Dje da nadjem zadnji lonac za 145-icu?
Evo jedan wallpaper za ljubitelje Alfi![]()
Dje da nadjem zadnji lonac za 145-icu?
Kod Fandja isto....
a imash i "budzene" na zlaticu, auspuh servis popovic,,,
Koliko se krecu alfe 33,1.7 ie 90-o godiste?
Nikoliko, nema ih....
Zavisi jel 16V ili 8V, sve u svemu vishe vrijedi auto nego sto se prodaju (od 400 do 1000)
Moze ona za relativno male novce da se sredi da bude bombon!
Jeftina je za odrzavanje, vjerovatno ima simpaticnu opremu (za to godiste) i naaaaamrtvo se vozi, dakle moja preporuka, upani u klub (www.oltretutto-arcg.com) i dobicesh dosta savjeta, a ako je budesh prodavao, mozda je tamo i prodash...![]()
treba 200-300 eura da se ulozi u nju da bi bila tip top(za to god. naravno).nije to puno.nego,kako su cijene goriva krenule+registracija+odrzavanje,ne znam koliko se vise isplati voziti auto osim kad je stvarno potrebno.oko 1500 eura je potrebno za navedeno godisnje(i to da se stekas).za te pare imas 3 puta dnevno voznju taxijem.ali merak je merak...i borovi su borovi...![]()
E vala s fandjom sam zavrsio posa za stalno. Odem da mi promijeni svjecice, zajebe mi diznu i sad mi auto trokira. Natezah se s njim po nedjelju dana ka i vazda, i jos mi veli dobro ce to bit dok ne pane prva kisa. Imah poginut na sred raskrsnice mi stade auto a fap vozi 80 na sat. E bruka zaista od majstora, odes da zavrsis jedan posa, on ti orvori drugi i onda ga molis da ti zavrsi to sto ti je pokvario.
:hammer:E zivo zanima kako je to uspio da izvede Vidocq
sto mi se cini da znam ko je MiToQ4![]()
![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
A kakav je onaj servis na izlazu id podgorice prema Nikšiću kod DAK petrol pumpe...
...nikakav...
moguce Stefane...
zna li ko dje bih mogao da prochistim hladnjak,poshto sam se imao zapalit juche? temperatura je pochela nenormalno da se dizhe,posebno kad idem uz brdo i kad sam u nekoj guzhvi,pa pretpostavljam da se hladnjak zachepio...ventilator se pali sasvim regularno,puva to shto mozhe,no ne mozhe kukavac postic da stabilizuje temperaturu jer ona eksponencijalno raste...u pitanju je alfa 33, 1.3ie. i koliko bi moglo to koshtat?
http://www.autoportal.hr/20080801307...nu-id-103.html ...zanimljivo
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
Odavno ne procitah veci broj gluposti na jednoj strani......
Nije to, nego ovo veze nema...
Saradnja sa BMW-om je trebala da bude samo u dilerskoj mrezi u USA, ostale stvari napisane odje su glupost...
trgovah danas zadnji spojler koji namjeravam da stavim na moju alfu 33,ali prije toga treba da se lakira,poshto je totalno matirao.zna li ko kako mogu to sam da uradim (shto mi je sve potrebno), poshto mi je merak da to sam uradim. ako za*****,otici cu kod lakirera.evo kako izgleda
Odes i kupis osnovnu + ti zamEse tu koja ti treba......Pripremis spojler..smirgla u postepenim gradacijama itd....onda osnovna boja...pa ta zamEsana....naravno moras imat kompresor i pistoLJ....i prostoriju dje nema prasine, pozeljno dorba ventilacija da je...itd...![]()
...zakljucak, plati da ti to zavrsi majstor dok popijes kahvu nedje jer neces to sam zavrsitbar ne jeftino...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks