne...

nisam ljubitelj nasilja i policije ali ovome kukavcu koji se peče pola dana na suncu i trpi sve i svašta ne zamjeram

reguliše krkljanac od automobila na kamenarima, kod trajekta i momčina se našla, naravno u pratnji tri cure, da mu iz auta dobaci, da mu *ebe majku..

kako je splasnuo kad ga je zaustavio i izveo iz kola ali iskočiše one tri cure i iskopaše oba oka saobraćajcu, jedva ga kolega spasio, odvedoše onoga momka malo da porazgovaraju a ove tri stadoše narikati
    'kuku pomozite, odvedoše ga, kuku ni kriva ni dužna, pomozite nam ljudi...'
    lelek živi

kakav prizor

srećom nije bio neki autobus sa strancima da to gleda...
    Dje mu nije svu glavu izotvara, klosharu bosanskome.

Thanks Thanks Given 
    185
    Thanks Thanks Received 
    63
    Thanked in
    44 Posts

Meni sezona nikad bolja!
    Povisio sam cijene 20% (ne kao ostali 300%), radim po malo od marta mjeseca, puni kapaciteti od 01.06 do 15.09!
    Lagano se puni i drugi dio septembra, bice nesto i u oktobru.
    Nema puno guzve na plazi, moze normalno da se proseta gradom, nije prevelika guzva po putevima, ma sto ces bolje! :dring:

A sad ozbiljno, neka im se ovo desilo (ostalim turistickim radnicima, meni je sezona super kao sto rekoh)!
    Zamislice se sledece godine pa ce cijene biti puno realnije! Malo su se zbunilli ove godine...

Ovako stvarno ne ide, ne mozes bez 100e izac´u grad, a bjez´

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oli da ti ja nadjem vijest dje je grchki policajac ubio (u smislu da je prestao da zivi) maturanta na ekskurziju?

Prdnjavo jedna, da si ikad bio u grchku zna bi kakva im je policija...

Page 21 of 722 FirstFirst ... 111718192021222324253171121521 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)