View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 145 of 2253 FirstFirst ... 45951351411421431441451461471481491551952456451145 ... LastLast
Results 3,601 to 3,625 of 56301

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    ja sam ubijedjen da ce nam 3x teze bit protv bugara nego li protiv italije.
    i mene je strah tih prvih utakmica, ako uzmemo 4boda eto borbe za 2 mjesto!!!!!!
    Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Protiv Italije 15. oktobra igramo u Leceu ,stadion Via del Mare'.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

uuuuu odlicno....nije bari ali je to tu blizu.......iinavazijaaaaaaaaaaaaaaaa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odlicno! Znam da je blizu barija ali neka neko baci kartu ako nadje.
    Kakav je proces oko vize nekad su davali lagano ali su u zadnje vrijeme poceli da zajebavaju, kako je sad?

EDIT evo karte ako treba kome http://www.pictures-europe.com/italy/map-italy.gif
    Last edited by chesterfield; 17-07-08 at 00:57.

bad-boy Guest

Malo se teze dobija vize, jer mnogo zahtjevaju.
    Vadio sam je prije 2-3 mjeseca, dobro su me namucili.
    ps. Pogle kartu pise "Serbia", uuu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nama treba odbrana cijela, od desnog do lijevog beka. Sa ovim sto sad imamo nemamo se ama bas nicemu nadati u kvalifikacijama, u kojima ce i najmanji kiks da se debelo naplacuje, sto nam je jako slikovito pokazala Rumunija, je li..

Quote Originally Posted by Plejmejker View Post
    U Podgorici je remi u najgorem slucaju,jedino ako zabari ne dadnu gol iz neke frljoke inace su poznati po tome.Ali uz maksimalnu angazovanost i podrsku sa tribina OGROMNE su sanse za pobjedu

znaci...u PG remi osiguran,a OGROMNE SANSE ZA POBJEDU

protivnici--zabari,sudije
    Meni je jedna tetka jako slaba pa reko' da te pitam da mi reces ima li kakve sanse barem to do nove godine da se prosvercuje nekako..?
    roll tide

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Ne trebaju nam uopste novi igraci u odbrani (niti mozemo naci bolje).

Najbolji stoper Rusije je Denis Kolodin... igra u tandemu sa Tanasijevicem u Dinamu, znaci Tanasijevic nije nimalo gori od njega.

Batak igra u jakoj ligi, ima dosta iskustva, dakle ni u njemu nije problem. Pavicevic je doveden kao pojacanje za klub u Bundesligi.

Vratimo Bozovica, jednog od najboljih u rumunskoj ligi, na lijevog beka (dje i igra u klubu), i eto ti odbrana...

Za rezerve imamo Vujadinovica, Ognjanovica, Pejovica, Jeknica... nije neka klasa, ali opet dosta solidno, narocito Vujadinovic.

Opet smo i tu po individualnom kvalitetu bolji od velikog broja evropskih selekcija srednjeg ranga. Nisu igraci krivi (sem nesrecnog Jovanovica) sto odbrana curi zato sto ekipa nije takticki uigrana da valja. Tu je opet kriv (ne)strucni stab.

Ne hvali nam kvaliteta niti u jednoj liniji tima, to ne moze biti izgovor. Trebali bi da budemo ravnopravni u igri i sa Bugarskom i sa Irskom, a ako ne budemo... sto se mene tice, zna se ko je za to odgovoran.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Ne trebaju nam uopste novi igraci u odbrani (niti mozemo naci bolje).

Najbolji stoper Rusije je Denis Kolodin... igra u tandemu sa Tanasijevicem u Dinamu, znaci Tanasijevic nije nimalo gori od njega.

Batak igra u jakoj ligi, ima dosta iskustva, dakle ni u njemu nije problem. Pavicevic je doveden kao pojacanje za klub u Bundesligi.

Vratimo Bozovica, jednog od najboljih u rumunskoj ligi, na lijevog beka (dje i igra u klubu), i eto ti odbrana...

Za rezerve imamo Vujadinovica, Ognjanovica, Pejovica, Jeknica... nije neka klasa, ali opet dosta solidno, narocito Vujadinovic.

Opet smo i tu po individualnom kvalitetu bolji od velikog broja evropskih selekcija srednjeg ranga. Nisu igraci krivi (sem nesrecnog Jovanovica) sto odbrana curi zato sto ekipa nije takticki uigrana da valja. Tu je opet kriv (ne)strucni stab.

Ne hvali nam kvaliteta niti u jednoj liniji tima, to ne moze biti izgovor. Trebali bi da budemo ravnopravni u igri i sa Bugarskom i sa Irskom, a ako ne budemo... sto se mene tice, zna se ko je za to odgovoran.
    donekle se slazem sa tobom...a to je da ni mene Filipovic nije odusevio za ovih godinu i nesto dana, cak mi je ponekad djelovao kukavicki i bezidejno...a cini mi se da nema ni neki autoritet...ali mislim da bas i nemamo toliko trenera da ih mijenjamo kao carape, a i realnost je da ce Filipovic ostati makar ovaj ciklus do SP, a vjerovatno i duze...vidis onog nesretnog Vlaisavljevica, no da ne ulazim u tu pricu...

sto se tice odbrane , ne mogu se sloziti sa tobom...Tanasijevic je jedna rupa velika, covjek niti moze da skoci, niti je brz, niti se dobro postavlja...a uz to je star, kao i Batak, koji je nesto bolji...Jovanovic je nula od igraca koji jedino kod Filipovica moze da igra, iz ko zna kojeg razloga....Filipovic bi morao zvati Dzudovica, covjek je dugo godina kapiten ruskog prvoligasa i dobar je igrac...takodje Vujadinovica iz CSKA Sofije,a mislim da je Filipovic prelako odustao od nekih igraca, koje bolje da ne spominjem sad

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Vujadinovića ovih dana traže Fiorentina, Everton, Udineze, Lokomotiva i Spartak iz Moskve, Rapid iz Bukurešta, Hofenhajm... a Vlaisavljević je htio da on bude rezerva

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zna li ko dje moze da se kupi dres reprezentacije sa imenom pozadi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

tanasijevic nema pojma od igre!
    on je naj slabi u nasu odbranu...

bozovic-vujadinovic-batak/jeknic-pavicevic
    ovaku bi trebali da igramo, ali problemje da i batak igra normalno na lijevoj strani.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by [kinetic] View Post
    Vujadinovića ovih dana traže Fiorentina, Everton, Udineze, Lokomotiva i Spartak iz Moskve, Rapid iz Bukurešta, Hofenhajm... a Vlaisavljević je htio da on bude rezerva
    a dobro Vaisavljevic je odvno dokaza da je neznalica u sportu kojim se bavi ,tako da to nije nikakav kriterijum
    AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

15 oktobra okupacija lecce-a
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by c00li0 View Post
    Jovanovic je nula od igraca koji jedino kod Filipovica moze da igra, iz ko zna kojeg razloga....
    onaj samo neka je zdravo...
    Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Htjedoh reci da je Tanasijevic jedino "rupa" kod Filipovica, a nekim cudom se u Rusiji odlicno snalazi.

Ja Tanasijevicu ne izbrojah nesto mnogo kikseva koji su njegova licna krivica, i ako igra na najosjetljivijoj poziciji u timu, i uz to je i najstandardniji (s obzirom na povredu Bataka tokom zadnjih par meceva). Prekidi, kretanje i postavljanje u odbrani opet spadaju u takticku (ne)spremnost ekipe.

I dalje mislim da je Jovanovic jedini igrac koji je individualno odigrao katastrofalno i koji treba da leti iz ekipe. I Pejovic je tu negdje, mada se od njega mnogo vise nije ni moglo ocekivati zbog nedostatka iskustva i kvalitetnih utakmica. Njih dvojica redovno gube dobijene duele, ispucavaju loptu u aut, grijese pri dodavanju i slicno.

Opet ne znam o cemu pricamo kad Filipovicu ocigledno nije jasno da postoje i druge formacije osim defanzivne 4-4-2 koju mi stalno igramo i gdje je zamisao da napadi idu preko krila. Na stranu to sto mi klasicnih krilnih igraca nemamo i sto nemamo pozicione napadace kojima je specijalnost da reaguju na ubacene lopte u sesnaestercu i sto nam jedan od najboljih igraca, inace poluspic, igra kao ljevak na desnom krilu, itd itd.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vidim da mi niko ne odgovara pa da ponovim pitanje, "zna li ko ima li dje da se kupi ****** dres nase reprezentacije?"

bad-boy Guest

Sto se tice Budve, nema.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nema nazalost jos uvijek
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e bruka...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bogavac radi training u mainz 05
    i watched the game fiorentina-barcelona live on tv
    jovetic was bombeeeeeeee!!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by [kinetic] View Post
    Ide u Udineze, zavrsena stvar!

- Sve se odigralo kao u akcionom filmu, pošto je generalni menadžer Udinezea Pjetro Leonardi došao u Sofiju i bukvalno me pokupio sa treninga. Dva kluba brzo su postigla dogovor, a ja sam imao samo 45 minuta da se spakujem i pozdravim sa već sada bivšim saigračima. Proteklih dana u klub su dolazili predstavnici Kelna, Lokomotive Moskva, ali Udineze jednostavno nije pitao za cijenu – kazao je za “Vijesti” Vujadinović, dok je u društvu Leonardija na rimskom aerodromu čekao let za Trst kako bi se priključio novim saigračima. Visoki defanzivac danas će biti predstavljen italijanskoj javnosti, nakon čega će sa ekipom otputovati na pripreme u Grčkoj.

Pretpostavlja se da je Udineze za 22-godišnjeg štopera štopera platio preko pola miliona eura, koliko je bio spreman da plati Dinamo Bukurešt, ali je CSKA tu ponudu glatko odbio. Bugarski mediji ranije su objavili da će šampion Bugarske Vujadinovića pustiti ukoliko neki klub plati 900 hiljada eura.
    Tokom prelaznog roka interesovanje za bivšeg mladog reprezentativca Crne Gore pokazali su Fiorentina, Everton, Lokomotiva i Spartak iz Moskve, Rapid iz Bukurešta i novi član Bundes lige Hofenhajm.
    Vujadinović je rođen u Beogradu 17. jula 1986. godine, a nakon epizode u Zeti (sezona 2004/05) i odlaska u Radnički iz Pirota, zaigrao je za mladu reprezentaciju Crne Gore. Na zvaničnom debiju, u Sofiji protiv Bugarske, dao je veliki doprinos trijumfu i time obezbijedio angažman u CSKA.
    Društvo u Udinezeu, koji će se takmičiti i u Kupu Uefa, praviće mu Di Natale, Kvaljarela, Obodo, Floro Flores...
    Udineze je već dugo godinama poznat kao klub koji dovodi mlade igrače, koji karijeru kasnije nastavljaju u velikim evropskim klubovima. Dres “zebri“ između ostalih nosili su, Jakvinta, Birof, Janker, Sensini, Jorgensen, Muntari, Apija, Jankulovski... (Vijesti)
    Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Heh, osvajamo Serie A polako.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja sam ubijedjen da ce nam 3x teze bit protv bugara nego li protiv italije.
    Crnoj Gori ce biti najteze protiv Gruzije i Kipra, momcadi koje su jako opasne (to su dokazale pobjedjujuci jace ekipe od sebe) a gdje "narod" ocekuje pobjede...
    Bugarska i Irska su ipak favoriti protiv CG (oni ce se sami takvima sigurno smatrati), oni su ti koji moraju pobjediti, za njih je svaki izgubljen bod sa CG neuspjeh...

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Pomamio se Purovic, na prvom pripremnom mecu sa Kajzerisporom dao dva gola, jedan petom, drugi iz voleja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto se folira onaj Simon onako, pih..

kako svima puca qurac za fudbal..
    roll tide

Page 145 of 2253 FirstFirst ... 45951351411421431441451461471481491551952456451145 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)