Originally Posted by
Sopocanac
sta bi ti recimo rekao da hoces da kupis audi a4 nov i nema prodavca audija recimo u crnoj gori nego u srbiji i prodavac u srbiji ti ga prodaje 4 puta skuplje od njegove cene u nemackoj? oterao bi ga u pm zar ne?
Ne bih, nego bih posla u Njemacku da ga kupim? Je li ti palo to na pamet? A i mnogo bi me jeftinije kostalo...

Originally Posted by
Sopocanac
eto zato ja vise ne dolazim u crnu goru niti cu dolaziti dok ne naucite neke stvari .....
Najispravnije moguce rjesenje, ali ne dok mi naucimo, nego dok ti naucis neke stvari...Najbolje ti je da u Tursku kupujes kajsije tamo su jeftinije nego u Srbiju:joint:

Originally Posted by
Sopocanac
za mene je bezobrazluk prodavati tresnje 6e, traziti 10E za 2 lezaljke i suncobran i prodavati kajsije za 4E i ako one kostaju u srbiji 1 euro, i svi znamo da se maltene svo to povrce i voce doteruje iz srbije ili makedonije u crnu goru...
sta bi vi rekli recimo da dodjete u srbiju i kilo njeguskog prsuta kod vas kosta recimo 10E a da vam ga mi prodajemo za 50E?
Nemo da jedes tresnje ako su ti skupe!?
A prsutu nikad ne bih kupila u Srbiji, kad je ovamo jeftinija...pa ne no jel'?:joint:
Opusti se sopocanac...ti si srecan sto ides u Egipat, mi jos srecniji zbog tebe...koja je muka na tebe mili brate...bogomi ka da ti je krivo sto neces doci u CG?! Ponasas se ka ona lisica iz basne, kad joj je grozdje nedostupno, onda joj je kisjelo?!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks