Mislis da ce ti dati kabl kada dodju kanali ????
Last edited by oops2; 01-07-08 at 15:05.
Kad je meni lik dolazio da ugradjuje pitao sam ga dje je HDMI kablo i on mi je rekao da ne dolazi sa njim nego da se mora posebno kupiti
Mozda bi u T-Kom-u trebalo da okrenu antenu kako bi dobili bolju sliku na "Hrvate" :?
Naravno da nije isto, vjerovatno si propustio da promijenis rezoluciju u podesavanjima
Ne znam poseydon ja sam samo raskopcao sakrt i prikopcao hdmi , i cini mi se isto , nista nijesam podesavao .
Elmag, montena, mbc... su naravno analogni, jer su oni daleko od bilo kakvog digitalnog signala. HDMI se dobija u paketu uz X301 STB i uz skorije instalacije X300.
@high
Sale nije placen da odgovara na pitanja radnika 88M-a. Ovdje sam "privatno", a i iz cisto dobre volje da odgovorim na pitanja Extra TV korisnika, jer ovaj forum koristim od pocetka.
Last edited by Sale; 01-07-08 at 15:42.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Znaci da ipak kradu![]()
Sale ima li razlike izmedju resivera X300T i X301T ?
Hvala poseydon , kad dodjem kuci cu da probam.
Poseydon kad stavih na 1080i slika mi nije bila razvucena na cijeli tv , vec je bila u sredini a crni dio sa strane . Isto je bilo i na 720p . To sam povezivao na samsung lcd 37 inca
Pritisni dugme lijevo od dugmeta tv/stb na daljinskom ako imas X300 odnosno dugme OPT ako imas X301 reciever i odaberi razvuceno
Hvala Poseydon , izabrah razvucen i sad je uredu . Cini mi se da je bolja slika povezana sa hdmi kablom.
Gledas li ti preko hdmi kabla ?
Naravno...
Posto mi je od groma stradao resiver stavili su mi X301 a daljinski mi je X300 , ima li to veze sto nece ponekad da mi se upali na daljinski i sto nekad zabudali i nece bas najbolje da slusa ?
Ne bi trebalo...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks