Sad mozes pratit pecanje i kako se spremaju pastrmke ...
Da ne rece,znas kad bi ja vidjela..Nema,nisu naivni!To je najmanje sto su mogli da urade..Znaju da se ne smiju razbacivat' s korisnicima...
Ono je bila diskriminacija,a mogli su lijepo vratiti TV5 MONDE,kanal je vrhunski i ne moze se porediti s ovim..Al' ajd,da ima francuskog,ima..vise im ne mogu skakat'po glavi ko prije..Ali chasse&pęche!:lolblue:
Sad mozes pratit pecanje i kako se spremaju pastrmke ...
Ih,ima da se rasturim!:lolblue:
ali stvarno,nisam obratila paznju..jer nemamo pretplatu na dodatni..navikli na ono crnilo..![]()
Last edited by sarafr; 13-07-08 at 15:56.
Ne znam ni sam tačno, ali kad mi je izašla ta reklama za Cafemontenegro - sistem mi je ponudio više informacija pritiskom na dugme "OK", i onda sam ja to dugme i pritisnuo - međutim, dobio sam kao nekakvu poruku da taj servis nije dostupan putem HDMI kabla (error nekakav), pa se pitam: da li će Cafemontengro funkcionisati na HDMI kabal, jer ne bih priključivao i SCART i HDMI pa prebacivao kanal tamo-ovamo da bi mogao da gledam Cafemontenegro... :?
OK, znam pricu, podrzani ruteri su ....
Zanima me u cemu je problem sa ostalim ruterima? Zasto ne mogu? Kakva su podesavanja za iptv+adsl? Kako se "odvoji" iptv na prva dva ethernet porta, a net na druga dva? Glup je odgovor koristi 1,2,3 nemoj da ti pada na pamet da ista drugo diras. Objasnjenje?
- Kingdom Saint Vracha 4ver :devil: -
Kanal Chasse Peche presao u Start paket ? Odlicno![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Ne, on je u plus paketu.
@mason
Nisu zadovoljili odredjene zahtjeve. Pored dva vrhunska routera pirelli i thomson, ti bi da koristis neki treci? Ako imas neki problem sa thomson/pirelli kontaktiraj tehnicku podrsku ili pogledaj druge teme na ovom forumu koje su "specijalizovane" za te routere![]()
Last edited by Sale; 15-07-08 at 00:37.
Vrhunski ruter? Moram da provlacim 10 metara kabla jer mi wireless ne funkcionise na pomenutu duzinu kroz jedan zid!? Linksys-ov je wireless adapter koji provjereno radi kako treba. I nemoj mi reci da je Linksys los ruter.
U kojoj temi mogu da dobijem odgovore na ovo sto pitam? Ova mi je najpribliznija.
Mozda si spustio snagu WiFi-a, ako ne znas da to podesis, kontaktiraj tehnicku podrsku da ti objasne. Imam isti router i imam signal (sa najmanjom snagom) u cijeloim stanu.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
@ Sale, sto bi sa kanalom PRO TV, zasto ga ne ubaciste a vec nekoliko dana radi na veliko????? A isti ste najavili da cemo dobiti nov kanal "sredinom mjeseca"!!!! Mora da je bila "neka greska" te se CHASSE-PECHE mogao gledat u osnovnom paketu.....ili...... Posto je NAZALOST FOX MONTENEGRO odustao od emitovanja, zasto ne D O D A T E FOX SRBIJA, kanal je odlican????
Uh, dobro bi bilo kad bi imali Fox Crime!
Što se tiče Pro TV - ide test signal, logotip, dvije trake sa novostima i muzika. Nema se što viđeti sem povremeno Podgorička džada uživo (kružni tok itd.). Ma da - muzika nije loša, pa kod mene piči ProTV sa obične antene i ovakav kakav je ...![]()
A bio sam malo u offside-u ovih dana (zenio se). Eto, pozdrav svima, opet sam tu
Moram da preselim adsl i extra-tv sa jednog broja na drugi (preselio sam se), pa mi je gospodja zaposlena u t-com shopu rekla da ce sve biti zavrseno brzo. Intervenisao sam u petak, potpisao ugovore neke i sjutra treba da se izvrsi selidba (opremu sam prenio i sad cekam srijedu).
Nadam se da nece biti problema... Treba mi internet za posao...
Vidio sam i da je krenuo protv, neki live web camovi, muzika i logo. Iskreno, logo i kompletan njegov styling i styling njegove pozadine me podsjecaju na one tv-shopove i travel kanale. bah... vidjecemo
Last edited by =]Vlado[=; 15-07-08 at 12:33.
ne znam, nemam, ne mogu, necu
oni su vlasnici i televizije DUGA, nadam se da takva nece biti!!! onda bi to uzas bilo!!!Vidio sam i da je krenuo protv, neki live web camovi, muzika i logo. Iskreno, logo i kompletan njegov styling i styling njegove pozadine me podsjecaju na one tv-shopove i travel kanale. bah... vidjecemo
@Vlado
Oo,nek'je sa srecom!![]()
Spustio snagu wi-fi? Kako da je pojacam? Zvao sam tehnicku podrsku i djevojka koja se javila nije znala sto je pitam. Pocela da mi prica da mijenjam kanale.
E hvala, hvala
Evo da castim turu i na ovom pod-forumu :dring:
Uh opet mi se smucilo od onoga logoa i animacije kanala protv. Uh uh, 90s all over again... Kunem vam se da je styling onoga kanala ala tv shop... Znam da nece biti tv-shop, ali na to mi lici.
Svaka cast za dobru upotrebu NextLimit Realflow-a od strane ekipe koja je radila "vodene" animacije za TV Vijesti. (moje omiljeno parce softwarea).
![]()
ne znam, nemam, ne mogu, necu
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks