Quote Originally Posted by kEDOWN View Post
A sad su nasli da ih renoviraju
Mozda su renovirali zimus, uzdajuci se u najave dobre sezone?!

Quote Originally Posted by acs View Post
e pa ne mozemo ocekivat da silne kredite otplatimo iste sezone i budemo u plus da se kupi odma familiji po x5. ako ima kvaliteta klijentela ce doc kad tad,prepoznace narod to.a bilo koji biznis posebno ljetnji treba gledat da se ispalti i fino zivi na 3 4 sezone a ne iste stvarno.
mozda je bolje u 2godine zaradit po 10.000 nego jednu 15.000(na to sto si zajeba ljude) a sledecu 4.000
Ja nijesam ni spominjao da se odma otplati cijeli, al treba platiti ratu i u toku sezone i van nje, a prihodi su vecinom samo u sezoni... a svakavi troskovi uvijek.

Quote Originally Posted by Interpol View Post
Zasto bi tebe (ili nas) brinulo kako je onima sto su se uvalili u kredite da bi renovirali apartmane? Ne brine niko o stocharima i poljoprvrednicima sto muku muche godinama, sto ih pregazi uvoz konkurentne robe i ostalo gluposti o kojima nista ne znam... Da ne pominjem iste te "turisticke" radinke na $ever koje niko ne yebe 2%. Nije mi jasno kako je to NAS problem. Moj nije svakako, niti ce ikad bit. Ako si losh "biznismen", ne bavi se "biznisom". Kraj price.
Ja nijesam ni rekao da me to brine, vec samo da ima ljudi kojima nije svejedno sto nema velikog broja turista jer od njih zive. Inace, logika ti je super - ako niko ne brine o poljoprivredi aj da zapustimo i turizam...
btw. jesi li los ili dobar biznismen ne zavisi samo od tebe, vec i od ekonomskog ambijenta koji drzava stvori...