@Vlado
sta te iznerviralo,ja ili ukidanje..
Naravno,ja sam do sada samo imala rijeci hvale,najbolja tehnologija stoji,dodavanje kanala i poboljsanje ponude DA,ali izbacivanje kanala-pa to nidje nema!:mad:
Eh,tako sam i ja u pocetku govorila-platila bih za TV5 monde!al to su nam ponudili u startu,pa posle podvalili i napravili sto su napravili,tako da o tome nema price! samo take a look around:vi barem imate drugih engleskih kanala sto se koristi od jezika tice,kao i italijanske,njemacki i ruski koga interesuje,a od francuskih NIJEDAN!:mad:
VRATITE TV5 MONDE
@Vlado
sta te iznerviralo,ja ili ukidanje..
Naravno,ja sam do sada samo imala rijeci hvale,najbolja tehnologija stoji,dodavanje kanala i poboljsanje ponude DA,ali izbacivanje kanala-pa to nidje nema!:mad:
shala malaZnam da nisam ja naravno,pa jesmo li saborci ili ne
![]()
"Juris, ADSL-e! Uskoro novi kanali! Extra TV iz de best!"
Boze, ciji li su ovo spamerski postovi?! :burp:
spustam se do mora redovno, znas kak'u boju sad imam, i$!
A nadji ti u moje postove neosnovanu optuzbu, da je zajedno sa ostalim forumasima odma obrazlozim
PS Nije da nemam Extra TV, imam na mob, i odma problemi: T-mobile-ova nemogucnost rada sa 2 APN-a, od 2 stvari koje sam probao (IN TV i snimljeni Inpuls), jedna nema tona, i totalna konfuzija da li je to totalno free ili se placa protok (kako su mi izricito rekli na 9899). Pheh... :mrgreen:
(nečitko)
zasto su nova i rtl ovako losi. rtl nema ostru sliku, nova ima neke bijele pruge.
malo vise o cafe del montenegro beta???
neuro-anatomican poremecaj retikularno-aktivacijskog sistema
Odakle preuzimate kanale ? Nova i RTL imaju preko satelita izvanrednu sliku, ovo na extra tv ne lici ni nasta:mad:
Nema veze!opravdano nezadovoljstvo postoji i van foruma..cinjenica je da je ovo bio pogresan potez,bezobrazluk,drskost,nepostovanje korisnika,prevara...nazivi su razni sa svih strana!ljudi vec ozbiljno razmatraju raskidanje ugovora.
where there's a will,there's a way:wink:
Sto se nije stavo u start paketu i tv Niksic pa da su svi CG kanali na Extra , ili jos bolje zamijenite Elmag sa tv Niksic , to g...o od kanala nam ne treba bolje ubacit tv Niksic umjesto njega .
Bice bolja slika, samo da se neke stvari malo nasteluju![]()
Molim te Sale objasni nam odkud strafte kao smetnja ako preuzimate digitalni signal ? Ili mozda ne dobijate digitalni signal ? Smetnje u slici koje trenutno vidim su karakteristicne za analognu televiziju.Kao da dobijate signal preko nekog analognog linka:burp:
Samo vi nastelujte sto brze to, navikli smo na super sliku, pa ovo smeta ocimaI vratite sky news makar!
Zar je moguce da T-Com nema niti jedan HDMI ???
Jutros komsija instalira Extra...na 40`` LCD i zamislite kaze serviser ``nismo ga odavno dobijali``
za 3 min je instaliran Extra... serviser je izasao a na TV-u nije bio niti jedan kanal !!!!!!!!
Na pitanje zasto je tako rekao je da ``nesto rade od 9 do 10:30h``
Naravno trebalo je samo restartovati uredjaj da bi radilo !!!
Ukoliko se ne obezbijedi HDMI kabl bice jos jedan manje korisnik !!!!
Čekamo Saleta da odgovori. Čovjek prima platu za to.
Ne zna koliko znam, pa me baš me interesuje kako će da izvrće istinu.
Dakle pitanje za Saleta je:
Kako je T-com primio signal RTL Hrvatske i TV Nove i da li je ovo preuzimanje signala regulisao ugovorom?
Sale nas ovde udavi da je sve digitalno i legalno.
Gukni Sale.![]()
Ja sam za HDMI kabel morao ići put Podgorice ... i gle oduševljenja kada sam ga ukopčao - nema razlike!
Diskutovali smo o tome nešto ranije. Za sada nema HD signala...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks