problem jedino rijesiti sa UPS kao sto sam ja inace nevrijedi nista drugo. Treba t-com komotno da ga isporucuje ko dodatnu opremu uz ove rutere. Inace d-link je majka za sve bio
problem jedino rijesiti sa UPS kao sto sam ja inace nevrijedi nista drugo. Treba t-com komotno da ga isporucuje ko dodatnu opremu uz ove rutere. Inace d-link je majka za sve bio
Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-
Sto ovi odgovori u prevodu znace? da ili ne? pitam zato sto su mi ovi iz t-com rekli da ne moze nikako...
Back to the future primitive.
Ne znam za ostale, ali meni Speedtouch i izgleda i radi perfektno.
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Ja imam Pireli i radi super... Mislim da će te glava manje boljeti ako ne experimentišeš sa D-Linkom. Kupi sebi jedan APC i riješi se glavobolja. Ja ni to ne uzimam jer mi je router od extra TV -a pod "konsignacijom" tak oda me to ne zanima.
Podrzani routeri za IPTV su oni koje vam inace donese tehnicar, a to su D-Link 360R modem (IPTV only), Pirelli (IPTV+Internet), Thomson (IPTV+Internet).
Ne preporucujem experimentisanje sa ostalim D-Link routerima, jer nisu zvanicno podrzani.
Last edited by Sale; 09-07-08 at 10:16.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ocemo li to ostat i bez Pro tv , sjutra im istice rok ?Da vidimo oce li se ARD drzat onog sto su rekli .
Emituju color bar i logoah da ima i ton 1 KHz
![]()
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Last edited by =]Vlado[=; 09-07-08 at 11:38.
>> frm extra tv FAQs: . . . pitanje br9: "Interesuje me da li je lista ponudjenih kanala u start paketu konacna ili ce se siriti? Zasto se u ponudi ne nalazi moj omiljeni kanal?" . . . odgovor: "Lista kanala ce se siriti" >>> . . . da, brzinom mraka. :-) btw kakvi adult movies u ponudi! ha
Hoće li X-Dream biti titlovan jer ovako - teško mi je da shvatim radnju filma? :mrgreen:
haha mene zanima oce li bit titlovan "Penzici u akciji" !? :-) Devil, kakve sve filmove ljudi snime. .
ahahha freaks :mrgreen:
Pa dabome, ne znam ko su dobri a ko loši likovi. :mrgreen:
a i ne mozes da shvatis kraj,da vidis da li pobjedjuju good guys ili bad guys.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Srecom dobro znam engleski pa mi ne trebaju titlovi za te filmove, no sve razumijem sto kazu tamo :oops:
najinteresantnije od svega je to sto nikad na kraju ne zavrsi brakom ko u spanskoj sapunici-kakvi freakovi
Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-
Mislite li popravljati NOVU Tv :mad::mad::mad:?
Krenuo testni signal Pro tv ,Sale kad ce biti uvrsten u listu kanala .
kad bi neko otkrio, odakle im ovaj izvanredan signal ? :mad:
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks