Originally Posted by
dadic
pa mozda preko vikenda kad se pola PG i NK itd. kao lavina svali od ulcinja do budve. tad jeste guzva. --- btw zvoncice. ima apartmane bas u kumboru?
ja ti lijepo rekoh da ne volim guzvu...ne mislis valjda da mi ikad padne na'm da vikendom idem na more???
Samo radnim danima, dadic, i plaze su bile popunjene poprilicno.
Da, bas u Kumboru

Originally Posted by
Nikollaki
Nekate ljudi ovako na glas, eo vec izgubismo sopocance!

Originally Posted by
Sopocanac
ja sam prosle godine letovao u becicima, od ove godine barem u narednih 10tak nemam nameru jednostavno preterali ste sa cenama....
Sopocanac, kako bi bilo da odes da lEtujes malo na Zlatibor...cisto da uporedis cEne...da vidis sta je prEtErivanje?
Ali to je u Srbiji pa valjda nije pretjerano, ali kad je more i to jos crnogorsko?! E, to je onda previse, stvarno!

Originally Posted by
Sopocanac
crna gora ima losu i kamenitu obalu i broj peskovitih i sljunkovitih se moze izbrojati na prste. mene kod turizma pre svega privlaci priroda i jednostavno turisticka ponuda crne gore se ne moze meriti sa njoj konkurentnim ponudama hrvatske, grcke, turske i egipta - ni po cemu.
vas problem najveci jeste sto niste realni i sto precenjujete sami sebe zato vam i propadaju turisticke sezone.
inace kao i uvek samo trziste govori ko je u pravu. da si ti u pravu sad bi vam svi kapaciteti bili puni do vrha a gosti iz srbije bi isli samo kod vas a ne na druge destinacije.

Bogomi ti ja ne vjerujem da si djavo popio maka iz Sopocana!
Nego vidji, ako ti se ova nerazudjena i krsevita obala ne svidja, idi malo do Hrvatske, oni bas imaju prelijepe pjescane plaze...e pa cuda!
Inace, tvoja informacija da propada turisticka sezona nije vjerodostojna, malo prerano je izaci sa takvim informacijama, tek je pocelo ljeto...znam da ti nije milo...a pitacu te kako cu se moc probit od PG ka moru od 15. jula do kraja avgusta...i ovo sad mi je pretjerano, a ti idi tamo dje ti je ljepse, sto je i normalno...ja nikad ne bih posla na ljetovanje u Srbiju, a ti vala nemoj u CG...
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks