Page 119 of 1170 FirstFirst ... 19691091151161171181191201211221231291692196191119 ... LastLast
Results 2,951 to 2,975 of 29227

Thread: Tenis

bad-boy Guest

Nerealno bi bilo da Rafa dobije u 3 seta.
    Zasluzeno su igrali 5 setova.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kralj je i dalje na vrhu.Pored ovoliko dushmana protiv sebe,nije ni chudo sto je izgubio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Zodiac View Post
    Kralj je i dalje na vrhu.Pored ovoliko dushmana protiv sebe,nije ni chudo sto je izgubio.
    Da, slazem se. Nevjerovatno je koliko su ga samo mediji pritiskali. Gotovo da nije bilo normalnih tekstova, vec sve nesto u fazonu "Moze li Federer odoljeti Nadalu", "Blizi li se kraj vladavini" i slicna s***a. Sad cemo vidjeti Nadala u toj poziciji, tek treba da pokaze od cega je napravljen. Ja licno smatram da on nema Federerovu smirenost da toliko dugo trpi pritisak, ali vidjecemo

Thanks Thanks Given 
    630
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    59 Posts

Quote Originally Posted by tony_m View Post
    Jao, gre'ota za federera, bas mi je zao bebicu. Osvojio je 5 vimbldona i to mu je dosta, juce on nije zasluzio pobjedu, a za 5 setova zahvalite kisi. Da nje nije bilo rezultat bi bio 3:0 za rafu. Moralo je to da mu se dogodi, odmah poslije rolan garosa je nervozno i nadmeno rekao - osvojicu vimbldon.
    Word. Milo mi je, da se ne kurči više s tim vimbldonom. Aj sad igraj, mudo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Federer je umjetnik,gospodin. Ne igra se vimbldon u majicu bez rukava
    TnT.... simply the best....

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

federer mi je vazda miliji bio jer igra sa lakocom. snaga i brzina mu nisu neki aduti, ali je umjetnik. sve sa jednom rukom, genije pravi... ali kad mu vidim one kukale misice, a nadal ka zivotinja iz kaveza neka....
    i ima taj aristokratski look, dok ce Nadal uvijek biti babun....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by LimiT View Post
    Ne ide se svako malo(tesko da jedan servis preskoci)rukom put pozadine da bi se izvukao problematicni donji ves.. a iza tebe sva teniska elita..lijepo bogami..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Winamp View Post
    Word. Milo mi je, da se ne kurči više s tim vimbldonom. Aj sad igraj, mudo.
    Vazno je da si ti mudo, za Fedexa cemo lako, ona je pokazao hiljadu puta da ih ima kao malo ko

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To je to :hardrock:
    A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

a kako su mi smijesni ljdu sa komentarima tipa: kraj za federera, nadal je najbolji.nikad vise wimbledon nece odvojit i takve gluposti.isti oni koji su pocetkom godine rekli da ce djokovic do aprila da stigne nadala a do krajua avgusta i federera.

Strucnjaci pusti, Nadalu svaka cast na prikazanoj igri ne samo sinoc nego cijele godine.-velieki je borac i odlican igrac.Dobio je fedexa bez izlazaka na mrezu. Svaka mu cast.
    Ali, polakooooo...nije najbolji....nije jos uvijek br. 1, nema najvise osvojenih turnira, nema najvise osvojenih GS...zato batalite sa tom glupom pricom. Ako Nadal svaki put (iz kurtoazije ili ne) ponavlja da je dobio najboljeg igraca na svijetu svih vremena onda ni Vi njegovi navijaci mozete da pricate kontra te price. I nemojte da prduljecate (ovako vele buksovci) kako je federer "digao nos" jer to uopste, ali uopste nije istina. Svaki put ispostuje protivnika do kraja, bez ijednog provocirajuceg poteza tj. gesta ali nekima ni to ne valja - kao sto neki ne navijaju za njega jer je "hladan" (a ustvrdise usput kako unutra "gori").

Roger Federer (5x Wimbledon, 4x US Open, 3x Australian Open) i Rafeal Nadal (4x Rolland Garos, 1x Wimbledon) su 2 ubjedljivo najbolja tenisera na svijetu (u ovom momentu nadal je u boljoj formi) a iza njih je jedna velika prazninaaaaaaaaaa................................. .................................................. .................................................. ....................................
    Last edited by laciale; 07-07-08 at 18:28.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

bad-boy Guest

Upotpunosti se slazim s' tobom.
    Svi jebo*e vele "kraj za Federera, ovo ono trte mrte..."
    Polako, da vidimo sto ce biti na "US" i "Australian".
    Ima jos da se igra.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Heheh, teško da će Nadal ponovo dobit' Federera poslije ovoga
    there is no dark side of the moon. as a matter of fact it's all dark.

Thanks Thanks Given 
    412
    Thanks Thanks Received 
    475
    Thanked in
    236 Posts

e svaka ti čast, sad sam htio da kažem to, prije nego sam pročitao..... Mrzim što nosi majicu bez rukava i što gleda protivnika ka da mu je najveći krvnik u kuću......
    EDIT: Ali ne kažem da igra loše, daleko bilo....
    Last edited by the Genius; 07-07-08 at 23:04.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja uvijek navijam za Nadala, ali bi vise volio da je Fedex dobio ovo pa da pretekne Samprasa po broju osvojenih turnira, e se od Amerikanaca ne moze vise disat. Sljedeci je US Open, pa da vidimo. Bice tesko i za Nadala i za Fedexa i za Novaka, ali kako god bilo nek bude lijep tenis i naravno nek osvoji onaj ko zasluzi najvise i ko prikaze najbolju igru na turniru.
    Io ci credo!

Welcome

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Default Wimbledon 2008

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    federer mi je vazda miliji bio jer igra sa lakocom. snaga i brzina mu nisu neki aduti, ali je umjetnik. sve sa jednom rukom, genije pravi... ali kad mu vidim one kukale misice, a nadal ka zivotinja iz kaveza neka....
    Ja ne znam shta zapravo ljudi pokushavaju da objasne s ovim konstatacijama tipa "Makse, Federer je gospodin, Nadal lichi na majmuna..."

Znachi li to da je Federer zbog toga bolji od Nadala?
    Zbog toga shto ne pravi grimase i ne izliva emocije tokom mecha, sem shto povremeno stisne pesnicu kad se izvadi iz govana do gushe jer ga Nadal ubija od igre?

Kao i u svakom sportu, i u tenisu je bitno sebe bodriti.
    Tamo nemate saigracha da vam kazhe "DOBRO JE!", jednostavno motiv i snagu morate da crpite iz svog stomaka, jer ste sami s protivnikom.

Mozhe Federer vama bit gospodin i shminka kolko god 'oce, mozhe se zagrijavat u onaj pulover shto ga ja nosim kad imam neku svadbu kod rodbine, ali jedno je sigurno - novi kralj tenisa je doshao, a to je Rafael Nadal.

Definitivno godina u znaku Shpanaca, osvojili su i fudbalsko prvenstvo i najveci Grand Slam u tenisu. Ne postoji JEDNA JEDINA MRLJA koja moze umanjiti uspjeh Rafaela Nadala.

Inace, ljubomora je chudo. Mnogi ga mrze zbog toga shto je napucan. Pa kakve veze to ima? Je li Bog dao da momak lijepo izgleda + da dobro igra?

Igra u majicu bez rukava - igra zbog toga shto mu je tako za nekih 30-40% lakshe da pomjera ruke. Zbog chega se kosharka igra u majici bez rukava?
    Zbog chega odbojkashi uvijek zavrcu rukave na ramenima dok igraju?
    Zbog chega je odbojkashka reprezentacija Brazila pochela da igra u majicama bez rukava?
    Zbog chega je Kamerun jednom prilikom bio primoran da pravi nove dresove, kada su krenuli na Svjetsko prvenstvo u dresove bez rukava?

Smijeshni su razlozi kojima pokushavate da opravdate jedan totalni debakl Federera u ovoj godini. Jednostavno, doshao je bolji i psihichki jachi chovjek.

Obratite samo pazhnju na njegove izjave prije pochetka turnira, i osvrnite se na ono shto je Djokovic prichao. I Federer.

Pogledajte gdje je jedan, a gdje druga dvojica?
    Respekt prema protivniku + znanje, tehnika i snaga su recept za uspjeh.
    A Rafael Nadal ima sve.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo i jedno žensko gledište:

Federer je gospodin kbsz.

Rafa je faca i po, zgodan, moćan tip i ljepši od Feda 100.000. puta!

A tek što igra fenomenalno! Svaka mu čast. Čak sam i zbog još jedne stvari navijala za njega-na Rolan Garosu je on pobijedio Đokovića.E, pa ja ako moram da gubim, neka to bude od najboljeg! tako i Đoković može da kaže da je izgubio od najboljeg! (ovo na wimbldonu, ne znam što mu bi, propast svih, i Anu mi je žao, ali valjda se neće više opuštati pred takve turnire).
    kako se ko rodi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post

bili fanovi ili ne..correct!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Ja ne znam shta zapravo ljudi pokushavaju da objasne s ovim konstatacijama tipa "Makse, Federer je gospodin, Nadal lichi na majmuna..."

Znachi li to da je Federer zbog toga bolji od Nadala?
    Zbog toga shto ne pravi grimase i ne izliva emocije tokom mecha, sem shto povremeno stisne pesnicu kad se izvadi iz govana do gushe jer ga Nadal ubija od igre?

Kao i u svakom sportu, i u tenisu je bitno sebe bodriti.
    Tamo nemate saigracha da vam kazhe "DOBRO JE!", jednostavno motiv i snagu morate da crpite iz svog stomaka, jer ste sami s protivnikom.

Mozhe Federer vama bit gospodin i shminka kolko god 'oce, mozhe se zagrijavat u onaj pulover shto ga ja nosim kad imam neku svadbu kod rodbine, ali jedno je sigurno - novi kralj tenisa je doshao, a to je Rafael Nadal.

Definitivno godina u znaku Shpanaca, osvojili su i fudbalsko prvenstvo i najveci Grand Slam u tenisu. Ne postoji JEDNA JEDINA MRLJA koja moze umanjiti uspjeh Rafaela Nadala.

Inace, ljubomora je chudo. Mnogi ga mrze zbog toga shto je napucan. Pa kakve veze to ima? Je li Bog dao da momak lijepo izgleda + da dobro igra?

Igra u majicu bez rukava - igra zbog toga shto mu je tako za nekih 30-40% lakshe da pomjera ruke. Zbog chega se kosharka igra u majici bez rukava?
    Zbog chega odbojkashi uvijek zavrcu rukave na ramenima dok igraju?
    Zbog chega je odbojkashka reprezentacija Brazila pochela da igra u majicama bez rukava?
    Zbog chega je Kamerun jednom prilikom bio primoran da pravi nove dresove, kada su krenuli na Svjetsko prvenstvo u dresove bez rukava?

Smijeshni su razlozi kojima pokushavate da opravdate jedan totalni debakl Federera u ovoj godini. Jednostavno, doshao je bolji i psihichki jachi chovjek.

Obratite samo pazhnju na njegove izjave prije pochetka turnira, i osvrnite se na ono shto je Djokovic prichao. I Federer.

Pogledajte gdje je jedan, a gdje druga dvojica?
    Respekt prema protivniku + znanje, tehnika i snaga su recept za uspjeh.
    A Rafael Nadal ima sve.
    Onaj sigurno ne nosis :lolblue:
    I ne smeta meni sto on igra bez rukava i sto je ''napucan'', sta vise ne smeta mi on uopste, al' jedno je sigurno, Federer je kralj bijelog sporta !!!
    A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by oktagon View Post
    Federer je kralj bijelog sporta !!!
    Kad pretekne Samprasa onda se to moze konstatovati.. Za sada je samo broj 1 na listi, a koliko ce to trajati ostaje da se vidi na US Open-u
    Io ci credo!

Welcome

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ovaj topic se pretvori u pricu o tome ko je ljepsi i ko se ljepse nosi na terenu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    7 Posts

Rafael Nadal je tunelom ispod Lamanša iz Pariza stigao do Londona i ujedinio dva pehara, što se oduvek smatralo nemogućom misijom. Tako je momak iz Majorke osvajanjem Vimbldona zapušio usta brojnim kritičarima, pre svega na američkom kontinentu, koji su ga stalno proglašavali „jednodimenzionalnim“ teniserom osuđenim da pobeđuje samo na šljaci.

Ono što su u finalu prikazali Federer i Nadal svakako je morao da vidi i Novak Đoković, koji će Vimbldon 2008. pamtiti po neočekivanom porazu od Marata Safina. Jučerašnji broj „Tajmsa“ objavio je da je Novak iz Italije pratio finale Vimbldona i da je poslao SMS svom PR menadžeru Benitu Perezu Barbadilju u kojem je pisalo: „Imam još mnogo toga da naučim“. Barbadiljo, zanimljivo je, radi isti posao i za Nadala.
    .banner_text_link{text-align: right}.banner_text_link a{font-size: 12px;color: #ccc}.banner_text_link a span{font-size: 10px;}.banner_text_link a:hover{color: #666}
    Nastavak teksta ▼

Posle uzbudljive dve nedelje na travi, mediji prenose da je naredni zadatak novog vimbldonskog vladara da „ukroti Njujork“. To je i za mnoge Nadalove prethodnike bilo mesto sunovrata. Pravi primer je Bjern Borg, koji je pre nekoliko dana iz svečane lože „navijao“ za Nadala i gledao kako Rodžer Federer ostaje na pet pehara u Londonu, koliko je i on osvojio na istom mestu od 1976. do 1980.
    .banner_text_link{text-align: right}.banner_text_link a{font-size: 12px;color: #ccc}.banner_text_link a span{font-size: 10px;}.banner_text_link a:hover{color: #666}Mnogi tvrde da poraz Federera i pobeda Nadala možda predstavljaju novu bitnu tačku u rasporedu snaga svetskog tenisa. Razlika između njih je 545 poena, a broj jedan u narednih par meseci mora da odbrani veliki broj poena. Smena na vrhu odavno nije bila bliža.
    - Kompjuter još „ne shvata“ da je, u stvari, već došlo do promene. Ko osvoji u istoj sezoni Rolan Garos i Vimbldon, za mene je broj jedan - kaže slavni nemački teniser Boris Beker.
    Zato će „peti grend slem sezone“, takmičenje na Olimpijadi, biti prava prilika da vidimo da li je Nadal spreman da na brzoj podlozi još jednom izmakne tlo ispod nogu Švajcarca. Pre nego što 25. avgusta ne počne US Open u kojem Federer brani titulu osvojenu prošle godine u finalu protiv Novaka Đokovića.
    - Ovo je bez dileme moj najteži neuspeh. Uvek je lepo biti deo velikih mečeva. Znam da ću jednom u životu, kad sve ovo bude samo prošlost, reći da sam igrao veliki meč. Ali sada je tako da o ovome ne mogu da mislim ništa pozitivno. Izgubio sam od igrača koji je zaslužio pehar jer je igrao fantastično - priznao je Rodžer Federer.
    List „Marka“ je započeo anketu u kojoj je čitaoce pitao da li je Nadal najveći španski sportista svih vremena, a legenda španskog tenisa Manolo Santana (70), šampion Vimbldona iz 1966. godine, bio je ganut do suza kada je gledao ceremoniju pobednika.
    - Nisam mogao da zamislim da odem sa ovog sveta, a da pre toga još jedan Španac ne osvoji Vimbldon! Rafa je igrao fantastično, on nije sjajan smo na terenu već i van njega - izjavio je Santana

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    7 Posts

Sad ce kup u Torontu.Djokovic je u prvom kolu slobodan,a u drugom ga ceka najvjerovatnije Ancic
    U polufinalu bi igrao protiv Nadala
    Tipsa ide na nekog Francuza a ako prodje onda na Rodika.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Gilles Simon izbacio Federera u drugom kolu mastersa u Torontu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    7 Posts

toooo,kako ga je Simon razbucao,ajmo Nole do titule,beton je tvoj,nADALA ce isprasiti u polufinalu.

bad-boy Guest

Auu sto radi ovaj Federer!

Page 119 of 1170 FirstFirst ... 19691091151161171181191201211221231291692196191119 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)