meni su heroji omanje smorni
Originally Posted by my name is ...
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Nisam izmislio![]()
http://www.tv.com/shows/topshows.html
ovo je najbolji sajt shto se tiche serija uopshte, ocjenjivanja i dr.
brkas nesto, ono samo pokazuje da su ga ljudi koji su ga ocjenjivali dali prosjecnu ocjenu 9.3, a to imaju i Scrubs i House, nemoj mi samo reci da su to 2. i 3. serija po gledanosti svih vremena
Gledanost je nesto sasvim drugo
(nečitko)
Izmorile su ga godine u izgnanstvu.
Last edited by ADOLF; 02-07-08 at 19:15.
Ao brate, ne zaebai, chega najgledanija, Prison Break i Lost su neprikosnoveni, sto dokazuje i broj hit-ova na netu kad se pojavi nova epizoda na netu, a bogami i oficijelni podaci (Nielsen).
A gledanost serije se nidje ne racuna tamo, pokazi mi dje se to racuna, ja vidim samo ocjenu
(nečitko)
Chim je najvecu ocjenu dobila, mora biti i da je najgledanija, samim tim zato shto je ispred serija koje imaju istu ocjenu.
Samo shto me strijeljanje ne poslaste![]()
Ja kazhem ono shto je logichno po sajtu. U redu mozhda grijeshim ali opet po gledaocima ima najvecu ocjenu...
Lost je wrh serija, samo se bojim da je ne usreu jer su postavili toliko zagonetki da ni oni nece znat kako da ih rijeshe....
Ali po meni dvije najbolje serije koje sam gledo u poslednjih 10 godina su House i Supernatural (Prison Brake samo prve dvije sezone mi se svidjaju, posle toga su usrali)
dzaba, ne vrijedi da ga ubjedjujemo![]()
PS Zamalo pokusah jos jednom, ali odustajem definitivno!![]()
(nečitko)
Pochela nova sezona Weeds. Novi grad, novi zivot.
\\OFL•GIC
Nisam ti prijatelj ni brat, ni NISTA ti nisam.... Jos jednom: ne lupaj. Pokusa je coek (verbalni) da ti fino objasni, ti ne slusas i dalje lupas. Stoga: ne lupaj. Heroes nikad nece bit najgledanija serija u posljednjih 20 godina jer ima makar 10 serija (za koje ja znam!) da su bile i gledanije, i popularnije, i - the last but not the least - bolje.
And here's a tip: rating not equals gledanost, a posebno ne rating na jednom internet sajtu (tu rejtuju samo oni koji znaju da koriste internet)
I am the one who locks.
ja znam da koristim internet, pa ne rejtujem, niti mi je tv.com neki bogznakakav sajt![]()
(nečitko)
upravo zavrshio sa gledanjem Monster-a i sve shto sam rekao dupliram.....toliko sam se odushevio da sam se jezio svako malo u poslednje 3 epizode....svaka im chast....
verbalni kad ocesh da ti narezem ovo?
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Kakavi "Heroji" sto pricate to. Ja pokusah da gledam to jednom, otvorise mi glavu sa glupostima i nekakvim debilnim super mocima i cudima.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Evo dvije serije da se prekrati ljeto dok veliki hitovi ne nastave sa novim sezonama.
The Middleman - Potpuno blesava ABC-jeva serija sa prizvukom SF-a, ali zajebancija - izasle do sada 3 epizode - ko je uživao u Man in Black uživaće i u ovoj seriji > http://www.imdb.com/title/tt1122770/
- A struggling artist is recruited by a secret agency to fight against evil forces. Based on the graphic novels by Javier Grillo-Marxuach and Les McClaine.
Fear Itself - Izašlo 5 epizoda do sada. Riječ je o nezavisnim kratkim horor filmovima koje su pisali i režirali eminentni horor autori > http://www.imdb.com/title/tt1112285/
A television series broken down into 13 separate 60-minute films from premiere horror writers and directors.
Eh da, zaboravih... za ljubitelje Stargate Atlantisa, na torrentima se može naći pre-air prve epizode 5-te sezone, čije emitovanje inače počinje 11. jula. Sve u svemu ni ljeto neće biti dosadno![]()
Last edited by Jocker; 05-07-08 at 10:26.
Zna li ko kad ce biti cetvrte sezone prison break ?
septembar...
(nečitko)
Upravo zavrsio 3. sezonu Weeds-a. Dobra, dobra.
I am the one who locks.
Ako niste pogledali "Jericho", probajte... pogotovo ako vas privlaci post-apokalipticna ambijentacijaElem, prica se vrti oko jednog malog gradica u Kanzasu, daleko od svega, u trenutku kad Ameriku zadesi nuklearni rat a pecurkice pocnu da rastu u svakom vecem americkom gradu. Ako vam se svidjela ambijentacija u recimo "Mad Max-u" ili "Fallout-u" (sto se igara tice) ovo je must have serija. Takodje, po uzoru na "Lost" obiluje easter-egg-ovima pa ako ste dovoljno pazljivi mozete neke stvarcice provaliti unparijed
![]()
V.isita I.nteriore T.errae R.etificandoque I.nvenies O.cultum L.apidem
Dobar je Jericho do nedje 15 epizode prve sezone , onda pocinju da smaraju... 2 sezona po meni totalni promasaj. A moglo je biti odlicno...
Kreč, kolica i mešalica.
shto se tiche Monster TV evo ovdje mozete pogledati sve epizode ako vas interesuju :P na linku je prvi dio prve epizode
http://monster.animeepisodes.net/rec...20d153f731.htm
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks